INFINITY

Profesionalni aparati, pribor i preparati za negu, farbanje i stilizovanje kose brenda Infinity su vrlo brzo, nakon što su se pojavili na tržištu, postali favoriti profesionalnih frizera.

Aparati vrhunskih performansi, frizerski pribor, oprema i nameštaj kreirani su tako da zadovolje visoke standarde i kriterijume profesionalaca, kako bi im olakšali posao.

 

 

 

Infinity farbe za kosu, korektori i hidrogeni su jedinstveni po svom sastavu. Negovana i lepa kosa je cilj kojim se, u svakom koraku proizvodnje, rukovode kreatori ovog brenda. Upravo tako su nastali i proizvodi za tretmane farbanja kose.

Farbe za kosu zadovoljavaju visoke standarde frizera, kao i moderne zahteve i želje korisnika da farbana kosa ostane zdrava i blistava. Prekrivaju sede, daju kosi intenzivan sjaj i ujednačenu boju, bez oštećenja vlasi. Obogaćene su ekstraktima arganovog i lanenog ulja, koji neguju i hrane kosu.

Infinity nudi rešenja za različite izazove sa kojima se svakodnevno susreću profesionalni frizeri i krajni korisnici. Šamponi za kosu, maske, kreme, tretmani u spreju i ampulama prilagođeni su zahtevima i potrebama različitih tipova kose, pružajući maksimalno efikasne rezultate u očuvanju zdravlja i blistavog izgleda kose.