Revolution Beauty Meet&Greet u epizodi: Tips&Tricks

Kao i prethodnih godina, i ove godine smo na sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ za vas organizovali druženje sa vašim omiljenim makeup artistima i blogerima.

 

U Hali 2 beogradskog sajma, 13. i 14. oktobra, pridružiće nam se devojke koje su svojim makeup veštinama potpuno osvojile ljubitelje šminke na društvenim mrežama. One će sa vama podeliti svoja iskustva vezana za Revolution Beauty kozmetiku i njihove proizvode, a naučiće vas i pojedinim trikovima koje koje redovno koriste prilikom šminkanja.

 

Ovim povodom pridružiće nam se: Mirjana Delić (@makeupbybellezza) Ilona (@ilonarah), Milica Lukaja (@¬_djumbir_), Nađa Stevanović (@nakiiiiiiiii) i Ivana Tadić (@ivanay). Druženja će oba dana počinjati od 12 časova, i biće otvorena za sve zaljubljenike u šminku koji žele da nauče nešto novo o aktuelnim trendovima u svetu makeup-a.

 

Ove devojke redovno korististe senzacionalne Revolution Beauty makeup proizvode, a sa vama će podeliti svoje savete za postizanje blistavog glamuroznog izgleda, ali će vam pokazati i kako da na najbolji način dobijete prirodan i svež izgled lica korišćenjem Revolution Beauty kozmetike.

 

Revolution Beauty je britanski brend koji kreira kozmetiku koja odgovara zahtevima modernog društva. Njihov široki asortiman proizvoda vam nudi sve što vam je potrebno za svaku vrstu makeup-a: od različitih vrsta pudera, rumenila, hajlajtera, ruževa i sjajeva, do planetarno popularnih paleta senki za oči. Sve ovo ćete moći da vidite i isprobate na sajmu „Dodir Pariza“, u Revolution Beauty odeljku na Alexandar Cosmetics štandu.

 

Čekamo vas u subotu i nedelju, 13. i 14. oktobra, na sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)