Vreme je za Makeup Revolution

Makeup Revolution je konačno stigao i kod nas. Ovaj brend vrhunskog kvaliteta i pristupačnih cena je u svetu uveliko poznat i popularan, a njegov bogat asortiman će vas naprosto opčiniti.

Zato je vreme da upoznate Makeup Revolution i pridružite se revoluciji!

 

Makeup Revolution je najprodavaniji britanski brend šminke, popularan zbog izrazito dobrog odnosa cene i kvaliteta. Ovaj brend poziva na revoluciju u oblasti šminke. Suština revolucije je da kvalitetna šminka prestane da bude stvar novca i prestiža, već da bude dostupna svima koji žele da je koriste.

Pronaći brend šminke koji će moći u potpunosti da zadovolji sve naše potrebe nije lako. To je posebno izraženo kad postoje i specifični zahtevi, kao što su da proizvodi ne sadrže gluten ili da nisu testirani na životinjama.

 

Zašto Makeup Revolution

Makeup Revolution je poznat po svojim raskošnim paletama senki, neverovatno pigmentisanim hajlajterima, magičnim bronzerima i postojanim korektorima.

Ono čime će vas sigurno osvojiti jesu kreativna i unikatna pakovanja, koja obiluju velikim brojem različitih boja i nijansi. Posebno je zanimljiva činjenica da ovaj brend na mesečnom nivou donosi nove i uzbudljive proizvode na tržište.

Makeup Revolution

 

Kada biramo brend šminke koji ćemo koristiti, oslanjamo se na nekoliko kriterijuma, a kvalitet i cena su osnovni.

Već u tom koraku Makeup Revolution pravi odstupnicu u odnosu na druge brendove, tako što ne samo da zadovoljava očekivanja svojih kupaca, već ih i nadmašuje. To ćete saznati od brojnih korisnika ove šminke iz celog sveta. Odnos cene i kvaliteta drastično je u korist kvaliteta, tako da mnogi proizvodi ostavljaju utisak onih koji spadaju u luksuzne linije.

 

Osim kvaliteta proizvoda, TAM Beauty, kompanija koja stoji iza ovog brenda, svoje proizvode ne testira na životinjama. Zbog toga oni zasluženo nose cruelty-free oznaku.

Većina proizvoda brenda Makeup Revolution ne sadrži gluten, pa ih mogu koristiti i svi koji boluju od celijakije ili su intolerantni na gluten.

Isto tako, većinu proizvoda mogu koristiti i vegani, zato što ne sadrže životinjske sastojke.

Kod svakog proizvoda naznačeno je ukoliko je pogodan za upotrebu od strane vegana i onih koji imaju problem sa glutenom.

Makeup Revolution

 

Sve što smo ikada želeli od šminke sada je stiglo i na naše tržište. Podelite sa nama u komentarima vaše utiske. Pre toga nemojte zaboraviti da posetite našu online prodavnicu i saznate šta sve nudi Makeup Revolution.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)