Najbolji muški parfemi za svako doba

Kada su u pitanju muški parfemi, pun pogodak su oni za čijim mirisom se svi okreću, želeći da prate taj aromatični trag. S obzirom na sve veću ponudu, teško je izabrati pravu kombinaciju mirisnih tonova koja je dopadljiva svima i pritom pogodna za nošenje u svako doba dana i godine.

Zato smo napravili mini anketu i pitali muškarce i žene koji su najbolji muški parfemi i kada bi ih nosili, odnosno kome bi ih poklonili. U nastavku predstavljamo četiri top izbora.

Najbolji muški parfemi
Foto: Freepik

 

Najlepši muški parfemi – COLOUR ME Black

Otkako se pojavio kod nas, muški parfem COLOUR ME Black je osvojio srca mnogih muškaraca, ali i žena. Veoma je efektan i upečatljiv, lako dopadljiv i nosiv u svim prilikama. Odličan je izbor za svako godišnje doba, izuzetno postojan i prijatan prilikom samog nanošenja, ali i tokom otvaranja baznih nota.

U gornjim tonovima dominiraju osvežavajuće, aromatične i citrusne mirisne note bergamota, koje dugo ostaju postojane. Prepliću se sa intenzivnim mirisom geranijuma i lavande u srednjim tonovima, a u završnici se otvaraju mešavinom vanile, pačulija i sandalovine, što daje specifičan karakter i prepoznatljivost ovom parfemu.

Iako je kreiran za ljubitelje drvenastih mirisnih nota, ovaj muški parfem se sviđa svima. Ukoliko tražite parfem za koji će se svi raspitivati, ovaj je odličan izbor. Miriše fantastično, sveže, senzualno i okrepljujuće, a postojan je tokom celog dana.

Najpopularniji muški parfemi
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Moderni muški parfemi prepoznatljivog mirisa

Muška toaletna voda REVOLUTION MAN Limitless Noir je favorit većine anketiranih, kada su u pitanju mirisi za svaki dan. Univerzalan parfem, koji svima deluje poznato i podseća na lepe trenutke i drage osobe. Pogodan je za svako godišnje doba, a naročito za proleće i leto, i nosiv je u svako doba dana.

Ova toaletna voda je bogata savršeno izbalansiranim intenzivnim citrusnim notama (limuna i bergamota) u kombinaciji sa mirisom mente i artemizije. Pruža pravu dozu svežine, već pri prvom kontaktu sa mirisom. Srednje i bazne komponente protkane su akordima geranijuma, lavande, ananasa, kedra, sandalovine i ćilibara.

Ovaj jedinstven i poseban miris očaraće najistančanija čula ljubitelja citrusnih nota. Veoma je lagan i prijatan, miriše na čisto i sveže. Odličan je izbor za mlađe muškarce, kao i za sportske tipove koji traže lagane i osvežavajuće parfeme za svaki dan. Ono zbog čega muškarci posebno vole ovaj proizvod je atraktivna, crna mat bočica sa magnetnim sistemom zatvaranja čepa.

Revolution Man Noir toaletna voda
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Parfem koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Muški parfem White, engleskog brenda COLOUR ME kreiran je za ljubitelje citrusnih mirisnih nota i satkan od pažljivo i posebno odabrane kombinacije mirisnih tonova. Veoma je prepoznatljiv, efektan, moderan i upečatljiv. Luksuzne mirisne note citrusnog i drugog voća (narandže, ananasa i dinje) u gornjim notama daju dozu svežine, lakoće i prefinjenosti. Propraćene su drvenastim i cvetnim mirisima u srednjim notama, dok osnovu parfema čine vanila i mošus. Ova jedinstvena kombinacija daje specifičan karakter parfemu, a onom ko ga nosi posebno prijatan osećaj.

Ovaj parfem je odličan izbor za moderne muškarce i nosiv je u svako doba dana. Izuzetno je postojan na koži i ima očaravajuće note, šarmantnog zavodničkog duha.

Colour Me - muški parfem
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Toaletna voda REVOLUTION MAN Intense

Prvo što se uočava kod ovog parfema je njegova elegantna bočica, sa specijalnim, magnetnim sistemom zatvaranja. A kada otvorite čep, oduševiće vas prijatan i veoma muževan miris, koji budi snažne emocije.

REVOLUTION MAN Intense muška toaletna voda je pravo osveženje za ljubitelje drvenastih nota, protkanih začinskim mirisima. Bergamot i biber u jedinstvenoj i skladnoj simbiozi dominiraju u gornjim mirisnim notama, dok se među srednjim tonovima prepoznaju sečuanski biber, lavanda, ružičasti biber, vetiver i pačuli. Osnovu čini bogat i intenzivan miris nastao kombinacijom kedra, ambroksana i toplog, pomalo slatkog mirisa labdanuma (koji deluje i kao afrodizijak). Ovakva kombinacija mirisnih akorda je veoma zavodljiva i dugo se pamti. Lagan, ali opojan miris koji na prvi mah brzo oslabi, ali se vrlo brzo vraća i zadržava novu notu svežine.

Ova toaletna voda je odličan izbor za muškarce zaljubljivog karaktera. Nosiva je u svim prilikama i predstavlja idealan poklon čak i za muškarce čiji ukus ne poznajete dovoljno dobro.

Toaletna voda - Revolution Man
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Da li ste već koristili neke od ovih parfema? Koje su vaše omiljene kombinacije mirisnih nota? Podelite sa nama svoja iskustva. Pišite nam koji su najbolji muški parfemi po vašem mišljenju.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)