Dan zaljubljenih u Alexandar Cosmetics-u ❤

Da li ste spremili poklone za dan ljubavi? Ukoliko niste, rezervišite vreme za posetu Alexandar Cosmetics-u!

Pripremite se na vreme, jer akcija kreće u ponedeljak 11. februara, a svi proizvodi iz ponude Alexandar Cosmetics-a biće na popustu od 10 do neverovatnih 50 odsto! 

Dan zaljubljenih

 

Gde možete kupiti proizvode na popustu do 50%

ONLINE – Pridružite nam se od ponedeljka, 11. februara do četvrtka 14. februara jer vas očekuju velika akcijska sniženja i popusti na celokupan asortiman u ponudi Alexandar Cosmetics-a.  Poručite bilo koji proizvod na popustu putem naše online prodavnice, a platite pouzećem ili online platnim karticama.


PRODAJNI OBJEKTI
– Akcijska ponuda će važiti dva dana 13. i 14. februara u našim prodajnim objektima
u Novom Sadu:

  • MALOPRODAJA – Posetite nas u Novom Sadu, u ulici Miše Dimitrijevića 1, od 8h do 20h
  • VELEPRODAJA –  na adresi Cara Dušana 69

 

Poklon setovi za nju i njega

Naš tim se potrudio da vam olakša muke i napravi najlepše POKLONE ZA NJU i NJEGA, te ćete uz malo truda proći kao da ste vaš poklon pripremali mesecima unapred i mislili na voljenu polovinu. 

 

Da naš tim nije zaboravio ni na jače polovine osmislili smo setove za njega, zbog čega ćete ove godine pobediti u originalnosti i izboru poklona, jer mi slavimo Dan zaljubljenih! 

 

Pogledajte kompletnu ponudu POKLON SETOVA >>>

Za informacije o akcijskim ponudama u našim distributivnim centrima, kontaktirajte najbližeg distributera.

 

Kako se slavi Dan Zaljubljenih u svetu

U Japanu na primer žene muškarcima poklanjaju čokoladu, dok im oni uzvraćaju belom čokoladom, mesec dana kasnije.

Kao što se u pravoslavnoj veri Dan zaljubljenih preklapa sa slavenjem Svetog Trifuna, zaštitnikom vinara, vina, ali i bračne ljubavi i vernosti, tako u Kini na isti dan pada tradicionalni praznik Festival fenjera.

U Maleziji i Singapuru žene ispisuju brojeve telefona na pomorandže, koje potom bacaju u vodu, a muškarci koji ih pronađu, jave se da zajedno sa njima pojedu voće.

Kako je Dan zaljubljenih praznik ljubavi, zanimljivo je da je na Tajlandu baš taj datum određen za gubljenje nevinosti.

U Finskoj se na ovaj dan slavi prijateljstvo, te se osim bliskih ljudi u životu, naravno daruje i porodica, pišu čestitke i poklanjaju čokolade. U Danskoj se za razliku od Kine, gde je simbol ljubavi crvena ruža, tipično za Skandinavce, poklanja snežna pahulja – presovani beli cvet, što je svakako kreativna ideja za Dan zaljubljenih.

U Italiji se čita poezija i priprema romantična večera, ali i daruju neizostavni pokloni, a kod Julijinog spomenika u Veroni ispisuje se na hiljade ljubavnih poruka. Oni koji još nisu našli svoju ljubav, pišu pisma Juliji, kako bi i oni našli srodnu dušu, a najlepša pisma se nagrađuju.

Pariz, kao najromantičniji grad na svetu, na Dan zaljubljenih prepun je turista, dan sreće, ljubavi, osmeha i naravno poklona. U selu Sveti Valentin u pokrajini Indre u Francuskoj, selo toliko oživi zbog posetilaca, koji su se baš ovde zaputili da obnove bračne i ljubavne zavete, a praznuje se puna tri dana.

U Engleskoj žene stavljaju na jastuk pet lovorovih listova prethodno potopljenih u ružinu vodicu, kako bi im u snove ušetao budući muž, dok se u Velsu poklanjaju izrezbarene drvene kašike kao znak ljubavi.

Na Filipinima se na trgovima okuplja na hiljade parova koji obnavljaju bračne zavete ili slave ljubav, dok u Južnoj Koreji žene prvo muškarcima poklanjaju cveće i čokoladu, a oni im uzvraćaju obavezno uz isti poklon dodajući uz to i još neke poklone. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)