Zašto su Galaxy Professional lakovi za nokte izbor profesionalaca

Ukrašavanje i ulepšavanje noktiju je prisutno od davnina i kroz istoriju je imalo različite konotacije. Najviše je služilo kao simbol prestiža, jer su boje koje su korišćene u te svrhe bile izuzetno skupe. Danas su lakovi za nokte svima dostupni i jedini „problem” je – kako izabrati pravi, s obzirom da se na tržištu stalno pojavljuju novi. Zato smo odlučili da vam ovaj put detaljno predstavimo lakove za nokte brenda Galaxy Professional.

Galaxy lakovi za nokte
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Galaxy Professional lakovi za nokte zauzimaju posebno mesto na mnogim beauty policama. Za relativno kratko vreme, otkako su se pojavili na tržištu, osvojili su kozmetičke salone, ali i srca mnogih ljubitelja manikira i lepo nalakiranih noktiju. Evo i zašto.

 

Galaxy Professional lakovi za nokte su visokopigmentovani 

Svi lakovi za nokte brenda Galaxy Professional su formulisani tako da ostavljaju intenzivnu boju na noktima, bez obzira na izbor nijanse. Lako prianjaju na površinu na koju se nanose i mogu se koristiti na prirodnim i izlivenim ili nadograđenim noktima. Zahvaljujući visokopigmentovanoj formuli, za postizanje ujednačene boje, dovoljno je naneti proizvod u jednom sloju. Ukoliko želite intenzivniju nijansu, nanesite lak u dva tanka sloja. Zbog svoje bogate pigmentacije, ovi lakovi se mogu koristiti i za ukrašavanje noktiju pečatima za nokte.

 

Boja je postojana

Galaxy Professional lakovi za nokte pružaju dugotrajnu i postojanu boju. Da biste dobili maksimalne rezultate, naša preporuka je da uvek koristite bazu i završni sjaj za lakove, kako bi boja bila što otpornija na oštećenja. Testiranja su pokazala da manikir urađen Galaxy Professional lakom za nokte može trajati i do 11 dana.

Bez obzira na završni sjaj samog laka, sve nijanse se mogu kombinovati sa top coat proizvodima za postizanje dodatnog sjaja ili mat efekta na noktima.

 

Bezbedni su za upotrebu

Zahvaljujući svom sastavu, Galaxy Professional lak za nokte je u potpunosti bezbedan za upotrebu i spada u tzv. 5-free proizvode. Ne sadrži supstance koje bi, ako se koriste u prevelikim količinama, mogle biti štetne za nokte, kao što su: kamfor, toluen, formaldehid, ksilen i trifenil fosfat.

Pored toga, značajna prednost je što proizvodi i njihove komponenete nisu testirani na životinjama. Ovi lakovi za nokte se proizvode u Italiji i veganskog su porekla. 

 

Galaxy Professional lakovi za nokte imaju raskošan spektar boja

Još jedna od prednosti ovih lakova je veliki izbor nijansi. Dostupni su u raskošnoj paleti boja, za sva godišnja doba i svačije ukuse: od nežnih pastelnih, preko intenzivnih narandžastih i zavodljivih crvenih, pa sve do romantičnih ljubičastih i roze tonova. Takođe, možete ih pronaći i u različitim neon, holografskim, gliter, metalik i šimer nijansama.

Lakovi za nokte - Galaxy
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Lako se nanose

Ako vam časovi likovnog nisu bili omiljeni u školi, ili niste dovoljno vešti sa kistovima, nema razloga da ne budete sami svoj manikir majstor. Svi Galaxy Professional lakovi za nokte poseduju specijalno dizajniranu široku četkicu, koja omogućava lakše i brže nanošenje proizvoda. Zahvaljujući tome potpuni amateri i oni koji nisu dovoljno vešti u lakiranju mogu jednostavno da ih koriste. Četkica ne ostavlja dlačice na noktu, niti linije prilikom nanošenja proizvoda.

 

Ne zauzimaju veliki prostor na polici

Mnoge žene imaju pravo malo carstvo lakova za nokte u svom kutku za ulepšavanje. Ljubiteljima manikira uvek nedostaje prostor za nove proizvode. Za razliku od bočica valjkastog oblika, Galaxy Professional lakovi za nokte imaju bočicu u obliku kvadra. Time se omogućava pravilnije popunjavanje i bolja iskorišćenost prostora na policama, bez ostavljanja praznog mesta.

Dodatna prednost ovih lakova za nokte je ta što se mogu dugo koristiti. U bočici se nalaze jedna-dve metalne kuglice. One prilikom protresanja omogućavaju ujednačeno raspoređivanje pigmenata i sprečavaju prebrzo zgušnjavanje boje.

Galaxy lak za nokte

 

Da li ste nekada koristili Galaxy Professional lak za nokte? Kakva su vaša iskustva? Imate li omiljene nijanse? Pišite nam vaše utiske.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)