Velika prolećna akcija – popust na ceo asortiman

Velika prolećna akcija Hello Spring, uz koju možete uštedeti i do 20 odsto, samo što nije počela. Ovo je jedinstvena prilika za kupovinu kozmetičkih favorita, kao i za nabavku potpuno novih proizvoda za negu i ulepšavanje. Akcija će trajati od 4. do 7. aprila u našem online shop-u i Alexandar Cosmetics prodajnim i distributivnim centrima.

Velika prolećna akcija Hello Spring
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kako ostvariti popust

Prolećna akcija je koncipirana tako da sami birate vrednost popusta. Što više kupujete, više ćete i uštedeti.

Popust 5-20 odsto se odnosi na ceo asortiman, osim na poklon kartice i proizvode koji su već sniženi ili su na rasprodaji. Najpre se sabiraju cene svih artikala koje želite da kupite, uključujući i one koji su već sniženi. Popust se određuje na osnovu ukupnog iznosa svih artikala (ali se dodeljuje samo na one koji nisu već sniženi) i to prema sledećoj skali:

  • Kupovinom proizvoda u iznosu većem od 1.000 dinara ostvarićete popust od 5 odsto.
  • Za kupovinu preko 3.000 dinara dobićete popust od 10 procenata.
  • Ukoliko kupite proizvode u vrednosti preko 10.000 dinara, ostvarićete 15 odsto popusta.
  • Kupovinom proizvoda u iznosu većem od 100.000 dinara dobićete popust od 20 procenata.

Na proizvode brendova Lemi i Pietranera je odobren popust od 10%.

 

Akciju možete iskoristiti:

Prolećna akcija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Prolećna akcija – idealna prilika za obnavljanje kozmetike

Proleće, kao jedno od najlepših godišnjih doba, obično povezujemo sa velikim uređenjem i sređivanjem kuće, promenom garderobe i sl. Vreme je da asocijacije na proleće dobiju i drugu konotaciju. Zašto da to ne bude veliko spremanje nesesera i kozmetičkih polica?!

Pored pravljenja reda u svom garderoberu, napravite i pravo osveženje među šminkom. Izbacite sve karmine, maskare i pudere kojima je istekao rok ili koji su na bilo koji način oštećeni i zamenite ih novim. Počastite sebe velikim makeup koferom punim omiljenih ruževa, senki za oči, lakova za nokte, seruma za lice i svih onih proizvoda koje rado koristite. Ukoliko imate svoje kozmetičke i makeup favorite, sada je pravo vreme da ih nabavite. Takođe, Velika prolećna akcija je idealna i za kupovinu najnovijih proizvoda po najnižim cenama.

Alexandar Cosmetics prolećna akcija
Foto: Freepik

 

Iskoristite jedinstvenu priliku da kupite svoje omiljene proizvode i uštedite do 20 odsto. Ako ste ljubitelj klasičnog načina kupovine posetite prodajne objekte širom Srbije i regiona, a ako više volite kupovinu preko interneta, naš online shop je dostupan 24 sata svakog dana.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)