Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Organizer za šminku za uredan i lep ženski kutak

Prepune fioke i neseseri koji ne mogu da se zatvore… Zvuči poznato?! Koliko puta vam se desilo da ne znate gde ste ostavili olovku za obrve, a baš vam je potrebna u tom trenutku?

Nastavi sa čitanjem

Pravilno šminkanje zrele kože

Zrela koža lica zahteva specijalnu negu, ali i poseban način šminkanja. Nakon određenog perioda života, naša koža počinje da stari, gubi elastičnost, dobija bore i postaje suva.

Nastavi sa čitanjem

Uskoro počinje velika jesenja akcija

Velika jesenja akcija u Alexandar Cosmetics-u počinje u četvrtak 10. oktobra i trajaće do ponedeljka, 14. oktobra. U ovom periodu svi proizvodi iz našeg asortimana, koji nisu na sniženju, biće jeftiniji za 5-20 odsto.

Nastavi sa čitanjem

Ulje konoplje pomera granice u kozmetičkoj industriji

Ulje konoplje postaje sve češći sastojak koji se nalazi u proizvodima za negu i ulepšavanje lica i tela. 

Nastavi sa čitanjem

Korejska kozmetika – hit u Srbiji

Korejska kozmetika postoji vekovima unazad, ali je u poslednjih nekoliko godina postala pravi hit ne samo na našem tržištu, već i širom sveta. U čemu je tajna sve veće zastupljenosti korejske kozmetike? – Jednostavno rečeno: kvalitet koji je dostupan po povoljnim cenama. 

Nastavi sa čitanjem

Video vodič: kako se koriste pečati za nokte

Voleli biste da ukrasite svoje nokte poput pravog nail art majstora? Ako nemate dovoljno strpljenja i veštine, pečati za nokte su jednostavno, brzo i efikasno rešenje. 

Nastavi sa čitanjem

Revolucija cena ne prestaje

Revolucija cena u Alexandar Cosmetics-u je u toku! Ukoliko još niste kupili vaše omiljene Revolution Beauty London proizvode za negu lica i makeup na sniženju, podsećamo vas da naša akcija i dalje traje.

Nastavi sa čitanjem

Pravilna nega kose za brži rast

Nega kose za brži rast ubrzava proizvodnju proteinskih ćelija i poboljšava cirkulaciju kože glave. Na taj način se aktiviraju folikuli i podstiče rast dlake.

Nastavi sa čitanjem

Velika Alexandar Cosmetics akcija: “Revolucija lepote i cena”

Povodom dve godine postojanja Revolution Beauty London brenda u Srbiji, pripremili smo posebnu akciju. Uskoro počinje velika revolucija cena! Specijalna ponuda popusta od 10 do 50 odsto odnosi se na ceo asortiman Revolution Beauty London proizvoda.

Nastavi sa čitanjem

Čemu služi koja pinceta

Pinceta je mali, praktičan, višenamenski pribor koji svi imamo. Obično je koristimo za čupanje neželjenih dlačica, a najčešće za oblikovanje obrva. Za upotrebu ovog pribora nije potrebna velika veština, ali je važna preciznost. 

Nastavi sa čitanjem