Alexandar Cosmetics

Galaxy Professional, dobro poznat brend profesionalnim korisnicima u nail industriji, prepoznatljiv je po širokom asortimanu i visokokvalitetnim proizvodima za manikir i pedikir tretmane. Svojim potpisom, stoji iza bogate kolekcije proizvoda za negu i ulepšavanje noktiju.

Alexandar Cosmetics
GIF

 

 

Alexandar Cosmetics

Ulje za zanoktice prijatnog mirisa, obogaćeno vitaminima i voćnim kiselinama, brzo se apsorbuje i hrani kožu oko nokta čineći je mekom, zdravom i hidriranom. Obezbeđuje elastičnost noktima i koži, sprečavajući njihovo pucanje, listanje i stvaranje zanoktica.

Alexandar Cosmetics
Alexandar Cosmetics

Nežni piling za ruke, obogaćen šea puterom, uljem zelene masline i finim kristalima šećera, efikasno uklanja odumrle ćelije površinskog sloja kože i poboljšava njenu mikrocirkulaciju.

Višenamenski serum za ruke i nokte zahvaljujući svojoj bogatoj formulaciji, čini kožu mekom, glatkom i daje joj zdrav izgled.

Alexandar Cosmetics

Svi Galaxy Professional instrumenti i pribor za manikir i pedikir su napravljeni od izuzetno kvalitetnih materijala, ergonomskog su dizajna i prilagođeni zahtevima i potrebama profesionalaca.

Alexandar Cosmetics