Blog Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Prolećni nokti – hit boje za 2024. koje pokreću dobro raspoloženje

Društvene mreže su preplavljene idejama i predlozima za moderan manikir, kojih, ipak, nikad nije dovoljno. Zato i mi ovog puta predstavljamo naše predloge za najlepše prolećne boje za nokte. Dobro došli prolećni nokti!

Nastavi sa čitanjem

Velika prolećna akcija – popust na ceo asortiman

Uskoro počinje velika prolećna akcija Hello Spring, uz koju možete uštedeti i do 20 odsto. Ovo je jedinstvena prilika za kupovinu kozmetičkih favorita, kao i za nabavku potpuno novih proizvoda za negu i ulepšavanje. Akcija traje od 4. do 7. aprila.

Nastavi sa čitanjem

Dubinsko pranje kose – najbolji način da temeljno očistite teme

Dubinsko pranje kose se praktikuje pre hemijskih tretmana (farbanje, mini-val, ispravljanje kose), kako bi se temeljno uklonile sve nečistoće sa temena i vlasi. Ovo nije jedini razlog zbog kojeg se savetuje dubinsko pranje kose.

Nastavi sa čitanjem

Šampon bez sulfata – da li je ovo najbolji izbor za vašu kosu

Sigurno ste više puta čuli za šampon bez sulfata i priče o tome kako su sulfati štetni za kosu. Da li je to samo mit ili realnost? Po čemu se šampon bez sulfata razlikuje od klasičnog proizvoda za pranje kose – otkrivamo u nastavku.

Nastavi sa čitanjem

Puter za telo VS losion – koje su glavne razlike i prednosti

Da li ste znali da je puter za telo najbolja opcija za intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože? Sve o ovom proizvodu i glavnim razlikama između mleka, krema, losiona i putera za negu kože pročitajte u tekstu.

Nastavi sa čitanjem

Crvena boja kose ne mora biti zahtevna za održavanje

Crvena boja kose je zaštitni znak mnogih žena. Ona je efektna, atraktivna, upečatljiva i veoma karakteristična, ali ne i mnogo zahtevna za održavanje. Kako da crvena boja kose bude postojana, intenzivna i sjajna – otkrićemo vam u nastavku teksta.

Nastavi sa čitanjem

Veliki popusti za Osmi mart

Svakog 8. marta slavimo naše najveće heroje – žene. One su majke, supruge, sestre, ćerke, prijateljice, koleginice, a iznad svega nežna i hrabra bića. Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama, a u našem online shop-u i prodajnim objektima čeka vas sniženje na ceo asortiman.

Nastavi sa čitanjem

Najlepši poklon za 8. mart – originalne ideje

Međunarodni dan žena se svake godine obeležava uz „poplavu” cveća i slatkiša na ulicama, ali i u prodavnicama. Iako mnogi ovaj praznik smatraju prevaziđenim, nijedna dama ne ostaje ravnodušna na poklon kojim joj pokazujemo ljubav i poštovanje.

Nastavi sa čitanjem

Koja je najbolja četka za kosu i kako je prepoznati

Kako birate četku za kosu i koliko zapravo znate ključnih informacija o četkama i češljevima za kosu? Pitali smo profesionalce da nam pojasne glavne razlike među njima i daju preporuke proizvoda za različite vrste kose. Pogledajte šta smo saznali od njih.

Nastavi sa čitanjem