Alexandar Cosmetics

FreeLimix - Nega kose bez ograničenja

 

FreeLimix kolekcija proizvoda za negu, farbanje i stilizovanje kose namenjena je ženama i muškarcima. Ovi proizvodi prvobitno su bili dostupni samo profesionalnim frizerima, ali su veoma brzo stekli veliku popularnost u svakodnevnoj kućnoj upotrebi.

Alexandar Cosmetics

Hidrogeni, blanš i farbe za kosu ove renomirane italijanske kompanije su dobro poznati profesionalnim frizerima. FreeLimix boje dubinski prodiru u kosu i u potpunosti prekrivaju sede, obezbeđujući dodatni sjaj i dugu postojanost boje. Zahvaljujući multivitaminskom sastavu ne oštećuju prirodnu strukturu vlasi. Raskošna paleta boja omogućava lako kreiranje željene nijanse. 

Alexandar Cosmetics

Kristali, pena, lakovi i gel za kosu su samo deo bogatog asortimana FreeLimix proizvoda za stilizovanje kose. Omogućavaju lako oblikovanje željene frizure, daju kosi sjaj i volumen i pružaju adekvatnu zaštitu od toplote. 

Alexandar Cosmetics

Primena FreeLimix proizvoda u redovnoj rutini nege daje brze i efikasne rezultate kod problema sa masnom, tankom, oštećenom i hemijski tretiranom kosom.

 

Za rekonstrukciju oštećene, grube i slabe kose posebno se izdvojila Bio-Struct kolekcija bez sulfata, silikona i parabena. Obogaćena je organskim aktivnim sastojcima, poput braon algi i ekstrakta agave, koji hidriraju i ojačavaju kosu, štiteći je od štetnih spoljašnjih uticaja.