Naša priča

Alexandar Cosmetics About Us

Dobrodošli na internet stranicu naše kompanije.

Osnovna delatnost kojom se bavimo je, najkraće rečeno – lepota. Da budemo precizniji, bavimo se distribucijom proizvoda za ulepšavanje koji su namenjeni profesionalnoj salonskoj, ali i ličnoj upotrebi.

Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da pažljivo osluškujemo potrebe svojih klijenata. U skladu sa tim, naša ponuda sadrži više od 35 000 artikala i preko 100 različitih brendova i, zajedno sa nama, neprekidno raste.

Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa našim distributivnim centrima, asortiman koji nudimo možete pronaći u celom regionu ali i šire.

Iskustvo i lojalnost u službi lepote

Ispunjavanje zahteva i potreba naših klijenata uvek su nam na prvom mestu, zbog čega uspešno poslujemo duže od 23 godine. Među našim vernim klijentima nalaze se brojni kozmetički i frizerski saloni, spa centri, make-up studiji i akademije.

Verujemo da je dobra komunikacija značajan preduslov uspešnog poslovanja - profesionalnost i timski rad su razlozi zbog kojih uspešno gradimo mrežu lojalnih klijenata. Svaki kupac nam je važan, stoga je naše ljubazno osoblje uvek spremno da Vam pomogne i prepozna Vaše potrebe.

Alexandar Cosmetics About Us

Stalno usavršavanje

Jedna od ključnih vrednosti naše kompanije je konstantan proces učenja i usavršavanja, zbog čega smo redovni posetioci najznačajnijih svetskih dešavanja iz oblasti lepote. Redovno komuniciramo sa istaknutim svetskim i domaćim stručnjacima, kako bi samo pažljivo odabrani brendovi ušli u našu ponudu.

Alexandar Cosmetics About Us

Rado delimo svoje znanje i iskustvo

Redovno organizujemo edukacije i seminare da bismo naučeno podelili sa klijentima i kupcima. Naši programi predstavljaju jedinstvenu priliku da sve zainteresovane upoznamo sa najnovijim linijama proizvoda i načinima njihovog korištenja.

Sprovodimo i programe individualne obuke profesionalnog šminkanja, nadogradnje noktiju i trepavica, skrojene po meri naših polaznika. Naši edukatori su iskusni stručnjaci sa međunarodnim priznanjima. Svaki naš polaznik, nakon uspešno savladanog kursa, dobija sertifikat koji potvrđuje stečene veštine.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, ponudom ili poslovanjem slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam odgovoriti.

Želimo vam prijatan boravak na našem web sajtu!

Tim kompanije Alexandar Cosmetics