AKCIJA: Paleta za 1 dinar

Iznenađenjima nikad kraja u Alexandar Cosmetics-u! Ovaj put smo rešili da obradujemo sve obožavatelje Revolution Beauty brendova!

Revolution Makeup I Heart Revolution Makeup Obsession Revolution PRO Revolution Skincare

 

Od 14. decembra, uz svaku kupovinu Revolution Beauty London proizvoda u ukupnoj vrednosti preko 2.000,00 dinara, možete da odaberete jednu od 4 fantastične Pretty palete senki za oči za samo 1 dinar!

 

Ove palete možete kupiti samo dok traje akcijska ponuda, zato požurite da nabavite svoju unikatnu kombinaciju Makeup Revolution senki za oči!

Ne propustite fenomenalnu priliku da obogatite svoju makeup kolekciju spektakularnim nijansama iz četiri Makeup Revolution Pretty palete:

 

PRETTY STRONG

Ne bojite se upadljivog makeup-a? Onda je ovo prava paleta za vas! Pretty Strong je posebno namenjena svim snažnim damama, koje se ne boje da budu u centru pažnje. Idealna je za dnevni, ali i za večernji makeup jer poseduje 5 senki neutralnih i roze nijansi, ali i 4 senke braon, bordo i zelenih tonova.
Ova paleta sadrži i 2 hajlajtera u tamno krem i roze nijansama, kojima se postiže visoki sjaj određenih delova lica. Saznaj više >>>

PRETTY RARE

Biti originalan i drugačiji nije lako, ali uz Pretty Rare paletu ćete sigurno imati originalan makeup!

Maštoviti ljubičasti tonovi su ukombinovani sa braon i narandžastim nijansama, a osim ovih 9 mat i sedefastih senki za oči, u paleti se takođe nalaze i 2 hajlajtera u bledo roze i zlatnim nijansama.
Saznaj više >>>

PRETTY CREATIVE

Izrazite svoju kreativnost kombinovanjem 9 različitih senki za oči sa mat, satenskom i sedefastom završnicom. Paleta sadrži senke u roze, braon i narandžastim nijansama, kao i spektakularnu sedefasto plavu nijansu, koja će svaki makeup učiniti glamuroznim i upečatljivim.
U paleti se, takođe, nalaze i 2 hajlajtera u šampanj i roze tonovima, koji se savršeno uklapaju uz senke.
Saznaj više >>>

PRETTY INCREDIBLE

Sam naziv kaže – zaista je neverovatna! Kombinovanjem neutralnih, toplih nijansi sa braon i ljubičastim tonovima, postiže se upečatljiv makeup koji će svakoga ostaviti bez daha.

Kao i prethodne 3 palete, i ova sadrži 2 blistava hajlajtera u krem i zlatnim nijansama koje su idealne za naglašavanje prirodne lepote kože lica. Saznaj više >>>

 

Gde možete kupiti palete za 1 dinar?

 

ONLINE

Uz svaku online porudžbinu Revolution Beauty proizvoda, u ukupnoj vrednosti preko 2.000,00 dinara, imate mogućnost odabira jedne od 4 palete za 1 dinar u našem web shopu.

 

MALOPRODAJA

Posetite naš maloprodajni objekat u Novom Sadu, Miše Dimitrijevića 1.

 

Čekamo Vas!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)