Najlepši novogodišnji nokti – ideje

Bliži nam se doček Nove godine i pripreme su u punom jeku. Uz ideje koje vam donosimo najlepši novogodišnji nokti su vam zagarantovani.

Novogodišnji nokti ideje
Foto: Freepik

 

Nega noktiju i izbor manikira za važne prilike postali su jednako važno kao i odabir odeće, šminke i frizure. Kako nam se približava doček najluđe noći, potrebne su nam interesantne ideje kako bismo izgledali besprekorno. 

Uredni i sređeni nokti uvek su u trendu. Izbor boje, oblika i dužine stvar su ličnog ukusa. Bilo da volite jednostavan dizajn i nežne boje, ili ste neko ko više voli glitere i upadljivije nijanse, pogledajte naše predloge koji vas mogu inspirisati da zasijate u novogodišnjoj noći. 

 

Ideje za crveni manikir 

Crveni lak na noktima oduvek je važio za klasik i simbol seksipila i ženstvenosti, koji odoleva vremenu i uvek je aktuelan. Izborom ove boje sigurno ćete ostaviti jak utisak i dati poseban pečat vašem novogodišnjem stajlingu. Uđite u novu godinu glamurozno, a sa odabirom crvene boje na vašim noktima nećete pogrešiti. Poznato je da za doček Nove godine treba imati nešto crveno kako bismo privukli sreću, pa je izbor crvenog manikira idealan za tu priliku. Na vama je da se odlučite za tehniku kojom ćete srediti vaše nokte, a mi vam u nastavku predstavljamo ideje za crveni manikir. Novogodišnji nokti u crvenim tonovima uvek su dobitna kombinacija.

Crveni nokti Crveni novogodišnji nokti Sjajni nokti
Foto: Instagram @drybylondon

 

Naša preporuka za novogodišnje nokte je trajni lak Galaxy Professional u sledećim nijansama:

 

Nude najlepši novogodišnji nokti

Za sve dame koje preferiraju nežnije nijase na svojim noktima, izdvojili smo novogodišnji look koji će vas sigurno inspirisati. Nude nijansu možete ukrasiti decentnim ukrasima i gliterima koji će dati novogodišnji pečat. Jednostavan odabir boje za nokte podjednako može biti efektan kao i neka jača boja.  Nude novogodišnji nokti su praktični i lagani za kombinovanje sa odevnim kombinacijama.

Nude nokti Gel lak Izlivanje noktiju
Foto: Instagram @vanitynailsbymichelle @drybylondon

 

Pogledajte trajne Galaxy Professional lakove koje smo odabrali za vas:

 

Frenč manikir

Manikir tehnika koja ne gubi na popularnosti i jednostavno će pristajati uz svaki stil. Nenametljiv, a opet moćan, učiniće da vaši nokti izgledaju prelepo i negovano. Frenč manikir savršeno pristaje uz svaki oblik i dužinu nokta. Tehnika koja pruža najuredniji i najelegantniji izgled vašim noktima. Prirodan izgled koji francuski manikir pruža uz nekoliko detalja sa novogodišnjim motivima nadogradiće ovaj suptilan stil. Ukoliko volite da eksperimentišete, umesto klasičnog mlečnog manikira, kombinujte boje i glitere za potpuno drugačiji trendy dizajn.

Pogledajte naše predloge kako mogu da izgledaju novogodišnji nokti i pročitajte na našem blogu zašto su frenč nokti popularni već skoro pola veka.

Novogodišnji frenč Nokti glitter Pečati za nokte
Foto: Instagram @drybylondon @novogodnie_nogti

 

Ljubičasti novogodišnji nokti

Ljubičasta boja, snažna, a opet vesela može biti pravi izbor za vaše novogodišnje nokte. Bilo da se odlučite za tamniju ili svetliju nijansu ljubičaste na vašim noktima, sigurno nećete ostati nezapaženi. Odlično izgleda na kratkim, kao i na dugačkim noktima. Ljubičastim manikirom u tamnijim nijansama postiže se elegantniji izgled. Ukoliko odaberete da ukrasite nokte kreativnim dizajnom dobićete još efektniji stil uz ovu atraktivnu boju.

Izdvajamo za vas Galaxy Professional trajne lakove ljubičastih tonova:

 

Mat-nokti Najlepši nokti Nokti instagram
Foto: Instagram @drybylondon @novogodnie_nogti 

 

Plavi novogodišnji nokti

Kraljevska plava boja noktiju već duže vreme u samom je vrhu trenda i mnoge dame se odlučuju upravo za ovu boju kada rade manikir. Nežni plavi manikir, svetloplave boje, uklopiće se u zimsku idilu i odličan je izbor za sve ljubitelje romantičnog stila. Plava boja na noktima bez dodatnog dizajna i ukrašavanja može izgledati elegantno i atraktivno. Ako ste ipak za opciju da ulepšate izgled manikira uz dekorativne detalje, potrudili smo se da vam predstavimo dizajn koji će vam poslužiti kao odlična polazna tačka u osmišljavanju novogodišnjih noktiju.

Uđite u novu godinu sa lepim i negovanim noktima, inspirisani idejama za plavi novogodišnji manikir koje smo pripremili za vas.

Svetloplavi nokti Plavi manikir Plavi novogodišnji nokti
Foto: Instagram @novogodnie_nogti @drybylondon

 

Za savršen plavi manikir pogledajte sledeće Galaxy Professional trajne lakove:

 

Beli najlepši novogodišnji nokti

Uredni beli manikir sa nekoliko decentnih detalja može biti pravi izbor za novogodišnju noć. Jednostavan, istovremeno glamurozan, idealno će se uklopiti uz vaš zimski stil. Mat, ili sa sjajnim finišom u kombinaciji sa zlatnim ili srebrnim gliter elementima, beli manikir izgledaće besprekorno na vašim noktima.

Galaxy Professional trajni lakovi za savršen beli manikir:

Beli nokti Beli trajni lak Nokti ideje
Foto: Instagram @drybylondon

 

Ideje za novogodišnje šare na noktima

Nail art nam pruža mogućnost da svoju kreativnost i maštu izrazimo u iscrtavanju i ukrašavanju noktiju. Uz odabir omiljene nijanse za manikir, neobičnim šarama, geometrijskim oblicima, kombinacijom boja i oblika postiže se jedinstven dizajn. Budite otvoreni da eksperimentišete i osmislite nezaboravan novogodišnji manikir. Iscrtavanjem prazničnih motiva uz dodatak glitera i cirkona unesite zabavu u dizajn manikira. Ukoliko ste se odlučili za jednostavnu odevnu kombinaciju za doček Nove godine, nail artom unesite potrebnu dozu glamura.

Donosimo vam ideje kako da ukrasite vaše novogodišnje nokte.

Novogodišnji nokti sa šarama Nadogradnja noktiju Nokti šare
Foto: Instagram @mia_beauty_sirinyer @drybylondon

 

Budite sami svoj majstor 

Ukoliko ste neko ko preferira negovane i prirodne nokte spremili smo novogodišnje ideje i za vas. Efekat kao iz salona možete postići i u vašem kućnom ambijentu uz praktične savete i predloge proizvoda za korišćenje koje smo izdvojili. Kod izbora laka za nokte najbitnije je da bude kvalitetan, postojan i visokopigmentovan. Galaxy Professional lakovi zadovoljavaju sve ove kriterijume, a dodatna prednost je da ih je dovoljno naneti u jednom sloju za postizanje fantastičnog efekta. 

Nijanse Galaxy Professional lakova za novogodišnje nokte koje preporučujemo:

Crveni lak Nude lak Ljubičasti lak

 

Nakon lakiranja nokte možete ukrasiti cirkonima, ukrasnim folijama, pečatima i nalepnicama. Ukrasi se jednostavno apliciraju na nokte, a njihovim nanošenjem postići ćete novogodišnji dizajn kao iz salona. Budite kreativni i igrajte se bojama i ukrasima. Praznici koji nam predstoje su u simbolici ukrasa i puno sjaja, pa je idealan trenutak da tu atmosferu preslikate i na dizajn vaših noktiju. U nastavku smo pripremili proizvode koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za vaše novogodišnje nokte. Ovo su naši nail art favoriti:

Novogodišnji nokti
Foto: Freepik

 

Kako bi izgledali najlepši novogodišnji nokti po vašem ukusu? Podelite svoje favorite u komentarima.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)