Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Najbolji muški parfemi za svako doba

Napravili smo mini anketu i pitali muškarce i žene koji su najbolji muški parfemi i kada bi ih nosili, odnosno kome bi ih poklonili. Iako su se svi usaglasili da je odabir parfema izuzetno subjektivna stvar, ipak su lako izbor suzili na ova četiri parfema.

Nastavi sa čitanjem

Šta je BB krema i koja je najbolja

BB krema je, najpribližnije rečeno, spoj hidratantne kreme, tečnog pudera i korektora. Iako se prvi proizvod ovog tipa pojavio pre više od 60 godina, masovniju popularnost je počeo da dobija pre nekoliko godina. Šta je sve potrebno da znate o BB kremama?

Nastavi sa čitanjem

Zašto je niacinamid neizostavan u nezi kože

Iako je najpoznatija njegova uloga u nezi masne kože, niacinamid ima višestruku namenu. Ovo je veoma dragocen sastojaka u kremama i serumima za negu lica. Predstavljamo najznačajnije blagodeti redovne primene kozmetike sa niacinamidom.

Nastavi sa čitanjem

Veliki popusti za Osmi mart

Svakog 8. marta slavimo naše najveće heroje – žene. One su majke, supruge, sestre, ćerke, prijateljice, koleginice, a iznad svega nežna i hrabra bića. Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama, a u našem online shop-u i prodajnim objektima čeka vas sniženje na ceo asortiman.

Nastavi sa čitanjem

Ekskluzivna prezentacija Upgrade proizvoda za kosu

U elegantno opremljenom i multifunkcionalnom prostoru našeg Edukativnog centra, uz šoljicu omiljenog toplog napitka, zajedno sa bliskim saradnicima i prijateljima, upoznali smo najznačajnije prednosti aparata za stilizovanje kose brenda Upgrade.

Nastavi sa čitanjem

Ženski parfemi: šest predloga za proleće 2023

Kako nam se bliži proleće, za mnoge najlepše godišnje doba, odlučili smo da vam predstavimo naše favorite među prolećnim mirisnim notama. Za ljubitelje voćnih, cvetnih i slatkih tonova, ovo je idealno doba, jer prolećni ženski parfemi su upravo takvi. 

Nastavi sa čitanjem

Antirid krema – šta je i kome je namenjena

Ako pričamo o pravilnoj nezi kože lica, antirid krema je neizostavna podtema. Ovaj proizvod nije nikakav novitet u kozmetičkoj industriji, ali njegova popularnost raste iz dana u dan. Koliko su antirid kreme efikasne, kada i kako da ih pravilno koristite?

Nastavi sa čitanjem

Suvo četkanje tela – sve prednosti

Suvo četkanje tela je tema o kojoj se sve više govori. Oni koji praktikuju ovaj tretman tvrde da čini kožu glatkom, blistavom i zategnutijom. Koji su glavni benefiti ovog tretmana i da li su četke za telo zaista tako delotvorne kao što pričaju na društvenim mrežama?

Nastavi sa čitanjem

AKCIJA Dan zaljubljenih u Alexandar Cosmetics-u ❤

Pripremite se na vreme, jer vas u Alexandar Cosmetics-u čekaju veliki popusti na ceo asortiman! Akcija važi 14. februara u online shop-u, prodajnim objektima i distributivnim centrima. Iskoristite popust od 20 odsto i pripremite poklone za sve koje volite.

Nastavi sa čitanjem