Veliki popusti za Osmi mart

Svakog 8. marta slavimo naše najveće heroje – žene. One su majke, supruge, sestre, ćerke, prijateljice, koleginice, a iznad svega nežna i hrabra bića. Popusti za Osmi mart su naš dar svim damama, a u našem online shop-u i prodajnim objektima čeka vas sniženje na ceo asortiman. Za najveći praznik žena pripremili smo 20 odsto popusta na njihove omiljene proizvode.

Akcija traje 8. marta u online prodavnici, našim prodajnim objektima i distributivnim centirma širom Srbije i regiona. Popust se ne odnosi na već snižene proizvode i poklon kartice. Proizvodi brendova Lemi i Pietranera će biti sniženi za 10 procenata.

Popusti za Osmi mart
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Dan žena je praznik koji ne smete preskočiti kada su u pitanju pokloni. On odavno nije samo simbol borbe za jednakost. Osmi mart je dan kada je neophodno pokazati pažnju prema svim ženama koje su učinile i čine toliko mnogo dobrih i lepih stvari za nas.

 

Popusti za Osmi mart u Alexandar Cosmetics-u

Alexandar Cosmetics je pripremio za Dan žena specijalnu ponudu, kako biste poklonima obradovali dame, koje su, priznaćete, naša najveća podrška i inspiracija u životu. Naravno, popuste možete iskoristiti i da obradujete i nagradite sebe.

Ovog marta mislili smo i na sve samostalne i uspešne poslovne žene. Kao znak podrške preduzetnicama, dajemo 20 odsto popusta na asortiman proizvoda za opremanje kozmetičkih i frizerskih salona. Ovo je idealna prilika da promenite nameštaj u svom salonu, ili da nabavite nove aparate i unapredite svoju ponudu novim tretmanima.

 

Gde možete kupiti proizvode na popustu

ONLINE SHOP

Pripremite se na vreme, jer online akcija traje samo 8. marta. Svi proizvodi iz naše ponude biće na popustu od 20 odsto, osim proizvoda brendova Lemi i Pietranera koji će biti sniženi za 10 odsto. Prilikom kreiranja online porudžbine imate mogućnost odabira nekoliko načina plaćanja:

  • pouzećem,
  • preko e-bankinga ili
  • online platnim karticama.

Dodatna pogodnost za online kupovinu je besplatna dostava na teritoriji Srbije, za porudžbine u vrednosti preko 8.000 dinara. Ukoliko ste nestrpljivi i ne želite da čekate da kurirska služba dostavi poručene proizvode na vašu adresu, prilikom poručivanja izaberite opciju preuzimanja porudžbine u veleprodajnom objektu, koji se nalazi u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana 69.

Pored popusta na celokupan asortiman u Alexandar Cosmetics online prodavnici je aktivna i ponuda meseca, u okviru koje odabrane proizvode možete kupiti po najnižim cenama. Popust od 20 odsto povodom akcije za Dan žena, se ne dodaje na već snižene proizvode.

Popust za 8. mart
Foto: Freepik

 

PRODAJNI OBJEKTI

Akcijska ponuda će važiti 8. marta u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • MALOPRODAJA u ulici Miše Dimitrijevića 1, radno vreme: od 8 h do 20 h.
  • VELEPRODAJA na adresi Cara Dušana 69, radno vreme: od 8 h do 16 h.

 

DISTRIBUTIVNI CENTRI

Naši distributivni centri širom Srbije i regiona će se pridružiti ovoj akciji 8. marta. Kompletan spisak distributera i njihove kontakt podatke i informacije o učešću u akciji potražite na našem sajtu, na stranici distributeri.

Pokloni za Osmi mart
Foto: Freepik

 

Popusti za Osmi mart idealni za kupovinu poklona

Svakog Osmog marta vas muči isto pitanje – šta pokloniti svim tim divnim ženama koje nas okružuju? Odgovor je jednostavniji nego što mislite. Poklonite im ljubav i svoje vreme, uz neku sitnicu kao dodatni znak pažnje.

Ukoliko smatrate da su slatkiši i cveće odavno prevaziđeni, pogledajte naših osam ideja za originalan poklon.

Popust na ceo asortiman naših proizvoda je samo dodatni razlog da dragim ženama kupite baš ono što vole, žele i koriste. Za koji god poklon da se odlučite, ne zaboravite da na kraju sve začinite osmehom i lepom rečju.

8. mart akcija - Alexandar Cosmetics

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)