Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Piling za telo – najbolji put do blistave kože

Piling za telo je najbolji način da temeljno očistite kožu. Uspešno uklanja odumrle ćelije kože, ublažava vidljive znakove hiperpigmentacije, pospešuje cirkulaciju i još mnogo toga. Saznajte koji su sve benefiti ovog tretmana.

Nastavi sa čitanjem

Šea puter – superhrana za kožu i kosu

Šea puter je veoma dragocen sastojak, koji se sve češće koristi u kozmetičkoj industriji. Vekovima unazad je poznat stanovnicima afričkog kontinenta, ali se zapadna civilizacija tek poslednjih godina upoznaje sa njegovim benefitima.

Nastavi sa čitanjem

Međunarodni dan pasa – povod za dodatnu nežnost

Danas se obeležava Svetski dan pasa, sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na odgovorno vlasništvo i udomljavanje ovih životinja. Kako ćete vi i vaš ljubimac provesti 26. avgust? Pogledajte naše predloge i uživajte sa psima u njihovom danu.

Nastavi sa čitanjem

Svetski dan mačaka – razlog više da im se posvetite

One su inteligentne, zabavne, umiljate i radoznale. Legenda kaže da imaju devet života, a globalna statistika da su među najbrojnijim kućnim ljubimcima. Srećan vam Svetski dan mačaka!

Nastavi sa čitanjem

Kovrdžava kosa kod muškaraca – mana ili prednost

Zaštitni znak velikog broja muškaraca je upravo kovrdžava kosa, koju često prate epiteti: suva, gusta, gruba i neposlušna. Saznajte kako da ove nedostatke pretvorite u svoje prednosti.

Nastavi sa čitanjem

Nega kose tokom leta – šta najčešće grešimo

Leto, visoke temperature, pojačano izlaganje sunčevim zracima – kako sve to utiče na našu kosu? Da li je kosa u najtoplijem periodu godine dodatno osetljiva? Kako izgleda pravilna nega kose tokom leta? Odgovore potražite u tekstu.

Nastavi sa čitanjem

Šta sve mora da sadrži ženska torba za plažu

Torba za plažu je neizostavan letnji aksesoar, bez obzira na to da li ćete ove godine ići na more ili samo u duge šetnje pored reke. Kako bi ona trebalo da izgleda i šta sve od kozmetike morate da ponesete sa sobom? Pogledajte naše predloge.

Nastavi sa čitanjem

Stigao je HASK – holivudski brend za negu kose No 1

Obogatili smo naš asortiman proizvodima za negu i stilizovanje kose brenda Hask, koji su zaslužni za fantastične frizure glumica i televizijskih zvezda. Saznajte zašto je Hask prvi izbor holivudskih frizera.

Nastavi sa čitanjem

Trikovi uz koje će podočnjaci postati prošlost

Podočnjaci su ponekad toliko izraženi da bismo ih najradije prekrili rukama i zatvorili se u sobu. Ipak, postoji rešenje. Pročitajte kako da efikasno izbegnete i uklonite tamne krugove ispod i oko očiju.

Nastavi sa čitanjem