Novogodišnji pokloni: neizostavan deo zimske čarolije

Bliže se novogodišnji praznici i vreme darivanja. Praznična euforija se svuda oseća: na ulicama već zveckaju praporci i zvončići, svetlucaju lampice, šire se mirisi slatkih, ukusnih đakonija… Nedostaju samo novogodišnji pokloni, da bi odbrojavanje moglo da počne.

Da li ste ih pripremili za svoje najmilije, ili čekate poslednji trenutak?

Novogodišnji pokloni - radost darivanja
Foto: Freepik

 

Predstavljamo vam smernice i ideje za kupovinu novogodišnjih poklona, kojima će se svi obradovati.

 

10. Budite nečiji Deda Mraz

Ako želite da postignete maksimalni efekat iznenađenja i da obradujete dragu osobu, pošaljite joj poklon na kućnu adresu! Možda ćete baš na ovaj način nekome vratiti veru u Deda Mraza. Magija novogodišnjeg darivanja se krije u neočekivanim poklonima.

Preko našeg sajta, opcija „pošalji kao poklon” je moguća za online plaćanja platnim karticama, kao i putem e-bankinga. Na vama je da izaberete proizvode koje želite da pošaljete, a mi ćemo ih pažljivo upakovati i dostaviti na željenu adresu. Osmislite poruku za onog kome šaljete darove, kako bismo kreirali najlepšu novogodišnju čestitku, koju ćemo dodati u poklon paket!

Pošalji novogodišnji poklon
Foto: Freepik

 

9. Neka pokloni budu personalizovani

Prilikom odabira poklona, najvažnije je da, onima kojima ih darujete, pokažete da ste mislili baš na njih. Razmislite i prisetite se šta on ili ona vole, imaju li specifične zahteve, navike i svakodnevne rutine.

Iako je kozmetika skoro uvek dobar poklon i za žene i za muškarce, postoje određena ograničenja za kupovinu poklona. Ona se pre svega odnose na specifične i lične zahteve pojedinaca. Ukoliko kupujete poklon za osobu koja je vegetarijanac i ljubitelj životinja, budite pažljivi prilikom odabira. Izaberite kozmetiku ili šminku koja ima Cruelty Free oznaku (simbol sa zecom), kao garanciju da proizvod nije testiran na životinjama. Vodite računa, Cruelty Free proizvodi nisu isto što i veganski. Dakle, proizvodi koji nisu testirani na životinjama mogu da sadrže sirovine životinjskog porekla, i obrnuto. Ukoliko tražite najbolji poklon za vegane, onda je Revuele Vegan&Organic linija proizvoda za negu lica pravi izbor. Na taj način ćete pokazati da cenite i poštujete mišljenje i način života osobe kojoj dajete poklon.

Naravno, novogodišnji pokloni ne moraju da budu skupi, ali je važno da budu odabrani i poklonjeni s ljubavlju i pažnjom. Na primer, ako je vaša prijateljica, supruga ili majka zauzeta svakodnevnim obavezama, poželite joj da u novoj godini ima više slobodnog vremena. Najbolji način da joj to i pokažete jeste da joj poklonite nešto što će je stalno podsećati da više vremena posveti sebi i nezi svoje lepote. Naš predlog je da sami kreirate set od različitih proizvoda za negu lica i tela, ili da izaberete odgovarajući poklon set za negu tela.

Novogodišnji pokloni
Foto: Freepik

 

8. Novogodišnji poklon za mamu

Ako bi trebalo da izdvojimo jednu osobu koja zaslužuje posebne poklone i pažnju tokom cele godine, većina nas bi se odlučila za majku. Zato je kraj godine najbolje vreme da je obradujemo i pokažemo joj koliko nam znači.

Kada su u pitanju novogodišnji pokloni za mamu ili stariju žensku osobu, sa proizvodima za negu lica nećete pogrešiti. Poklon setovi za negu kože sa arganovim uljem su odličan izbor, jer ovaj aktivni sastojak obezbeđuje koži neophodnu dozu hidratacije. Revuele Argan Oil set sadrži kremu za dnevnu negu lica, eliksir za revitalizaciju kože oko očiju i kremasti serum za negu noktiju i kože ruku.

Takođe, dobar izbor je i set za šminkanje Relove How to 4 Way Lips koji će upotpuniti njenu makeup kolekciju. Sadrži tri proizvoda veganske formule: ruž, olovku za usne i 2 u 1 ruž/rumenilo.

 

7. Poklon za oca i stariju mušku osobu

Kada su u pitanju novogodišnji pokloni za „pripadnike jačeg pola” kozmetika za muškarce je uvek prva opcija. Da li vaš otac redovno brije bradu? Ako je odgovor potvrdan, onda će se on sigurno obradovati ako dobije klasični komplet za brijanje.

Naš predlog je da napravite set sledećeg sadržaja:

Set za brijanje - napravi poklon set
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Prilikom odabira poklona za tatu, dobra stvar je što možete da se udružite sa sestrom ili bratom, odnosno sa mamom i da mu ove godine kupite vredan poklon koji zaista zaslužuje. Električni brijač Andis ProFoil Lithium je najbolji poklon za muškarce koji imaju osetljivu kožu lica, a redovno se briju. Litijum-jonska baterija omogućava do 80 minuta bežičnog rada, sa jednim punjenjem. Poseduje dve glave za efikasno brijanje i hipoalergijsku foliju koja umanjuje pojavu iritacije i posekotina.

Novogodišnji poklon za muškarca
Foto: Instagram @andisclippers

 

6. Najlepši novogodišnji poklon za devojku 

Bez obzira na to da li vam je ovo prva Nova godina koju slavite zajedno, ili ste prestali da brojite zajedničke dočeke, vaša devojka ili supruga zaslužuje poklon. Neka to bude znak pažnje koji će pamtiti (i koristiti) tokom cele godine.

Makeup je odličan izbor kojem nijedna žena ne može da odoli. Naš predlog je da sami kreirate set za šminkanje i da na taj način voljenoj pokažete da ste uložili dodatni trud prilikom odabira poklona. Paleta senki za oči Revolution Pro Colour Focus Rock & Royal u luksuznom pakovanju, odgovarajući ruž za usne i hajlajter sa pakovanjem u obliku dijamanta su najlepši način da joj pokažete koliko vam znači. Neka novogodišnji pokloni za nju budu raskošni, kao i želje koje ćete joj uputiti. Svaki put kada se vaša draga bude šminkala sigurno će misliti na vas!

Paleta senki za oči
Foto: Alexandar Cosmetics

 

5. Novogodišnji pokloni za dečka 

U decembru mnogi od nas postavljaju pitanje „Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu”. Izbor je veliki, pa je samim tim i neodlučnost veća.

Ukoliko vaš dragi ima dugu bradu, Nova godina je idealno vreme da mu pripremite poklon set sa proizvodima za negu i stilizovanje brade i brkova.

Kvalitetne mašinice i trimeri za bradu i kosu su poklon kojem će se obradovati svaki muškarac. Naš predlog je Infinity Renegade bežični trimer elegantnog i modernog dizajna, koji se može koristiti za završno oblikovanje frizure i brade.

 

4. Najbolji novogodišnji poklon za drugaricu

Kraj godine je najlepši period, kada svima koje volimo pokazujemo nežnost i dodatnu pažnju. Nemojte da zaboravite na one koji su tu za nas svakoga dana, tokom cele godine. To su naši bliski prijatelji, najbolje drugarice. Mali znak pažnje, lepo upakovan uz odgovarajuću čestitku, sigurno će je oduševiti.

Prisetite se o čemu ste pričale cele godine. Da li vam je možda suptilno naglasila da bi volela da ima određenu boju ruža? Ili je jedna od onih koje imaju toliko šminke da ne znate šta da joj poklonite? Ako je vaša drugarica veliki ljubitelj šminke, izaberite sigurnu opciju – najnovije proizvode (koje nije stigla sama sebi da kupi).

Poklon paleta za šminkanje
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Naš predlog je set za šminkanje Revolution Pro Rockstar 12 Days Advent Calendar u jedinstvenom novogodišnjem, luksuznom pakovanju. Set sadrži 12 proizvoda koji su neophodni svakoj ženi koja voli šminku. Uz ovakav poklon možete joj uputiti i želje za boljom organizacijom i više vremena koje ćete zajedno provesti u sledećoj godini.

 

3. Obradujte sestru 

Ako sa svojom sestrom (ne)rado delite šminku ili makeup pribor, ovo je idealna prilika da joj poklonite nešto samo za nju. Cala Pro Essentials Mini Black set četkica za šminkanje u prazničnom pakovanju je odlična ideja za novogodišnji poklon. Set sadrži pet makeup četkica i elegantan neseser sa šljokicama, za njihovo odlaganje.

Ukoliko se često zajedno spremate za izlazak u grad ispred jednog ogledala, možda je vreme da to promenite. Poklonite sestri kozmetičko ogledalo sa LED svetlom i od sledeće godine se šminkajte istovremeno. Osmislite kreativnu novogodišnju čestitku, pa joj na taj način pokažite da ste s posebnom ljubavlju birali poklon za nju. Npr. „Koja od nas će prva da se šminka? Ove godine možemo zajedno.”

 

2. Nemojte zaboraviti na vaše ljubimce

Praznici su vreme kada se setimo svih dragih ljudi. Razmenjujemo lepe poruke i želje. U ovom periodu godine ne bismo smeli zaboraviti i na one koji nam redovno ulepšavaju svakodnevicu – kućni ljubimci.

U našoj ponudi naći ćete kozmetiku i opremu za kućne ljubimce, a mi vam predlažemo da obavezno pogledate četke za životinje. Redovnom upotrebom četke za mačke ili pse olakšaćete vašem ljubimcu proces odbacivanja odumrle dlake, a ujedno umanjiti linjanje i količinu dlaka u vašem domu.

Poklonite nežnost kućnim ljubimcima
Foto: Freepik

 

1. Obradujte sebe

Nova godina je vreme kada se setimo svih koje volimo, šaljemo im najlepše čestitke, pripremamo poklone, ali ne bismo smeli da zaboravimo i na sebe. Praznično vreme je najbolja prilika da počastite sebe dugo priželjkivanom šminkom, ili aparatom za stilizovanje kose, koferom za odlaganje kozmetike i šminke

Zastanite na trenutak i razmislite šta biste voleli da promenite, ili poboljšate u sledećoj godini. Šta je ono što potajno želite? Ukoliko planirate da više putujete sledeće godine, onda će vam sigurno biti potreban mini fen za kosu.

Najlepši pokloni za Novu godinu
Foto: Freepik

 

Da li ste i dalje u nedoumici oko izbora poklona za vaše najdraže? Napravite listu imena sa spiskom želja i pripremite se za kupovinu. Šta god da izaberete i kome god da dajete poklon, ne zaboravite ukrasnu mašnicu, kao završni detalj. Način na koji ćete upakovati i predati poklon voljenoj osobi često govori mnogo više o vama i vašim osećanjima, od samog poklona.

Pripremite svoje darove na vreme. Odbrojavanje samo što nije počelo!

Želimo vam srećne praznike i mnogo lepšu i nežniju godinu!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)