Revolution Skincare je globalni brend prepoznatljiv po uvođenju najnovijih trendova u svet lepote i nege, kroz inovativne proizvode koji su dostupni po pristupačnim cenama. Bez obzira da li vam je potrebna samo doza hidratacije ili želite da poboljšate teksturu kože, kreme, maske, serumi i ulja za negu lica su tu da vam pomognu. 

Zahvaljujući stalnoj komunikaciji sa potrošačima i povratnim informacijama, Revolution Skincare formule proizvoda za negu kože se redovno unapređuju i usavršavaju, prateći moderne trendove globalnog tržišta, ali i zahteve pojedinaca. Sa ciljem da naprave revoluciju u oblasti nege, svi proizvodi su kreirani na bazi visokokvalitetnih sastojaka i imaju Cruelty Free PETA sertifikat, što znači da ni u jednom procesu proizvodnje nisu testirani na životinjama. Obogaćeni su hranljivim sastojcima koje koža voli, kako bi pružili najbolja rešenja i benefite za brojne probleme različitih tipova kože.

Serumi za lice su prepuni aktivnih sastojaka koji ciljano deluju na rešavanje izazova sa kojima se naša koža susreće svakodnevno. Mogu se koristiti za dnevne i noćne rituale nege u kućnim, ali i profesionalnim tretmanima. 

Hidratantne, hranljive i piling maske za lice su neizostavan deo bogatog asortimana ovog brenda. Počevši od preparata za umirivanje i hlađenje kože, pa sve do onih za detoksikaciju, čišćenje, dubinsku ishranu i oporavak kože. 

Nega usana je jednako važna koliko i nega lica. Zato je brend Revolution Skincare posebnu pažnju posvetio kreiranju maski za usne, vodeći se svojom vizijom: „Bolja nega, bolja šminka”.