Veliki popusti za Osmi mart

Na današnji dan slavimo naše najveće heroje – žene (supruge, majke, sestre, prijateljice, ćerke…). Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama. Ovaj praznik je datum koji ne smete preskočiti kada su u pitanju pokloni. To više nije stvar jednakosti, već pažnje za žene koje su učinile i čine toliko mnogo za nas.

 

Da li ste pripremili poklone vašim najdražim ženama za Osmi mart? Ukoliko još niste, evo dodatnog razloga zašto da posetite Alexandar Cosmetics. Darujemo popuste na ceo asortiman naših proizvoda! popusti za Osmi mart

 

Popusti za Osmi mart u Alexandar Cosmetics-u

Rezervišite 7. i 8. mart za posetu Alexandar Cosmetics-u. Pripremite se na vreme, jer online akcija kreće već u četvrtak, 7. marta, a svi proizvodi iz naše ponude biće na popustu od 10 do neverovatnih 50 odsto! 

Alexandar Cosmetics pripremio je za Dan žena specijalnu ponudu poklon setova, sa najatraktivnijim proizvodima, kako biste obradovali dame, koje su, priznaćete, naša najveća podrška u životu.

popusti za Osmi mart

Pogledajte kompletnu ponudu POKLON SETOVA >>>

 

Tu nije kraj iznenađenjima

Radimo u službi lepote više od dve decenije i znamo šta vaše dame najviše vole. Za najveći praznik žena pripremili smo 15 odsto popusta i na njihove omiljene proizvode.

 

Gde možete kupiti proizvode na popustu

ONLINE

Pridružite nam se u četvrtak, 7. marta i petak 8. marta, jer vas očekuju velika akcijska sniženja i popusti na celokupan asortiman u ponudi Alexandar Cosmetics-a.  Poručite bilo koji proizvod na popustu putem naše online prodavnice, a platite pouzećem ili online platnim karticama.

 

PRODAJNI OBJEKTI

Akcijska ponuda će važiti u petak 8. marta u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • MALOPRODAJA – Posetite nas u Novom Sadu, u ulici Miše Dimitrijevića 1, od 8 do 20 časova.
  • VELEPRODAJA –  Nalazimo se na adresi Cara Dušana 69, u Novom Sadu. Radno vreme objekta za veleprodaju je od 8 do 16 časova.

 

DISTRIBUTIVNI CENTRI

Naši distributivni centri širom Srbije će se pridružiti ovoj akciji u petak 8. marta. Kompletan spisak distributera i njihove kontakt podatke potražite na našem sajtu.

8. mart

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)