ANDIS
ANDIS

Čuvena američka kompanija Andis nastala je davne 1922. godine, kao porodična firma koja je među prvima u svetu proizvodila električne trimere i mašinice za šišanje kose i brade. Iako je kompanija ostala verna tradiciji, porodičnom nasleđu i kvalitetu, brend je danas lider inovacija u industriji proizvodnje aparata, pribora i alata za frizere, berbere i grooming majstore. 

ANDIS
ANDIS

Pomažući frizerima i berberima da dobiju savršen rez i oblik frizure, ANDIS je fokusiran na stalno usavršavanje i unapređivanje postojećih proizvoda i njihovih komponenti. Zahvaljujući atraktivnim dizajnerskim rešenjima, te primeni najsavremenijih tehnologija i metoda izrade svojih proizvoda, brend se vrlo brzo pozicionirao kao prvak u kreativnosti. 

ANDIS
ANDIS

Prva mašinica za šišanje, iz serije „Master”, napravljena je pre 100 godina i do danas ostala jedan od glavnih simbola ovog brenda. Današnji modeli su doživeli redizajn i odgovarajuće promene u tehnološkom smislu. Predstavljaju spoj tradicije, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta.

ANDIS
ANDIS

Andis je među prvima proizveo mašinice za šišanje životinja, što je, najpre, znatno olakšalo rad farmerima. Zahvaljujući električnim mašinicama sa oštrim sečivima, mogli su mnogo lakše i brže da ošišaju krzna ovaca. Danas ovaj brend značajnu pažnju posvećuje kreiranju proizvoda za šišanje kućnih ljubimaca (mašinice, trimeri, makaze, četke). 

ANDIS

Nijedan brend, već ceo vek, ne poznaje šišanje, stilizovanje i oblikovanje kose i brade bolje nego Andis. Nastojeći da pronađe inovativna rešenja za probleme i izazove sa kojima se susreću korisnici, konstantno je na visokopozicioniranim mestima kada je reč o vrhunskom priboru i opremi za frizersko-berberske i grooming salone. Zbog toga je slogan kompanije Andis „Zajedno oblikujemo svet” u potpunosti opravdan.

ANDIS