Uskoro počinje Velika jesenja akcija

Četiri dana popusta na ceo asortiman očekuju vas u našem online shop-u i Alexandar Cosmetics prodajnim i distributivnim centrima. Velika jesenja akcija počinje u četvrtak, 6. oktobra i trajaće do nedelje, 9. oktobra. U ovom periodu, omiljene proizvode iz našeg asortimana možete kupiti na sniženju. Popust do 20 odsto odnosi se na ceo asortiman, osim na već snižene proizvode.

Velika jesenja akcija - Alexandar Cosmetics
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Napravite shoping listu već danas, jer Velika jesenja akcija samo što nije počela! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu da obnovite svoju beauty i makeup kolekciju, isprobate nove proizvode, opremite svoj salon, ili da obradujete drage osobe lepim poklonima. Ukoliko želite da im priredite iznenađenje, ovo je idealna prilika za online kupovinu, iz udobnosti vašeg doma. Pročitajte naš vodič za slanje poklon porudžbina i iskoristite sve prednosti kupovine preko interneta.

 

Kako da ostvarite popust

Što više kupujete, ostvarićete pravo na veći popust. Popust se ne obračunava na artikle koji su već sniženi, ali oni ulaze u ukupnu sumu koja utiče na vrednost popusta. Cene svih proizvoda koje kupite (i onih koji su već sniženi) se sabiraju. Na kraju, popust u iznosu 5-20 odsto dobijate na sve artikle koji prethodno nisu bili na sniženju.
Popusti se obračunavaju na sledeći način:

  1. Kupovinom u iznosu većem od 1.000 dinara ostvarićete popust od 5 odsto.
  2. Za kupovine preko 3.000 dinara dobićete popust od 10 procenata.
  3. Ukoliko kupite proizvode u vrednosti od preko 10.000 dinara, ostvarićete 15 odsto popusta.
  4. Kupovinom proizvoda u iznosu većem od 100.000 dinara dobićete popust od 20 procenata.

 

Gde se organizuje Velika jesenja akcija 

Popusti na ceo asortiman će biti dostupni za online kupovinu, putem naše web prodavnice, kao i u prodajnim i distributivnim centrima širom Srbije i regiona.

Kompletan asortiman proizvoda za negu i ulepšavanje kose, noktiju, lica i tela, kao i makeup, opremu i pribor za kozmetičke i frizerske salone, možete pogledati i poručiti preko Alexandar Cosmetics web sajta. Za sve online porudžbine, čija je vrednost veća od 8.000 dinara, obezbeđena je besplatna dostava na teritoriji Srbije.

Ukoliko više volite klasičan način trgovine i da pre kupovine vidite proizvod, predlažemo da posetite naše prodajne objekte u Novom Sadu.

MALOPRODAJA

Miše Dimitrijevića 1

Novi Sad

RADNO VREME

Ponedeljak-petak: 8.00 – 20.00 h

Subota: 8.00 – 15.30 h

VELEPRODAJA

Cara Dušana 69

Novi Sad

RADNO VREME

Ponedeljak-petak: 8.00 – 16.00 h

Subota: 8.00 – 15.30 h

 

Kupovinu uz jesenje popuste i najveće uštede u toku godine, možete obaviti i u distributivnim centrima širom Srbije. Da biste bili sigurni da će proizvodi koje želite da kupite biti dostupni u vama najbližem distributivnom centru u toku akcije, rezervišite ih na vreme. Napravite spisak željenih proizvoda i kontaktirajte najbližeg distributera kako biste kreirali porudžbinu unapred i dogovorili se o svim detaljima oko preuzimanja.

 

Jesen je godišnje doba koje donosi najlepše plodove. Velika jesenja akcija je tu da vam ulepša ove dane. Zato, neka vaša jesenja beauty korpa bude puna. Pripremite se na vreme za kupovinu sezone i neka ova jesen bude plodonosna!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 2 komentar(a)

Komentari

  • Ivana
    04.11.2020. 09:01

    Poštovani,

    Zainteresovana sam za fenove koje nudite. Da li samo na on-line porudžbine dajete popust, obzirom da sam iz Borče, a tu imamo „Aleksandar“ prodavnicu? Fen je oko 6-7.000, znači popust bi bio 10% i poštarina se plaća ili ne?
    S poštovanjem,
    Ivana

  • Alexandar Cosmetics
    04.11.2020. 10:51

    Poštovana Ivana,
    Hvala na interesovanju za naše proizvode.
    Velika jesenja akcija se organizuje u svim Alexandar Cosmetics prodajnim objektima, tako da željene proizvode možete kupiti po nižim cenama i u Borči.
    Predlažemo Vam da za svaki slučaj kontaktirate najbližeg distributera i proverite da li imaju na stanju fen koji želite da kupite. Ukoliko trenutno nemaju, tražite da poruče za Vas, kako biste izbegli troškove transporta. Broj telefona prodajnog objekta u Borči je: +381 (0)62 238 397.
    Što se tiče online porudžbina, dostava je besplatna za iznose veće od 8.000 dinara.

    Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | https://www.alexandar-cosmetics.com