Blog

BlogPratite novosti i dešavanja iz sveta lepote

Beauty trendovi za 2020. godinu

Prošli su novogodišnji i božićni praznici i vreme je da se posvetimo svakodnevnim obavezama. S obzirom da su nega i ulepšavanje deo naše svakodnevice, početak godine je najbolji period da najavimo koji beauty trendovi za 2020. će obeležiti narednih 366 dana.

Nastavi sa čitanjem

Maskara zbog koje ćete zavoleti svoje trepavice

Maskara je omiljeni makeup proizvod mnogih žena. Ponekad je teško odabrati onu koja će najbolje naglasiti i istaći lepotu oka. Pronalaženje najbolje maskare nije lak posao, jer se svake godine na tržištu pojavljuju nove, unapređene formule.

Nastavi sa čitanjem

Masna koža lica ne mora biti problematična

Ten koji se prosijava, šminka koja se brzo skida, sklonost ka pojavi mitisera, bubuljica i crvenila… Zvuči poznato? Masna koža lica može da bude problematična za negu, ukoliko izbor kozmetičkih proizvoda nije adekvatan.

Nastavi sa čitanjem

Najbolje za kraj: 19 best of proizvoda u 2019. 

Najslađe smo ostavili za kraj godine. Napravili smo kolekciju Best of 2019 proizvoda, koje možete kupiti po 19 odsto nižoj ceni, u periodu od 24. decembra do 2. januara. Akcija važi samo za online kupovinu.

Nastavi sa čitanjem

Novogodišnji pokloni: neizostavan deo zimske čarolije

Bliže se novogodišnji praznici i vreme darivanja. Praznična euforija se svuda oseća: na ulicama već zveckaju praporci i zvončići, svetlucaju lampice, šire se mirisi slatkih, ukusnih đakonija… Nedostaju samo novogodišnji pokloni, da bi odbrojavanje moglo da počne. 

Nastavi sa čitanjem

Brzo do uredne frizure uz šampon za suvo pranje kose

Dobili ste iznenadni poziv na sastanak koji ne možete da odbijete, ali brzo shvatate da vaša kosa izgleda neuredno. Za frizera nemate vremena, kao ni za pranje i feniranje kose kod kuće.

Nastavi sa čitanjem

Jednostavan način da osvežite stari lak za nokte

Lakovi za nokte su jedan od omiljenih detalja ne samo na noktima, već i na policama u domovima mnogih žena. Dok jedne imaju pravo kolekcionarsko blago raskošnih tonova, druge najčešće vole samo jednu boju i neke njene nijanse.

Nastavi sa čitanjem

Serum za lice: moćni sastojci u jednoj bočici

Serum za lice je jedan od najpopularnijih proizvoda kozmetičke industrije u poslednjih nekoliko godina. Ovaj proizvod ima tečnu strukturu i najčešće se pakuje u staklenu bočicu sa pipetom.

Nastavi sa čitanjem

Kako odabrati pravi puder za lice

Večito pitanje – kako izabrati puder i odgovarajuću nijansu, uvek može da se postavlja iznova. Ako znate male trikove, uvek ćete znati i tačan odgovor. 

Nastavi sa čitanjem