NYX Professional Makeup akcija: dobar savet za kupovinu

Uskoro počinju sniženja na koja smo svi dugo čekali. Pripremite na vreme spisak svojih makeup želja, jer Alexandar Cosmetics sprema posebnu akciju za pasionirane ljubitelje šminke. Omiljene proizvode brenda NYX Professional Makeup moći ćete da kupite po 30 odsto nižim cenama. Akcija će početi u petak, 26. novembra i trajaće do utorka, 30. novembra. Popust se ne odnosi na već snižene artikle i proizvode iz kolekcije La Casa de Papel.

NYX Professional Makeup akcija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ovo je idealna prilika, ne samo da osvežite neseser omiljenom šminkom, već i da nabavite nove proizvode, kao i da obradujete drage osobe lepim poklonima. U nastavku vam predstavljamo nekoliko predloga za dobru kupovinu.

 

Istaknite oči vedrim bojama

Ove godine oči su u centru pažnje. Naglasite ih atraktivnim i efektnim bojama koje ćete pronaći u paleti senki za oči NYX Professional Makeup Ultimate Edit, koja sadrži šest mat nijansi. Intenzivne boje iz duginog spektra odličan su izbor za svaku situaciju u kojoj želite da budete primećeni. Lako se blenduju i mogu se kombinovati sa drugim nijansama, kako bi se postigao željeni izgled.

Ukoliko ste ipak ljubitelj svedenijih boja i prirodnog izgleda, oči možete naglasiti i bez mnogo šminke. Naš predlog je da posebnu pažnju posvetite stilizovanju obrva. Ove godine su u modi guste, naglašene i pomalo razbarušene obrve. Atraktivan izgled ćete lako postići pomoću gela za stilizovanje i oblikovanje obrva NYX Professional Makeup The Brow Glue. Ima laganu teksturu i nelepljivu formulu, iako deluje poput bezbojnog lepka koji omogućava precizno definisanje željenog oblika i ekstra jako učvršćivanje dlačica. Primenom ovog proizvoda brzo se postiže efekat instant laminacije obrva. Ne propustite priliku da ovaj novitet iz naše ponude u toku akcije poručite po 30 odsto nižoj ceni.

Laminacija obrva NYX akcija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Naglasite trepavice

Da, maskara će dati dodatni volumen trepavicama, ali ukoliko želite da ih posebno istaknete, biće vam potreban i uvijač trepavica. Ova moćna spravica se koristi pre nanošenja maskare, kako bi se trepavice dodatno izvile nagore. Metalni uvijač poseduje mekane jastučiće, zahvaljujući kojima se trepavice ne lome i ravnomerno se uvijaju.

 

Postanite kreator sopstvene palete senki za oči

U toku NYX Professional Makeup akcije palete pigmenata i senki za oči biće dostupne po neverovatno niskim cenama. Iako je ponuda veoma široka, ponekad je teško pronaći kombinaciju boja koja nam u potpunosti odgovara. Neretko se dešava da jednu senku, ili više njih, uopšte ne koristimo. Zato je najbolje da sami dizajnirate svoju paletu. Nabavite prazne palete i ispunite ih senkama u refil pakovanju, sa šimer, metalik ili mat finišem. Ovo je, takođe, kreativna ideja za poklon osobi koju dobro poznajete. Iskoristite priliku da obradujete drage dame njihovim omiljenim kombinacijama boja senki za oči. Osim što će im se svideti poklon, sigurno će biti oduševljene vašim trudom i poznavanjem njihovog ukusa i stila.

NYX Professional Makeup akcija - kreirajte sami svoju paletu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Zasijajte u punom sjaju

Ukoliko volite sjaj i glamurozan izgled predlažemo vam da isprobate NYX Professional Makeup Born To Glow hajlajtere. Možete ih koristiti za šminkanje lica ili nanositi na pojedine delove tela (vrat, dekolte…) u svečanim i posebnim prilikama. Ovi hajlajteri su veoma kompaktni, lako se nanose i daju diskretan sjaj, naglašavajući željene delove lica (i tela). Po potrebi se mogu nadograđivati za postizanje intenzivnijeg efekta. Dostupni su u tri različite, svetlucave nijanse. Koju god da izaberete nećete pogrešiti jer se sve tri dobro slažu sa različitim tonovima kože.

 

Organizujte i uredno složite šminku

Ukoliko ste među brojnima kojima uvek nedostaje još malo prostora (pregrada, polica, fioka) za odlaganje omiljenih kozmetičkih i makeup proizvoda, imamo dobre vesti. Od 26. novembra ćete moći da kupite NYX Professional Makeup Beginner kofer za šminku, uz uštedu od 30 odsto. Sadrži dve male i jednu veliku pregradu za bezbedno i uredno odlaganje šminke i kozmetike. Kofer je, zahvaljujući svojim dimenzijama (250 mm x 180 mm x 245 mm), veoma praktičan i pogodan za potrebe putovanja. Čvrsta i stabilna ručka na vrhu omogućava lak transport.

 

Četkice za prave umetnike šminkanja

Kvalitetan pribor za rad olakšava i ubrzava sam postupak šminkanja, a ujedno doprinosi lepšem i boljem završnom izgledu. Ovo je najbolja prilika da obnovite vaš omiljeni makeup pribor. Cene svih NYX Professional Makeup četkica i sunđera za šminkanje će biti snižene za 30 odsto.

Bliže se novogodišnji praznici i period darivanja, zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku da uštedite i pripremite na vreme poklone za drage osobe. A koji poklon može najviše da usreći ženu, posle dijamanata? – Dobra šminka i pribor za šminkanje! Idealan poklon za istinske ljubitelje šminkanja je elegantni set četkica za lice sa torbicom, odnosno neseserom za odlaganje. Četkice su napravljene od izuzetno kvalitetnih sintetičkih vlakana i svaka ima svoju jedinstvenu namenu:

  • lepezasta za nanošenje hajlajtera i konturisanje;
  • pljosnata za tečni puder i
  • široka (pufnasta) za nanošenje bronzera i pudera u prahu.

NYX Professional Makeup set četkica za šminkanje

 

Gde će važiti akcija

Pored sniženja u online shop-u, lepa vest za one koji vole klasičan način kupovine je da će NYX Professional Makeup popusti važiti od 26. do 30. novembra i u našim prodajnim objektima u Novom Sadu:

  • Maloprodaja u ulici Miše Dimitrijevića 1,
  • Veleprodaja u ulici Cara Dušana 69.

Za informacije o popustima, trajanju akcije i dostupnosti željenih proizvoda u našim distributivnim centrima širom Srbije i regiona, kontaktirajte najbližeg distributera.

Ukoliko do sada niste isprobali NYX Professional Makeup proizvode, iskoristite popuste i uverite se zašto ih vole i profesionalni šminkeri i amateri.

Ova akcija je samo uvod u ono što vas očekuje do kraja godine. Pratite naš sajt i društvene mreže i budite informisani o svim novostima i popustima u Alexandar Cosmetics prodajnim objektima i online shop-u.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)