Alexandar Cosmetics

Italijanski brend koji obožavaju profesionalci, JJ´s je poznat po kvalitetnom sastavu, veganskim formulama, koje nisu testirane na životinjama, i eco-friendly pakovanjima proizvoda za farbanje, negu i stilizovanje kose.

FARBANJE KOSE

Sve farbe za kosu JJ´s brenda su veganskog porekla i obogaćene su PLEX kompleksom za zaštitu kose, koji omogućava postizanje ujednačene pokrivnenosti i dužu postojanost boje, kao i ekstraktima organiskog smilja i kamilice koji neguju kosu, čineći je mekom i sjajnom. Sve boje su veoma intenzivne i postojane, besprekorno pokrivaju sede i pružaju praktično neograničen broj mogućih kombinacija za postizanje željene nijanse.

ZERO AMONIA
Trajne farbe za kosu bez amonijaka, omogućavaju maksimalno prekrivanje sedih i lako postizanje željenih nijansi, uz prirodan sjaj kose.

ALL FREE
Farbe za kosu bez PPD (p-fenilendiamina), amonijaka, rezorcinola, parabena i silikona - pogodne su za osobe sa osetljivom kožom glave, kao i za osobe koje su sklone alergijama na određene sastojke. Pružaju fantastične rezultate, 100% pokrivaju sede, uz maksimalno očuvanje zdravlja kose.

10 MINUTES - inovativna formula za brze rezultate
Jedinstven proizvod na tržištu - permanentne farbe za kosu koje omogućavaju postizanje intenzivne i ujednačene boje za samo 10 minuta. Odličan izbor za brzo farbanje kose uz maksimalne rezultate, kao i za osvežavanje boje između dva uobičajena tretmana farbanja kose.  

DIRECT COLOR - pigmenti za kosu
Čisti pigmenti omogućavaju lako postizanje efektnih, intenzivnih i pastelnih boja na prethodno posvetljenoj kosi. Ne sadrže amonijak i ne isušuju kosu.

JJ´s proizvodi koji se koriste za farbanje kose imaju izuzetno prijatan i blag miris. Lako se mešaju sa svim bojama i omogućavaju postizanje željenih rezultata. 

Alexandar Cosmetics

NEGA I STILIZOVANJE KOSE