Alexandar Cosmetics

Sve što tvoja koža želi


Brend REVOX B77 je nastao iz uverenja da svako zaslužuje zdravu kožu i da visokokvalitetna nega treba da bude pristupačna i dostupna svima. Proizvodi su bazirani na jednostavnim formulacijama, koje brzo daju efikasne rezultate. Prepuni su dokazano moćnih aktivnih sastojaka poput: antioksidanata, AHA i BHA kiselina, vitamina…

Alexandar Cosmetics

Pravilna nega počinje prepoznavanjem potreba svoje kože, pa su REVOX B77 serumi za lice kreirani tako da rešavaju specifične probleme kože. Poboljšavaju hidrataciju, ujednačavaju grubu teksturu kože, bore se protiv hiperpigmentacijskih mrlja i nesavršenosti na licu, povećavaju sjaj i mladalački izgled kože.

Alexandar Cosmetics

REVOX B77 proizvodi za negu lica ciljano deluju na brojne probleme sa kojima se susreću različiti tipovi kože. Bogata kolekcija krema, seruma, gelova i tonika za negu lica, omogućava svakome da lako pronađe ono što najviše odgovara potrebama njegove kože.

Alexandar Cosmetics

Kreme za lice su izuzetno važan korak u svakodnevnoj rutini kućne nege. Hidratantne formule, na bazi proverenih sastojaka (kolagen, vitamin C, hijaluronska kiselina), efikasno deluju na obnavljanje ćelija kože i zaštitu površinskih slojeva, dajući licu blistav izgled.

Potpuna nega je nezamisliva bez hranljivih ulja, bogatih vitaminima i masnim kiselinama, koje su izuzetno važne i dragocene za zdravlje kose i kože. Hladnoceđena, organska, 100% čista ulja su odlična dopuna svakodnevnim tretmanima nege. 

Alexandar Cosmetics

Linija inspirisana japanskim ritualom nege krije tajnu mladalačkog izgleda. Kako bi pružili optimalni nivo hidratacije, ovi proizvodi su obogaćeni aktivnim sastojcima koji usporavaju proces starenja: hijaluronskom kiselinom, pirinčanim mlekom i ekstraktima cveta japanske trešnje.

Alexandar Cosmetics

Moderan način života zahteva primenu napredne tehnologije u proizvodnji kozmetičkih preparata za negu kože lica sa anti-age efektom. U borbi protiv starenja efikasno se pokazao retinol, koji je glavni sastojak proizvoda iz kolekcije „Retinol Anti-Wrinkle”. 

Alexandar Cosmetics