Brend ANDIS – lider u berberskom svetu

Da li znate da se ove godine obeležava veliki jubilej u svetu frizerske i berberske industrije? Kompanija Andis, koja je zaslužna za prvu električnu mašinicu za šišanje kose i brade, proslavlja vek postojanja.

Andis - 100 godina postojanja brenda
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Čuvena američka kompanija Andis nastala je davne 1922. godine. U pitanju je porodična firma koja je među prvima u svetu proizvodila električne trimere i mašinice za šišanje kose i brade. Iako je kompanija ostala verna tradiciji i porodičnom nasleđu, brend je danas lider inovacija u industriji proizvodnje aparata, pribora i alata za frizere, berbere i grooming majstore. Ovi proizvodi su prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu i dobro su poznati profesionalnim frizerima i berberima.

Kao zvanični distributer proizvoda ovog brenda u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, Alexandar Cosmetics je deo tzv. Andis nacije. U znak podrške veku postojanja brenda, tokom cele godine organizovaćemo različite akcije, promocije i pogodnosti za kupovinu Andis proizvoda.

 

Niz akcija povodom 100 godina postojanja brenda Andis

Ove godine obeležavamo vek postojanja brenda Andis, jednog od najpoznatijih svetskih brendova koji se bave proizvodnjom mašinica i opreme za šišanje kose/brade i životinja (kućnih ljubimaca). Tim povodom pripremamo niz aktivnosti. 

Svakog meseca, u okviru redovne Alexandar Cosmetics akcije Ponuda meseca, moći ćete da kupite odabrane Andis proizvode po sniženim cenama.

Takođe, dva puta u toku godine organizovaćemo posebne akcije posvećene upravo ovom brendu. Prva akcija ovog tipa, pod nazivom Andis vek, počinje u ponedeljak, 21. marta i trajaće do ponedeljka, 4. aprila. Na popustu 20% moći ćete da kupite odabrane proizvode:

  • preko našeg online shop-a,
  • u maloprodajnom i/ili veleprodajnom objektu u Novom Sadu.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu proizvoda po nižoj ceni u nekom distributivnom centru, za više informacija o akcijama kontaktirajte najbližeg distributera

Osim ovih pogodnosti, organizovaćemo i nagradne igre putem naših društvenim mreža, u okviru kojih ćete moći da osvojite poklon proizvode. Pratite redovno naš sajt, društvene mreže i prijavite se na newsletter kako biste u svakom trenutku bili u toku sa svim informacijama vezanim za promotivne ponude. 

Andis Master MLC mašinica za šišanje
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Imajući u vidu činjenicu da Andis u poslednjih 100 godina konstantno unapređuje i kreira nove modele mašinica za šišanje, slobodno možemo reći da dizajneri ovih proizvoda odlično poznaju šišanje, stilizovanje i oblikovanje kose i brade. U ovoj kompaniji stalno nastoje da pronađu inovativna rešenja za probleme i izazove sa kojima se susreću korisnici. Godinama unazad Andis je pri vrhu svetske liste proizvođača najboljeg profesionalnog pribora i opreme za frizersko-berberske i grooming salone. Zbog toga je slogan kompanije „Zajedno oblikujemo svet” u potpunosti opravdan. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)