Zašto su Galaxy lakovi za nokte izbor profesionalaca

Ukrašavanje i ulepšavanje noktiju je prisutno od davnina i jedna je od omiljenih aktivnosti mnogih žena. Kroz istoriju je imalo različite konotacije, a najviše je služilo kao simbol prestiža. Danas su lakovi za nokte svima dostupni i jedini problem je – kako izabrati pravi, s obzirom da se na tržištu stalno pojavljuju novi. Odlučili smo da vam ovaj put predstavimo glavne razloge zbog kojih Galaxy lakovi za nokte zauzimaju posebno mesto na mnogim kozmetičkim policama.

Galaxy lakovi za nokte
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Iako su Galaxy lakovi za nokte prisutni na našem tržištu manje od dve godine, svi ljubitelji manikira znaju za njih. Za relativno kratko vreme osvojili su kozmetičke salone, ali i srca mnogih žena koje vole lepo nalakirane nokte. Evo i zašto.

 

Galaxy lakovi za nokte su visokopigmentovani 

Svi Galaxy lakovi za nokte su formulisani tako da ostavljaju intenzivnu boju na noktima, bez obzira na izbor nijanse. Zahvaljujući visokopigmentovanoj formuli, za postizanje lepe i ujednačene boje, dovoljno je naneti proizvod u jednom sloju. Lako prianjaju za površinu na koju se nanose i mogu se koristiti na prirodnim i na izlivenim ili nadograđenim noktima. Zbog svoje bogate pigmentacije, mogu se koristiti i za rad sa pečatima za nokte. Boja se brzo suši na vazduhu, bez upotrebe UV/LED lampi.

 

Boja je postojana

Galaxy lakovi za nokte pružaju dugotrajnu i postojanu boju. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli i savetima stručnjaka za pravilno nanošenje, lak može biti postojan na noktima poput gela. Testiranja su pokazala da manikir urađen sa Galaxy lakom za nokte može trajati i do 11 dana.

Da biste dobili maksimalne rezultate, naša preporuka je da uvek koristite bazu i završni sjaj za lakove, kako bi boja bila što otpornija na oštećenja. Bez obzira na završni sjaj samog laka, sve nijanse se mogu kombinovati sa top coat proizvodima za postizanje dodatnog sjaja ili mat efekta na noktima.

 

Bezbedni su za upotrebu

Zahvaljujući svom sastavu, Galaxy lak za nokte je u potpunosti bezbedan za upotrebu i spada u tzv. 5-free proizvode. Ne sadrži supstance koje bi, ako se koriste u prevelikim količinama, mogle biti štetne za nokte, kao što su: kamfor, toluen, formaldehid, ksilen i trifenil fosfat.

Ovi lakovi za nokte se proizvode u Italiji i sadrže Cruelty-free oznaku, što znači da nisu testirani na životinjama. To je takođe jedna od značajnih prednosti ovog proizvoda. 

 

Galaxy lakovi za nokte imaju raskošan spektar boja

Jedna od prednosti ovih lakova je veliki izbor nijansi. Dostupni su u raskošnoj paleti boja, za sva godišnja doba i sve ukuse. Od nežnih pastelnih, preko intenzivnih narandžastih i zavodljivih crvenih, pa sve do romantičnih ljubičastih tonova, kao i različitih neon, holografskih, gliter, metalik i šimer nijansi. Boje su uglavnom kompatibilne sa nijansama Galaxy Hybrid trajnih lakova i Galaxy kolor gelova, tako da se ovi lakovi za nokte mogu koristiti u kombinaciji sa drugim manikir tehnikama.

Lakovi za nokte - Galaxy
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Lako se nanose

Ako vam časovi likovnog nisu bili omiljeni u školi, ili niste dovoljno vešti sa kistovima, nema razloga da ne budete sami svoj manikir majstor. Svi Galaxy lakovi za nokte poseduju specijalno dizajniranu široku četkicu, koja omogućava lakše i brže nanošenje proizvoda u jednom potezu. Zahvaljujući tome potpuni amateri i oni koji nisu dovoljno vešti u lakiranju mogu jednostavno da ih koriste. Četkica ne ostavlja dlačice na noktu, niti linije prilikom nanošenja proizvoda.

 

Ne zauzimaju veliki prostor

Mnoge žene imaju pravo malo carstvo lakova za nokte u svom kutku za ulepšavanje. Ljubiteljima manikira uvek nedostaje prostor za nove proizvode. Za razliku od bočica valjkastog oblika, Galaxy lakovi za nokte imaju bočicu u obliku kvadra. Time se omogućava pravilnije popunjavanje i bolja iskorišćenost prostora na policama, bez ostavljanja praznog mesta.

Dodatna prednost ovih lakova za nokte je ta što se mogu dugo koristiti. U svakoj bočici se nalaze po dve metalne kuglice. One prilikom protresanja, omogućavaju ujednačeno raspoređivanje pigmenata i sprečavaju prebrzo zgušnjavanje boje.

Galaxy lak za nokte

 

Da li ste nekada koristili Galaxy lak za nokte? Kakva su vaša iskustva? Imate li omiljene nijanse? Pišite nam vaše utiske.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)