Veliki popusti za Osmi mart 2022

Svakog 8. marta slavimo naše najveće heroje – žene. One su majke, supruge, sestre, ćerke, prijateljice, koleginice, a iznad svega nežna i hrabra bića. Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama, a u našem online shop-u i prodajnim objektima čeka vas sniženje na ceo asortiman. Za najveći praznik žena pripremili smo 20 odsto popusta na njihove omiljene proizvode.

Akcija će početi u ponedeljak, 7. marta u online prodavnici i trajaće do utorka, 8. marta, kada će važiti i u svim prodajnim objektima širom Srbije i regiona. Popust se ne odnosi na već snižene proizvode i poklon kartice.

Popusti za Osmi mart
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Dan žena je praznik koji ne smete preskočiti kada su u pitanju pokloni. On odavno nije samo simbol borbe za jednakost. Osmi mart je dan kada je neophodno pokazati pažnju prema svim ženama koje su učinile i čine toliko mnogo dobrih i lepih stvari za nas.

 

Popusti za Osmi mart u Alexandar Cosmetics-u

Alexandar Cosmetics je pripremio za Dan žena specijalnu ponudu, kako biste poklonima obradovali dame, koje su, priznaćete, naša najveća podrška i inspiracija u životu. Naravno, popuste možete iskoristiti i da obradujete i nagradite sebe.

Ovog marta mislili smo i na sve samostalne i uspešne poslovne žene. Kao znak podrške preduzetnicama, dajemo 20 odsto popusta na kompletan asortiman proizvoda za opremanje kozmetičkih i frizerskih salona. Ovo je idealna prilika da promenite nameštaj u svom salonu, ili da nabavite nove aparate i unapredite svoju ponudu novim tretmanima.

 

Gde možete kupiti proizvode na popustu

ONLINE SHOP

Pripremite se na vreme, jer online akcija počinje već u ponedeljak, 7. marta i trajaće dva dana. Svi proizvodi iz naše ponude biće na popustu od 20 odsto! Prilikom kreiranja porudžbine imate mogućnost odabira načina plaćanja:

  • pouzećem,
  • preko e-bankinga ili
  • online platnim karticama.

Dodatna pogodnost za online kupovinu je besplatna dostava na teritoriji Srbije, za porudžbine u vrednosti preko 8.000 dinara. Ukoliko ste nestrpljivi i ne želite da čekate da kurirska služba dostavi poručene proizvode na vašu adresu, prilikom poručivanja izaberite opciju preuzimanja porudžbine u veleprodajnom objektu, koji se nalazi u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana 69.

Pored popusta na celokupan asortiman u Alexandar Cosmetics online prodavnici je aktivna i ponuda meseca, u okviru koje odabrane proizvode možete kupiti po najnižim cenama. Popust od 20 odsto povodom akcije za Dan žena, se ne obračunava na već snižene proizvode.

Popust za 8. mart
Foto: Freepik

 

PRODAJNI OBJEKTI

Akcijska ponuda će važiti 8. marta u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • MALOPRODAJA u ulici Miše Dimitrijevića 1, radno vreme: od 8 h do 20 h.
  • VELEPRODAJA na adresi Cara Dušana 69, radno vreme: od 8 h do 16 h.

 

DISTRIBUTIVNI CENTRI

Naši distributivni centri širom Srbije i regiona će se pridružiti ovoj akciji u utorak, 8. marta. Kompletan spisak distributera i njihove kontakt podatke i informacije o učešću u akciji potražite na našem sajtu, na stranici distributeri.

Pokloni za Osmi mart
Foto: Freepik

 

Popusti za Osmi mart idealni za kupovinu poklona

Svakog Osmog marta vas muči isto pitanje – šta pokloniti svim tim divnim ženama koje nas okružuju? Odgovor je jednostavniji nego što mislite. Poklonite im ljubav i svoje vreme, uz neku sitnicu kao dodatni znak pažnje.

Ukoliko smatrate da su slatkiši i cveće odavno prevaziđeni, pogledajte naših osam ideja za originalan poklon.

Popust na ceo asortiman naših proizvoda je samo dodatni razlog da dragim ženama kupite baš ono što vole, žele i koriste. Za koji god poklon da se odlučite, ne zaboravite da na kraju sve začinite osmehom i lepom rečju.

8. mart akcija - Alexandar Cosmetics

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)