BLUSH
BLUSH

Blush Beauty inspiriše ljude da izraze kreativnost i umeće na najlepši mogući način. Proizvodi ovog brenda pojavili su se pre nekoliko godina i veoma brzo osvojili sve ljubitelje šminkanja, jer je, zahvaljujući njemu, profesionalni makeup pribor postao dostupan širem krugu ljudi.

Blush četkice za šminkanje, napravljene od najfinije prirodne i sintetičke dlake, prepoznatljive su po mat crnoj drvenoj dršci i feruli od mesinga. Četkice za šminkanje, sunđeri za blendovanje i olovke za oči i usne su ono zbog čega je ovaj brend postao omiljen mnogim ženama i profesionalnim šminkerima.

Bez obzira da li želite dramatičan volumen, veću dužinu trepavica ili prirodan izgled, Blush maskare će vašim trepavicama dati intenzivnu crnu boju i elegantan izgled.

Svilene trepavice za nadogradnju različitim tehnikama (“dlaka na dlaku”, “ruski volumen”…) idealne su za isticanje očiju i kreiranje dodatnog volumena za svakodnevne događaje i svečane prilike.

Roleri za lice od žada i rozenkvarca koriste se za masažu lica i vrata, ali i kao pribor za nanošenje kremastih i tečnih proizvoda za negu kože (kreme, serumi, maske za lice...).  Na taj način se pospešuje apsorpcija hranljivih materija, podstiče oporavak kože, smanjuje otečenost lica, te ublažava stres, napetost i umor.

Praktična torba za nošenje kozmetike, šminke i pribora namenjena je profesionalcima u pokretu, dok stolica za šminkanje oplemenjuje enterijer svakog kozmetičkog salona i makeup studija.

BLUSH