Ekskluzivna prezentacija Upgrade proizvoda za kosu

U elegantno opremljenom i multifunkcionalnom prostoru našeg Edukativnog centra, uz šoljicu omiljenog toplog napitka, zajedno sa bliskim saradnicima i prijateljima, upoznali smo najznačajnije prednosti aparata za stilizovanje kose brenda Upgrade. U tome su nam pomogli naši dugogodišnji poslovni partneri iz italijanske kompanije Labor Pro. Imali smo ekskluzivnu priliku da sve o ovim proizvodima saznamo iz prve ruke, od samog tvorca Upgrade linije proizvoda, profesionalnog frizera Jurija Roselija (ital. Iuri Roselli).

Upgrade prezentacija aparata za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Prenosimo vam utiske sa događaja, kao i glavne činjenice o ovim proizvodima koje su nas prosto oduševile. U pitanju su uređaji vrhunskog kvaliteta, kreirani tako da zadovolje sve moguće potrebe i zahteve frizera. Počevši od ergonomskog dizajna koji olakšava rukovanje, pa sve do pažljivo biranih materijala i tehnologija izrade. 

U opuštenoj atmosferi, kroz demonstraciju rada na modelima sa različitim tipovima, teksturama i stanjima kose, predstavljene su glavne prednosti i namene ovih proizvoda, kao i razlike među njima. Ono što je posebno oduševilo sve prisutne su prese i figaro za kosu sa infracrvenom tehnologijom.

 

Upgrade InfraRed kolekcija

Sama Upgrade linija profesionalnih aparata za stilizovanje kose, nastala je pre nekoliko godina, nakon detaljnih i studioznih analiza iskustava frizera. Ovaj brend je pionir kada su u pitanju proizvodi sa inovativnom, infracrvenom tehnologijom. 

InfraRed aparati su jedinstveni na tržištu, a u našem asortimanu su dostupni sledeći proizvodi: 

Figaro za kosu - infracrvena tehnologija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Njihova glavna prednost je što, za razliku od standardnih aparata, deluju na dlaku iznutra a ne spolja, i to bez primene ekstremnih temperatura. Na taj način ne oštećuju kutikulu dlake, štite kosu, dajući joj visok sjaj i zdrav izgled. Ovi aparati se posebno preporučuju za stilizovanje tanke, oštećene i hemijski tretirane kose, jer je neće dodatno isušiti i oštetiti. 

Zahvaljujući infracrvenoj tehnologiji Upgrade InfraRed prese omogućavaju vrhunske rezultate sa 30 °C nižom temperaturom u odnosu na klasične prese za kosu. Njihove ploče su izrađene od titanijuma koji je presvučen mešavinom turmalina i keramike, zbog čega kosa ostaje meka, glatka i sjajna. Poseduju duple keramičke grejače koji omogućavaju ravnomernu raspodelu temperature celom dužinom ploče i održavanje konstantne temperature tokom rada. Zbog svega toga, kosa koja se stilizuje ovim aparatima postaje 30-35% sjajnija nego nakon upotrebe klasične prese

Upgrade edukacija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ako želite da svoj profesionalni rad podignete na viši nivo, sigurni smo da će vam ovi aparati biti prava odskočna daska. Zdravije, snažnije, brže – neka moto Upgrade brenda bude i vaš pokretač za ovo proleće. Isprobajte njihove aparate za stilizovanje kose i pišite nam vaše utiske.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)