Praznična makeup euforija

Pravi je trenutak da odaberete idealna praznična iznenađenja za vama drage osobe. Pripremite im poklone na vreme, ali ne zaboravite da obradujete i sebe. Vreme je da počne makeup euforija!

Iskoristite prazničnu akciju na Revolution Beauty London proizvode koja samo u našem web shop-u traje do 24. decembra.

 

Čekaju vas popusti i do 30%

Podelite vašu ljubav prema makeup-u sa dragom osobom i obradujte je poklonom iz ove kolekcije jedinstvenog dizajna I Revolution brenda. Napravite idealnu kombinaciju pomoću palete senki, hajlajtera i ruža i kreirajte najlepši praznični poklon paket.

 

Ukoliko je vaša opsesija šminkanje, podelite to sa svima! Iskoristite jedinstvenu priliku da obogatite svoj neseser i kofer za šminku.

Zablistajte pomoću omiljenog Makeup Obsession iluminatora i hajlajtera. Ove svetlucave tečne formule su dostupne u nekoliko nijansi, pa lako možete pronaći onu koja vam najviše odgovara.

Makeup euforija - Revolution Beauty London

 

Neka vaš pogled obori sve s nogu! Iskoristite fantastičnu ponudu da kupite paleta senki za oči u kombinaciji najdražih boja. Da biste upotpunili svoj makeup look, upotrebite pomadu za obrve u prirodnim nijansama. Pogledajte sve proizvode na akciji brenda Makeup Revolution i napravite revoluciju u svom prazničnom šminkanju.

Idealna kombinacija proizvoda za start i finiš vašeg šminkanja, dolazi iz kolekcije brenda Revolution Pro. Pripremite lice za šminku koristeći profesionalne prajmere. Za savršen i dugotrajan makeup tokom celog dana, upotrebite fiksatore u spreju. Za sam kraj, neka akcenat bude na vašim usnama uz kremaste ruževe iz Supreme kolekcije.

Požurite: makeup euforija traje do 24. decembra u ponoć!

Revolution Pro - makeup euforija

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)