Edukativni centar Alexandar Cosmetics – počinje nova sezona predavanja

Edukativni centar Alexandar Cosmetics započinje novu sezonu obuka i predavanja iz oblasti manikira, pedikira i šminkanja. Prijave su u toku, a za sve koji se prijave na aktuelne obuke najkasnije do 8. oktobra obezbeđen je popust 20%. Rezervišite na vreme svoje mesto, jer je broj polaznika ograničen!

Edukativni centar Alexandar Cosmetics
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Sve obuke se održavaju u kompletno opremljenom, moderno uređenom prostoru u Novom Sadu, u ulici Sime Matavulja, broj 14a. Polaznici na obukama dobijaju kompletan materijal, pribor i opremu za rad. Na svim našim obukama se koriste najkvalitetniji proizvodi, svetski poznatih brendova. 

Takođe, po završetku obuke i položenog ispita dobija se sertifikat, kao i set materijala i pribora, za koje smo sigurni da će ih budući profesionalci rado koristiti po završetku kursa. Svi polaznici kurseva dobijaju i popust 20% za jednu kupovinu proizvoda u Alexandar Cosmeticsonline shop-u i našem maloprodajnom i veleprodajnom objektu u Novom Sadu.

 

Prijave na željene kurseve možete obaviti:

 

Edukativni centar – raspored obuka u oktobru

Edukativni centar Alexandar Cosmetics u oktobru otvara vrata novim polaznicima i svim zaljubljenicima u beauty profesiju koji su željni novih saznanja. Izuzetno smo ponosni što ovu sezonu započinjemo u eksluzivno opremljenom prostoru, zajedno sa našim iskusnim edukatorima, koji jedva čekaju da vam prenesu svoje znanje i sve „male tajne velikih majstora”. Bez obzira da li ste početnik ili imate predznanja i iskustva iz oblasti kozmetike i šminkanja, kod nas možete pronaći obuku uz koju ćete unaprediti svoje znanje. Organizujemo grupne i individualne kurseve, kao i masterclass seminare.

 

Gel tehnika izrade noktiju – grupna obuka

Termin održavanja: od 9. do 13. oktobra.

Osnovna obuka za gel tehniku nadogradnje i modelovanja noktiju namenjena je ljubiteljima nail art-a i svima koji su zainteresovani da nadograde svoje znanje iz ove oblasti. Pored same tehnike ojačavanja, izlivanja, nadogradnje i modelovanja noktiju pomoću gela, polaznici će moći da nauče sve o: 

  • održavanju i pravilnom odabiru pribora i materijala za rad,
  • pripremi prirodnih noktiju i kože oko nokta,
  • upotrebi adekvatnih i neophodnih preparata za rad (ruber baza, dehidrator…), 
  • kreiranju različitih oblika noktiju, 
  • nadogradnji noktiju pomoću tipsi, 
  • pravilnom nanošenju i uklanjanjanju trajnog laka,
  • izradi noktiju u french tehnici i
  • još mnogo toga. 

Rad se obavlja u maloj grupi, sa najviše osam polaznika, a po završetku kursa polaže se ispit, kao obavezan deo provere stečenog znanja. Edukator za usavršavanje tehnika modelovanja noktiju je Milan Krstić. 

Na ovoj obuci polaznici dobijaju početni set za radu u vrednosti preko 23.000 dinara. Program obuke je akreditovan od strane Agencije za kvalifikacije Republike Srbije (JPOA). Nakon položenog ispita polaznici dobijaju zvanični dokument koji mogu zavesti u svoj radni dosije (radnu knjižicu) u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Edukativni centar - obuke za manikir
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Pedikir – individualna obuka

Termin održavanja: od 25. do 26. oktobra.

Obuka za pedikir je namenjena početnicima koji žele da nauče i savladaju osnovne tehnike obrade i nege noktiju i kože na stopalima, uz pravilno nanošenje i uklanjanje trajnog laka. Pored toga, polaznici uče kako da:

  • pripreme, održavaju i pravilno dezinfikuju pribor za rad;
  • uoče razliku između zdravog i bolesnog nokta i u skladu sa stanjem nokatne ploče izaberu adekvatnu tehniku rada; 
  • odaberu odgovarajuća sredstva za negu kože stopala; 
  • pravilno koriste parafin; 
  • i još mnogo toga. 

Polaznici dobijaju i set proizvoda za rad, u vrednosti većoj od 13.000 dinara. Nakon savladane teorijske i praktične nastave polaže se ispit, koji podrazumeva proveru stečenog znanja. Obuka se održava po programu akreditovanom od strane Agencije za kvalifikacije Republike Srbije (JPOA). To znači da polaznici nakon položenog ispita dobijaju zvaničnu potvrdu o stečenim kvalifikacijama. Ovaj dokument mogu zavesti u svoj radni dosije (radnu knjižicu) u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Edukatorka za pedikir obuke je Danijela Sič.

 

Šminkanje – grupna obuka

Termin održavanja: od 16. do 24. oktobra.

Obuka za šminkanje je namenjena svim zainteresovanim polaznicima sa ili bez iskustva u oblasti šminkanja, uz savladavanje različitih makeup tehnika. Polaznici će imati priliku da savladaju osnovne tehnike održavanja i higijene pribora, čišćenja i pripreme lica za šminkanje, pravila nanošenja pudera, senki, rumenila, ruževa, trepavica…, kao i različite popularne makeup tehnika (foxy eyes, smokey eyes…). 

Rad se organizuje u maloj grupi, sa najviše šest polaznika. Svi polaznici dobijaju set pribora i materijala za samostalan rad, u vrednosti većoj od 17.000 dinara. Po završetku se polaže ispit o stečenim znanjima. Edukatorka za makeup obuke je Teodora Rajkov.

Ova obuka se odvija po programu akreditovanom u Agenciji za kvalifikacije Republike Srbije (JPOA), pa polaznici nakon položenog ispita dobijaju zvanični dokument.  

 

Lash & Brow Lift (mini-val trepavica i laminacija obrva) – individualna obuka

Termin održavanja: od 23. do 24. oktobra. 

Na obuci za Lash & Brow Lift naučićete sve tajne popularne tehnike uvijanja, korigovanja i laminacije prirodnih trepavica i obrva. Savladavanjem ove tehnike moći ćete da obogatite ponudu usluga u svom salonu, ili jednostavno da primenjujete profesionalne trikove za lične potrebe. Uz znanje stečeno na obuci, dobija se i set proizvoda neophodnih za tretmane mini-vala trepavica i laminacije obrva.

Sve na temu ulepšavanja trepavica i obrva naučićete od naše edukatorke Danijele Sič.

Edukativni centar - laminacija obrva i trepavica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ne propustite priliku da ovog oktobra naučite nove veštine i unapredite postojeća znanja, što će vam pomoći da započnete nova poglavlja u svojoj karijeri. Kompletan spisak i program obuka, kao i sve detalje o našim kursevima i edukatorima pogledajte na sajtu Alexandar Cosmetics Edukativnog centra.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim obukama, slobodno ih pišite u komentarima.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)