Šest predloga za novogodišnji poklon

Praznični duh već uveliko se oseća, na ulicama, u vazduhu, u našim domovima. To je vreme kada se okupljamo, odmaramo i uživamo sa dragim osobama, čiju radost želimo da uvećamo time što im kupujemo poklone za koje znamo da će ih obradovati. Ako nemate ideju o tome šta biste bliskoj (ženskoj) osobi kupili kao božićni ili novogodišnji poklon, evo nekoliko predloga, koje će svaki ljubitelj kozmetike obožavati.

Novogodišnji poklon

 

1.  I ❤ REVOLUTION hajlajter

Čuvena „srca” koja su osvojila srca brojnih makeup ljubitelja izvrstan su novogodišnji poklon. Sa njima nećete pogrešiti, bez obzira na to kakav stil neguje osoba kojoj kupujete poklon. Osim neodoljivog jednoroga, pronaći ćete i druge nijanse, kao što su Goddess of FaithLove Golden Goddess. Ako vam deluju poznato, to je zbog Blushing Hearts hajlajtera i rumenila u istoj formi, koji su takođe izvrstan novogodišnji poklon, a i odlično poziraju za Instagram.

Hajlajter u obliku srca kao novogodišnji poklon

 


2. Set za šminkanje NYX Professional Makeup Beyond Basic

Istina je da je pravom ljubitelju šminke teško kupiti dobar poklon, pošto najčešće ne znate šta već ima, šta namerava da kupi i kako se vaš poklon uklapa u te planove. Zato, igrajte na sigurno – setom za šminkanje NYX Professional Makeup Beyond Basic koji se sastoji od palete od šest senki sa mat i šimer finišom, mat tečnog ruža Nude Rose i mat crnog tečnog ajlajnera. Sva tri proizvoda u jednom setu obradovaće i najokorelije poznavaoce šminke.

 

3. Set lakova za nokte CHINA GLAZE Be Marry

Za većinu žena, lak za nokte je jedan od onih sigurnih poklona, sa kojima ne možete pogrešiti. Naš predlog: set lakova za nokte CHINA GLAZE Be Marry je korak dalje – tačnije, tri koraka dalje – pošto se sastoji od četiri mini laka za nokte, koji će nijansama upotpuniti praznični duh i sive zimske dane koji uslede kad praznici prođu.

 

4. Kofer za šminku i pribor GALAXY – najlepši novogodišnji poklon

Svi, među prijateljicama, imamo (bar) onu jednu koja je zaljubljena u šminku. Ona prati trendove i njoj se obraćate kad ne znate koja četkica služi bledovanju senke. Za nju je kozmetički kofer – koji dolazi u sedam različitih dezena – savršen poklon, kao i za profesionalne šminkere i one koji to tek planiraju da postanu!

Kofer za šminku - idealan novogodišnji poklon

 

5. Figaro za kosu DIVA Professional Styling Feel The Heat sa arganovim uljem kao novogodišnji poklon

Imati zanosnu frizuru tokom novogodišnje noći nije teško, ali može biti teško svim ostalim danima, ako nema odgovarajućeg alata za njeno oblikovanje. Zato je tu Feel The Heat figaro, koji kosu istovremeno oblikuje i neguje, zahvaljujući arganovom ulju.

Novogodišnji poklon - figaro za kosu

 

6. Set za piling i negu kože REVUELE Vanilla Latte

Za sve one koji prepoznaju hedonizam u negovanju svoje kože proizvodima sa očaravajućim mirisom, REVUELE Vanilla Latte set za piling i negu kože biće savršen poklon. Piling za uklanjanje odumrlog sloja kože, kao i hranljiva krema za telo, pružiće vašoj koži sve što joj treba ove zime, uz mirise koji će vas dugo podsećati na prazničnu idilu i hedonizam.

 

Iako su praznici samo povod da darujemo drage ljude, svaki od ovih predloga će u formi poklona trajati mnogo duže nego praznična sezona.

Dobra vest je da ne morate da napustite udobnost svog doma kako biste nekome kupili poklon iz naše web prodavnice. Sada to možete učiniti sa našeg sajta, koristeći svoj nalog. Ovde možete pronaći više informacija o slanju poklona direktno iz našeg web shopa.

 

Šta vi poklanjate dragim osobama? Kako birate poklone i šta je ono za šta znate da će izazvati oduševljenje? Podelite sa nama svoja iskustva i zapažanja!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)