Za savršen sjaj na noktima, birajte Swarovski kristale

Najčistija forma kristala koju koristimo za ulepšavanje, već više od 120 godina, pripada kom drugom brendu nego onom koji vam prvi padne na pamet kad se spomenu savršeni kristali. Naravno, u pitanju su Swarovski kristali.

Sada ovaj besprekorni sjaj možete poneti na svojim noktima, dajući svom manikiru eleganciju i uočljivost.

Tajna koja stoji iza Swarovski kristala je u izvanrednom kvalitetu izrade. Oni su sečeni na poseban način koji se zove XILION Rose. Otkrivši efektnost ove metode, Swarovski zaštićuje svoj patent. Zbog toga ga nećete pronaći više nigde na svetu.

Kristali za nokte - kreativan nail art
Foto: Freepik

 

Swarovski kristali nemaju konkurenciju

Pored XILION Rose, važno je spomenuti i XIRIUS kolekciju. Ona predstavlja korak dalje u pravcu približavanja kristala dijamantima. Iskustvo koje je donela XILION Rose prenose na kompletno novi nivo, kad je reč o prelamanju svetlosti i sjaju koje obezbeđuje superiorna Advanced Crystal formula.

Svi Swarowski kristali sastoje se iz dva sloja, postavljena tako da pojačavaju prelamanje svetlosti i reflektujuće osobine kristala. U tome je tajna njihovog savršenog sjaja. To je ono što čini da, kad ih ugledate, momentalno znate da je u pitanju Swarovski.

Swarovski kristali
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ono što ove kristale čini popularnim kod mnogih nail artista je i to što je njihova baza teksturisana. Odlično prianjaju na nokat i samim tim su dugotrajniji. Oni će ostati sjajni čak i ako preko njih nanesete gel, što nije slučaj sa većinom ostalih kristala.

Veliki izbor boja i veličina doneće bezbroj mogućnosti da dobijete baš onakav nail art kakav želite. Dostupni su u pakovanju od 40, 20, 8 ili 4 komada, raspona veličine od 1,35-1,5 mm (SS3) do 7,17 mm (SS34). Najpopularniji u oblasti ukrašavanja noktiju su pomenuti SS3 i SS10 (2,8 mm).

Kad su u pitanju boje, njihov izbor je takav da zadovoljava ogroman spektar različitih zahteva. Od klasičnih nijansi bele, preko živopisnih, pa sve do tamnih nijansi… Sasvim je sigurno da ćete pronaći sjaj kakav želite.

Postoji samo jedan „problem” u vezi sa Swarovski kristala. Jednom kada ih isprobate, oni će postati standard za savršen nail art i posle njih ćete se teško ponovo vratiti na obične kristale koji brzo izgube sjaj.

Swarovski kristali za nokte
Foto: Freepik

 

Da li ste probali Swarovski kristale za nokte? Podelite sa nama svoja iskustva!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)