Veliki popusti za Osmi mart 2021

Svakog 8. marta slavimo naše najveće heroje – žene. One su majke, supruge, sestre, ćerke, prijateljice, koleginice, a iznad svega nežna i hrabra bića. Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama, a u našem online shop-u i prodjanim objektima čeka vas sniženje na ceo asortiman. Za najveći praznik žena pripremili smo 15 odsto popusta na njihove omiljene proizvode.

Akcija počinje već u subotu, 6. marta u online prodavnici i traje do ponedeljka, 8. marta, kada će važiti i u svim prodajnim objektima širom Srbije i regiona. Popust se ne odnosi na već snižene proizvode.

Popusti za Osmi mart
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ovaj praznik je dan koji ne smete preskočiti kada su u pitanju pokloni. Dan žena odavno nije samo simbol borbe za jednakost. Osmi mart je dan kada je neophodno pokazati pažnju prema ženama koje su učinile i čine toliko mnogo dobrih i lepih stvari za nas.

 

Popusti za Osmi mart u Alexandar Cosmetics-u

Alexandar Cosmetics je pripremio za Dan žena specijalnu ponudu, kako biste poklonima obradovali dame, koje su, priznaćete, naša najveća podrška u životu.

 

Gde možete kupiti proizvode na popustu

ONLINE

Pripremite se na vreme, jer online akcija počinje već u subotu, 6. marta i trajaće tri dana, a svi proizvodi iz naše ponude biće na popustu od 15 odsto! Prilikom kreiranja porudžbine imate mogućnost odabira načina plaćanja: pouzećem, preko e-bankinga ili online platnim karticama.

Pored popusta na celokupan asortiman u Alexandar Cosmetics online prodavnici je aktivna i ponuda meseca, u okviru koje odabrane proizvode možete kupiti po najnižim cenama. Popust od dodatnih 15% povodom akcije za Dan žena, se ne obračunava na već snižene proizvode.

Foto: Alexandar Cosmetics

 

PRODAJNI OBJEKTI

Akcijska ponuda će važiti 8. marta u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • MALOPRODAJA u ulici Miše Dimitrijevića 1, radno vreme: od 8 h do 20 h.
  • VELEPRODAJA na adresi Cara Dušana 69, radno vreme: od 8 h do 16 h.
Foto: Alexandar Cosmetics

 

DISTRIBUTIVNI CENTRI

Naši distributivni centri širom Srbije će se pridružiti ovoj akciji u ponedeljak, 8. marta. Kompletan spisak distributera i njihove kontakt podatke potražite na našem sajtu.

 

Da li ste pripremili poklone vašim najdražim ženama za Osmi mart? Ukoliko još niste, evo dodatnog razloga zašto da posetite Alexandar Cosmetics. Darujemo popuste na ceo asortiman naših proizvoda!

8. mart akcija - Alexandar Cosmetics

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)