Najbolje za kraj: 19 best of proizvoda u 2019

Najslađe smo ostavili za kraj godine. Napravili smo kolekciju proizvoda Best of 2019, koje možete kupiti po 19 odsto nižoj ceni, u periodu od 24. decembra do 2. januara. Akcija važi samo za online kupovinu.

Akcija Best of 2019 - Alexandar Cosmetics
Foto: Freepik

 

Kraj godine je period kada se sabiraju rezultati i utisci, prave planovi… Vreme je da zastanemo i pogledamo unazad, kako bismo sagledali šta smo učinili odlično, šta dobro, a gde ima prostora za unapređenje. Za nama ostaje uspešna godina, u kojoj smo vam predstavili nove proizvode i brendove, pratili svetske trendove u kozmetičkoj industriji i osluškivali vaše potrebe.

U želji da sa vama podelimo najlepše iz 2019. godine, izdvojili smo 19 najpopularnijih proizvoda, za koje smo sigurni da ćete ih voleti i u godinama koje dolaze. Potražite ih u kategoriji Best of 2019.

 

1. Macadamia No Tangle četka za kosu

Četka za raščešljavanje kose Macadamia No Tangle je obeležila ovu godinu i sasvim opravdano se našla na prvom mestu naše Best of 2019 liste. Ne ostavlja zamršene i ispucale krajeve, lagano klizi kroz kosu bez čupanja, čineći je nežnom i lepršavom. Može se koristiti i na suvoj i na mokroj kosi. Jednom kada probate ovu četku za kosu, nećete moći da joj nađete manu.

 

2. Farba za kosu Free Limix 12.11

Kada su u pitanju boje za kosu, možemo sa ponosom da kažemo da ste i ove godine pratili svetske modne trendove. Najpopularnija boja za kosu u 2019. godini, kojoj mnogi nisu mogli da odole, je Free Limix najsvetlija nijansa plave, sa platinastim sjajem.

Farbanje kose Free Limix bojama za kosu garantuje prekrivanje sedih vlasi i obezbeđuje postojanost boje i dugotrajan sjaj. Upravo to je jedan od razloga zašto su se ove farbe našle na našoj listi Best of 2019.

Farba za kosu - Best of 2019
Foto: Alexandar Cosmetics

 

3. Infinity TyphoonBest of 2019 među aparatima za kosu

Iako se Typhoon fen za kosu u prodaji pojavio sredinom godine, vrlo brzo je osvojio vaše simpatije i našao se na listi najtraženijih proizvoda. Njegov kvalitet i otpornost kućišta na velike udarce i padove postali su zaštitni znak ovog modela.

 

4. Argan Oil Therapy maska za jačanje kose 

U 2019. godini jaka i zdrava kosa je bila vaš prioritet. Revuele Argan Oil Therapy maska za kosu sadrži šea puter, mešavinu arganovog, kokosovog i makadamijinog ulja, koji neguju i štite kožu glave i oporavljaju oštećene vlasi.

 

5. Figaro za afro lokne Diva Micro Stick 

Mini-val i afro frizura se vraćaju u modu. Sitne lokne u kosi su osvojile svetske modne piste, ali i mnoge od vas. Sasvim očekivano, na listi Best of 2019, našao se i figaro za afro lokne Diva Pro306 Micro Stick, koji omogućava efikasno i brzo stilizovanje kose i promenu frizure.

 

6. Insight Loss Control šampon protiv opadanja kose

Redovnom upotrebom Insight Loss Control šampona bez sulfata potvrdili ste nam da je opadanje kose moguće kontrolisati. Zahvaljujući aktivnim sastojcima koji jačaju koren dlake i sprečavaju njeno opadanje, ovaj proizvod je u 2019. godini opravdao poverenje mnogih korisnika.

 

7. Best of 2019 mašinica za šišanje Oster 97

Oster 97 mašinica za šišanje je prvi izbor profesionalnih frizera u 2019. godini. Namenjena je za skraćivanje svih tipova i dužina kose, poseduje snažan rotacioni motor i oštra sečiva, što omogućava čestu upotrebu i dugotrajan rad.

Oster mašinica za šišanje
Foto: Alexandar Cosmetics

 

8. Trajni lak za nokte Galaxy Hybrid Intense Red

Da je klasika večiti trend potvrđuje najtraženija boja laka za nokte. Naravno, u pitanju je crvena nijansa Galaxy Hybrid trajnog laka za nokte – Intense Red. Zahvaljujući intenzivnoj boji i dugoj postojanosti, uz ovaj lak na noktima svaka žena se oseća zavodljivo i damski.

 

9. Galaxy Pro završni sjaj za gel i trajni lak

Godina za nama je bila sjajna! U prilog tome svedoči i činjenica da ste voleli nokte koji blistaju. Završni sjaj za gel i trajni lak Galaxy Pro Top Coat zauzima značajno mesto na listi najtraženijih proizvoda. Ako nas pitate, visoki sjaj na noktima će biti obavezan i u 2020. godini.

 

10. Vosak za hladnu depilaciju Aloja Spa Natural

Aloja Spa Natural vosak za hladnu depilaciju je jedan od najpopularnijih proizvoda za depilaciju, jer je nežan prema koži, a efikasno uklanja neželjene dlačice. Zahvaljujući hipoalergijskim svojstvima pogodan je za upotrebu na svim tipovima i delovima kože. Neka glatka i nežna koža budu imperativ i u 2020. godini.

Best of 2019 - vosak za depilaciju
Foto: Alexandar Cosmetics

 

11. Revolution Skincare serum za podočnjake 

Ako ste i vi imali burnu 2019. godinu, sigurno ste pronašli način da prikrijete tragove umora nakon neprospavanih noći, posle ludog provoda. Revolution Skincare serum za podočnjake sa kofeinom i hijaluronskom kiselinom ublažava otoke i tamne kolutove u predelu kože oko očiju i obavezan je deo kozmetičke police svakog party “manijaka”.

 

12. Blush 32Best of 2019 četkica za puder

Blush 32 četkica za puder je dominantni vladar u kraljevstvu makeup četkica za šminkanje. Koristi se za nanošenje baze, rumenila, tečnog, mineralnog i pudera u kamenu, kao i za blendovanja tena. S razlogom je i u 2019. godini ponela titulu kraljice među četkicama za šminkanje.

 

13. Revolution Makeup Conceal & Define tečni korektor

Best of 2019 za prikrivanje sitnih nesavršenosti na licu je Revolution Makeup Conceal & Define tečni korektor. Lagana formula, intenzivan pigment i dugotrajan mat efekat su tajna ujednačenog tena. Neka u 2020. godini samo nesavršenosti na licu ostanu skrivene.

Korektor koji skriva tajnu ujednačenog tena
Foto: Alexandar Cosmetics

 

14. Paleta senki za oči Flawless 4 

Revolution Makeup paleta senki za oči Flawless 4 je dobitna kombinacija boja, od najsvetlijih do najtamnijih nijansi, koje zadovoljavaju potrebe za dnevnom i večernjom šminkom. Ove 32 nijanse senki za oči osvojile su mnoge ljubitelje šminkanja. Lako se nanose i obezbeđuju dugotrajan efekat.

 

15. Demi Wispies trepavice na traci 

Ove godine ste voleli Ardell Demi Wispies trepavice na traci, jer je zavodljiv pogled definitivno Best of 2019! Od dobrih stvari nemojte odustati ni u 2020. godini! Iskoristite priliku i nabavite omiljeni par po sniženoj ceni i dočekajte Novu godinu širom otvorenih očiju.

 

16. Crveni ruž za usne – Best of 2019

Najtraženija nijansa ruža za usne je i ove godine intenzivno crvena. REVOLUTION MAKEUP Renaissance Classic nijansa je intenzivnog pigmenta i prelepe boje. Sigurni smo da ćete je voleti i u 2020. godini, bez obzira na dolazeće modne trendove, jer klasika je uvek u modi.

 

17. Ring Light fotografska rasveta 

Godina za nama je bila u znaku Instagrama, što potvrđuje i vaša želja za pravljenjem besprekornih fotografija, koje ističu frizersko i šminkersko umeće. Zato se među vašim favoritima 2019. našla Ring Light LED fotografska rasveta sa podesivim stalkom. Ovaj proizvod se koristi prilikom snimanja foto i video tutorijala i intervjua u kojima je fokus na jednoj osobi i njenom licu. Poseduje dvostrano ogledalo sa uveličavajućim efektom, koje olakšava postupak šminkanja.

Best of 2019 - Ring Light
Foto: Alexandar Cosmetics

 

18. Best of 2019 – sto za masažu 

Relaksacija i uživanje su svima potrebni, zato se na listi najtraženijih proizvoda u 2019. godini našao i sklopivi sto za masažu koji je pogodan za sve tretmane lica i tela. Profesionalni kozmetičari i maseri biraju ovaj sto, jer im omogućava komforan rad i pruža maksimalno opuštanje klijentu tokom tretmana.

 

19. Best of 2019 kofer za kozmetiku – Galaxy Holographic

Da li ste već isplanirali putovanja za 2020. godinu? Gde god da idete ponesite sa sobom svoje omiljene makeup i kozmetičke proizvode, jer nega i ulepšavanje ne prestaju na putovanjima. Galaxy Holographic kofer ima četiri male i jednu veliku pregradu za odlaganje i uredno organizovanje šminke, kozmetike i pribora.

Najprodavaniji kozmetički kofer u 2019.
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ukoliko se još niste upoznali sa Best of 2019 proizvodima, iskoristite jedinstvenu priliku da ih kupite na sniženju i uverite se zašto su najtraženiji. Akcija važi samo za online kupovinu i traje do kraja godine.

Pišite nam koji su vaši favoriti u 2019. godini. Želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)