Milion razloga da slavimo Revolution Beauty

Revolution Beauty 1 Million paleta senki za oči kreirana je specijalno u znak zahvalnosti povodom dostizanja milion pratilaca na zvaničnom Makeup Revolution Instagram profilu.

Revolution Beauty 1 Million

 

Iz tog razloga Revolution Beauty i Alexandar Cosmetics ponovo nagrađuju ukazano poverenje svih koji uživaju u proizvodima londonskog brendova. Zbog velikog interesovanja, specijalna ponuda traje još dva dana:  2. i 3. avgusta.

1 Million paleta senki za oči - Revolution Beauty akcija

 

Sve što treba da uradite da biste dobili paletu 1 Million je da poručite proizvode Revolution Beauty brendova u vrednosti preko 1.500 RSD na našem web sajtu.

 

Nakon što zaključite porudžbinu koja ispunjava ovaj uslov, naš prodajni sektor će u vaš paket dodati paletu senki 1 Million za samo 1 dinar!

 

Paleta senki za oči Revolution Beauty 1 Million

Elegantan dizajn u atraktivnoj rozezlatnoj boji u sebi krije osam fenomenalnih senki za oči. Sa ovom paletom imate mogućnost savršenog međusobnog kombinovanja boja i kreiranja različitih makeup izgleda.

 

Male dimenzije (19 cm x 5,5 cm) i ogledalo koje se nalazi unutar palete čine je idealnom za putovanja, jer staje u većinu kozmetičkih torbica.

 

Same senke su prilično velike i svaka ima po 2,3 g. Pojedine na površini imaju utisnutu  teksturu – broj 1.000.000, što predstavlja posebno simpatičan detalj.

 

Paleta se sastoji od pet šimerastih senki i tri senke mat finiša. Od super nosive zlatne, boje starog zlata i bakarne, preko popularnih mauve mat i šimerastog finiša, intenzivne tamnoljubičaste sa roze šimerom, do tople boje čokolade.

 

Paleta će usrećiti sve dame koje vole da se poigravaju prirodnim tonovima na svojim kapcima. Većina senki je toplijeg podtona koji savršeno ističe letnji, preplanuli ten.

 

Sve senke su podjednako dobro pigmentovane i lepo se blendaju. Ni jedna u sebi ne sadrži jak, krupan gliter, već su sve fino i sitno mlevene. To senkama sa gliterom dozvoljava sposobnost nadograđivanja do modernog metalik izgleda.

 

Ne propustite priliku da uz kupovinu vaših omiljenih proizvoda Revolution Beauty brenda dobijete 1 Million paletu za 1 dinar!

Obavestite i svoje drugarice i zajedno uživajte kreirajući različite makeup look-ove. Podelite ih sa nama na društvenim mrežama: @alexandarcosmetics  i  @revolutionbeautyserbia.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)