Takmičenje budućih frizera potvrda da su učenici savladali praktična znanja

U saradnji sa kompanijom ANDIS i Tehničkom školom „Pavle Savić” iz Novog Sada, organizovali smo takmičenje budućih frizera, na kojem je učestvovalo 12 srednjoškolaca. Takmičenje je održano u prostorijama Škole, u petak, 10. maja, uz prisustvo profesorica praktične nastave, koje su ujedno bile i stručni žiri.

Andis takmicenje budućih frizera
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ovoga puta, takmičili su se učenici sva tri razreda, smera Muški frizer i imali su zadatak da modelima naprave kreativne frizure, po sopstvenom izboru. Prema oceni stručnog žirija, koji je pažljivo pratio svaki segment šišanja, izabrana su tri najbolja rada. Učenici su dobili izuzetno vredne ANDIS nagrade, koje će im biti korisne u budućem radu i smanjiti početna ulaganja u neophodnu opremu. 

 

Kompanija ANDIS generalni sponzor takmičenja

Celokupan događaj je organizovan pod pokroviteljstvom čuvene američke kompanije ANDIS, koja je obezbedila opremu i pribor za rad takmičara. Tim povodom smo Školi poklonili osam setova proizvoda ovog brenda, koji su im neophodni za praktičnu nastavu i usavršavanje učenika.

 

Prvo mesto osvojio je Branislav Hodolič, učenik drugog razreda, koji je prema oceni profesorica bio najbolji u svim segmentima takmičenja. Kao nagradu dobio je sledeće proizvode:  

Prva nagrada
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Nađa Nađalin, učenica prvog razreda, osvojila je drugo mesto i vredan paket proizvod:  

Nagrađeni učenici
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Učenik drugoga razreda, Stefan Gelić osvojio je treće mesto i sledeće proizvode:

Trećeplasirani na takmičenju budućih frizera
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kao podsticaj i podršku u budućem radu, svim takmičarima smo dodeli i popuste za kupovinu ANDIS proizvoda, u našem maloprodajnom i veleprodajnom objektu u Novom Sadu. 

 

Takmičenje budućih frizera – dragoceno iskustvo za sve

Svi učesnici su sa ovog događaja otišli prepuni pozitivnih utisaka o kojima će, sigurni smo, dugo pričati. Takmičenje budućih frizera je još jednom potvrdilo da su mladi izuzetno talentovani, sposobni i željni dokazivanja, te da su spremni da i dalje uče i usavršavaju stečene veštine. 

Mi smo ponosni i zahvalni na još jednoj prilici da mlade frizere na ovaj način upoznamo sa profesionalnim aparatima i priborom za rad. Ovakvi susreti su za našu kompaniju izuzetno dragoceni, jer predstavljaju jedinstvenu priliku da čujemo utiske direktno od budućih profesionalaca, odmah nakon prvog iskustva u korišćenju naših proizvoda. Upravo te povratne informacije nam pomažu da uočimo šta im nedostaje u radu i na koji način da unapredimo našu ponudu. 

Završeno takmičenje budućih frizera
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Verujemo da ćemo u budućnosti nastaviti ovo prelepo druženje i da će takmičenje učenika postati tradicionalna manifestacija koju ćemo svake godine organizovati zajedno sa našim prijateljima iz Tehničke škole „Pavle Savić”.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)