Alexandar Cosmetics
Alexandar Cosmetics

Galaxy Professional, dobro poznat brend profesionalnim korisnicima u nail industriji, prepoznatljiv je po širokom asortimanu i visokokvalitetnim proizvodima za manikir i pedikir tretmane. Svojim potpisom, stoji iza bogate kolekcije proizvoda za negu i ulepšavanje noktiju.

Alexandar Cosmetics
Alexandar Cosmetics

Rubber baza je idealna za nokte koji su slabi i oštećeni, kao i za nokte koje je potrebno ojačati (naročito nokte koji su ravni ili rastu naviše) kako bi se napravio apeks i ojačala stres zona.

Alexandar Cosmetics

Sculpting gel srednje viskoznosti i fleksibilne strukture, koristi se za ojačanje, nadogradnju, izlivanje i korekciju noktiju. Može se oblikovati (pinčovati) u toku sušenja pod UV i UV/LED lampama pri čemu zadržava napravljen oblik.

Alexandar Cosmetics

Galaxy Professional LED/UV trajni lak je inovativna formula soak off gela. Visoka pigmentacija stabilne formule, omogućava postojanost i sjaj na noktima bez pucanja, krzanja i odvajanja.

GIF

 

 

Alexandar Cosmetics

Ulje za zanoktice prijatnog mirisa, obogaćeno vitaminima i voćnim kiselinama, brzo se apsorbuje i hrani kožu oko nokta čineći je mekom, zdravom i hidriranom. Obezbeđuje elastičnost noktima i koži, sprečavajući njihovo pucanje, listanje i stvaranje zanoktica.

Nežni piling za ruke sa finim kristalima šećera, efikasno uklanja odumrle ćelije površinskog sloja kože.

Višenamenski serum za ruke i nokte zahvaljujući svojoj bogatoj formulaciji, čini kožu mekom, glatkom i daje joj zdrav izgled.

Alexandar Cosmetics

Svi Galaxy Professional instrumenti i pribor za manikir i pedikir su napravljeni od izuzetno kvalitetnih materijala, ergonomskog su dizajna i prilagođeni zahtevima i potrebama profesionalaca.

Alexandar Cosmetics