Prelazak iz tamnijih nijansi kose u svetlije nikada nije bio brži i bezbolniji

U životu skoro svake žene dođe trenutak kada mora pod hitno da promeni boju kose. I to ne samo da je promeni, već da je promeni drastično.

Ali to nije kraj spiska naših zahteva! Ne samo da hoćemo da pređemo iz, na primer, crvene u svetlosmeđu, već želimo i da nam kosa pri tom bude zdrava i negovana.

 

Dajte svojoj kosi ono što joj je potrebno

Zamislite da postoje skidači farbe za kosu koji to čine brzo, jednim korišćenjem. I koji, uz to, ne da ne oštećuju kosu, već je i neguju!

Zvuči nestvarno, ali odgovor na sve naše muke sa menjanjem boje kose je: COLOURLESS skidač farbe.

Skidači farbe za kosu - Colourless
Foto: Alexandar Cosmetics

 

O čemu se radi? O liniji proizvoda koji nude različita rešenja za isto tako različite potrebe u domenu skidanja postojeće farbe sa kose. Svako rešenje skrojeno je uzimajući u obzir stvarne potrebe kose.

 

1. Optimalna priprema kose za novo farbanje

Potrebno je da pripremite svoju kosu za farbanje, tako što ćete iz nje ukloniti ostatke stare farbe, kako bi se nova boja savršeno primila i prilagodila svojoj podlozi. U tom slučaju vaš izbor treba da bude Colourless Pre Colour set za skidanje trajne i polutrajne farbe. On dubinski čisti kosu i čini je spremnom za novo farbanje. Efikasan je i nežan na svim tipovima kose, pa ako nemate velike zahteve u pogledu skidanja farbe, on je sve što vam je potrebno.

 

2. Kosa koja je već izložena izazovima

Međutim, ako je vaša kosa već oštećena, pa vas brine kako će reagovati na blanš, skidač ili novo farbanje, pravo rešenje je Colourless Max Condition set. On obiluje ekstraktima argana i keratina koji jačaju kosu, čineći ovaj efekat vidljivim odmah nakon farbanja. Sa njim nema čekanja da se kosa oporavi, već se skidanje boje i nega odvijaju istovremeno! 

 

3. Skidanje najtamnijih tonova sa kose

Ako biste, u nameri da iz crvene ili riđe, pređete u toplu smeđu nijansu, posegnuli za blanšom, dobra vest je da vam on uopšte nije potreban. Colourless Max Effect efikasno uklanja crne, crvene, braon i tamnoplave tonove. I najpostojaniji tragovi tamnih boja sa njim se uklanjaju iz kose, zahvaljujući prisustvu 25 odsto više aktivnih sastojaka. Odmah nakon upotrebe ovog skidača, možete se ofarbati željenom nijansom i uživati u novoj boji kose.

 

4. Za kosu kojoj je ipak potrebnija ekstremnija promena

Sve ovo zvuči lepo, ali vama bi trebalo nešto jače, ekstremnije? Iz zift crne kose prešli biste u plavu, i to do ponedeljka? Nema problema. U tom slučaju, za vas je Go Blonde set za izbeljivanje kose koji će vam dati željeni rezultat u samo jednom tretmanu. On sadrži blanš i hidrogen od 12 procenata – sastojke koji su neophodni za efikasno izbeljivanje kose.

 

Najbolja strana COLOURLESS linije za posvetljivanje kose jeste to što nema čekanja na sledeći deo tretmana – farbanje. Nema dana i nedelja koje provodite kod kuće ili sa kosom skupljenom u rep ili sakrivenom kapom ili maramom. Za jedan dan možete preći iz crvenokose u plavušu i to na način koji će prema vašoj kosi biti nežan.

Kakva su vaša iskustva sa prelaskom iz tamnijih nijansi u svetlije? Da li ste imale prilku da isprobate COLOURLESS skidače farbe? Podelite sa nama svoja iskustva o posvetljivanju kose.

 • Ostavite komentar
 • |
 • 92 komentar(a)

Komentari

 • Teodora
  05.07.2021. 19:34

  Odličan. Koristila sam Skidač farbe bez blanša za suvu i oštećenu kosu COLOURLESS Max Condition 4x60ml. posvetlio mi je kosu, izjednačio šarenilo koje sam imala na glavi (svetlija pri korenu, tamna na sredini, crvenkasta na krajevima) sad imam lepu boju meda sa crvenim odsjajem, nije bilo potrebe ni da je farbam posle. Preporučujem.

 • Alexandar Cosmetics
  06.07.2021. 08:15

  Draga Teodora,
  Hvala što koristite naše proizvoda i hvala na ovom divnom komentaru.
  Drago nam je što ste zadovoljni Colourless skidačem farbe za kosu.

  Ukoliko imate bilo kakva pitanje, predloge i sugestije, slobodno nam pišite.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558

 • Biljana Timotijevic
  04.06.2021. 22:59

  Zdravo sinoc sam upotrebila vas skidač boje za crne braon i crvene tonove po uputstvu međutim nije skinulo uopste boju sa kose kakvs je bila pre takva je i sad bila sam tamno crvena pa sam se ofarbala u prirodnu smedju …Zbog čega se meni nije skinula boja??????Mozda neki drugi skidam iz vaše kolekcije??

 • Alexandar Cosmetics
  05.06.2021. 10:33

  Poštovana Biljana,
  Hvala na javljanju i što koristite naše proizvode.
  Razlog za izostanak rezultata je najčešće nedovoljno dobro ispiranje kose nakon tretmana. Kako biste postigli najbolje rezultate potrebno je pridržavati se svih instrucija na uputstvu, a posebno obratiti pažnju na ispiranje.
  Dugo i temeljno ispiranje kose je najvažniji korak za skidanje boje, jer se tako uklanjaju sve čestice farbe. Preporučuje se da voda bude topla, kako bi se otvorile kutikule dlake, što omogućava da se boja lakše ispere iz vlasi.
  Colourless skidač je jedan od najprodavanijih, jer veoma efikasno uklanja neželjenu boju sa farbane kose i uglavnom smo imali pozitivne povratne informacije o ovom proizvodu. Po potrebi se može koristiti dva puta uzastopno, da biste postigli što bolji efekat.
  Važno je da znate da skidači farbe ne posvetljuju kosu, jer ne sadrže blanš, tako da Vaša prirodna boja, odnosno prirodni pigment ostaju nepromenjeni. Ukoliko imate prirodno smeđu boju kose, a želite da je posvetlite, skidač nije dovoljan. Nakon njegove upotrebe, preporučuje se farbanje kose na uobičajen način, kako biste postigli željenu nijansu.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558

 • Ana
  11.05.2021. 22:01

  Dobro veče. Za koju dužinu kose je dovoljan jedan set skidača farbe? Pitam zato što imam dugu i gustu kosu, inače za farbanje cele kose su mi potrebne dve farbe. Hvala.

 • Alexandar Cosmetics
  12.05.2021. 11:16

  Poštovana Ana,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Kako biste postigli što bolji efekat i ujednačenu nijansu neophodno je da prekrijete sve vlasi skidačem. S obzirom da imate dugu i gustu kosu i da za bojenje koristite dve farbe, verovatno će vam biti potrebna 3-4 skidača farbe. Jedno pakovanje se uglavnom preporučuje za efikasno uklanjanje boje sa paža srednje dužine.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558

 • Katarina
  21.04.2021. 23:37

  Cao. Imam pitanje. Prirodna mi je boja kose nesto poput smedje- ili ti boja lesnika. Sada mi je kosa ofarbana u tamno braon (3.0 Brasilia), koja je po meni vise crna nego tamno braon, mada sam ranije dosta dugo bila plavusa koja se uglavnom borila sa crvenim pigmentom, ali na kraju sam uspela izvuci pepeljastu sa farbom Keune 1517. Kako je moguce da ne ostetim kosu, skinem ovu tamno braon boju sa moje kose, i predjem u plavo (ali ne da budem naradzasta, razumem da necu odmah biti pepeljasta, ali nikako ne bi volela da budem narandzasta)? I da, jos nesto, da li bih ja mogla staviti dva puta ba dan ovaj tretman i koji bi efekat postigla? Jos vise bih je posvetlela ili bi ostala usta kao i nakon jedne upotrebe? Hvala! 🙂

 • Alexandar Cosmetics
  22.04.2021. 08:46

  Draga Katarina,
  Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
  Colourless skidači farbe sa kose ne sadrže blanš (tzv. izbeljivač za kosu) i nisu predviđeni za posvetljivanje (prirodne) boje, već se koriste isključivo za uklanjanje crnih, crveni, braon i tamnoplavih tonova sa farbane kose. Efikasno uklanjaju farbu sa kose, sve do prirodne nijanse. Ovi skidači farbe ne sadrže ni amonijak, tako da su manje agresivni prema kosu od drugih, sličnih proizvoda. Može se desiti da usled neravnomernog nanošenja proizvoda, nakon njegove upotrebe ne dobijete ujednačenu nijansu, odnosno da na kosi ostanu tragovi farbe. Colourless skidač možete koristiti dva puta zaredom u toku jednog dana, kako biste uklonili ostatke farbe i postigli ujednačenu nijansu. Nakon upotrebe ovog proizvoda potrebno je ofarbati kosu na uobičajen način.
  S obzirom da imate prirodno smeđu boju kose i dominantan crveni pigment, najbolje je da se o ovoj promeni detaljno konsultujete sa frizerom kako biste izbegli pojavu neželjenih crvenih, narandžastih i žutih tonova na kosi. Verovatno će biti potrebno da koristiti i blanš pre farbanja, kao i da mešate više boja u određenoj srazmeri, da biste dobili željenu plavu nijansu. Ukoliko niste vešti u ovom poslu, naročito ako nikada ranije niste koristili blanš, može se desiti da oštetite kosu. Zbog toga i zbog Vaših prethodno opisanih iskustava sa farbanjem kose u plavu nijansu, najbolje je da posao prepustite profesionalnim frizerima, koji će na osnovu trenutnog izgled, boje i stanja Vaše kose, uz konsultacije sa Vama, naći najbolje rešenje.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558

 • Jelena Lazarevic
  16.04.2021. 23:14

  Postovani ,pre par nedelja sam uradila popunjavanje dlake keratinom.Bojim se Macadamia bojom medium copper blond ali bih se vratila u klasicno plavu .Da li smem da prvo nanesem skidac pa boju ,sobzirom da imam keratin.Hvala unapred

 • Alexandar Cosmetics
  19.04.2021. 09:00

  Poštovana Jelena,
  Hvala na upitu i što koristite naše proizvode.
  Nakon keratinskog tretmana, da bi efekat trajao što duže, potrebno je koristiti proizvode (šampone, maske, balzame i slično) koji ne sadrže štetne sulfate (SLS i SLES).
  Što se tiče Colourless skidača farbi za kosu, možete ih koristiti, ali postoji mogućnost da će poništiti ili oslabiti dejstvo keratinskog tretmana.

  Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Milica Petkovic
  01.04.2021. 12:15

  Koliko često sme da se koristi preparat, odnosno, koji je preporuceni vremenski period. Prijateljica je koristila preoarat,skinula boju, a onda je opet pogresnom bojom potamnela. Ponovo bi koristila preparat, samo recite kada je bezbedno da ga opet upotrebi.

 • Alexandar Cosmetics
  01.04.2021. 12:32

  Poštovana Milice,
  Hvala na javljanju i dodatnom pitanju o načinu upotrebe naših proizvoda.
  Prema preporuci proizvođača, Colourless skidači farbe za kosu se po potrebi mogu koristiti čak dva puta uzastopno u toku jednog dana.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Milica Kostić
  07.03.2021. 23:36

  Poštovani,

  moja prirodna boja kose je smeđa, ali farbam se u crno dve godine. Želim da skinem ovo crnilo i da vratim prirodnu boju, barem približno da se ne vidi razlika dok raste moja boja kose…:-) Šta mi predlažete od navedenog?

  Pozdrav!

 • Alexandar Cosmetics
  08.03.2021. 12:32

  Poštovana Milice,
  Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
  Za skidanje crne boje sa kose predlažemo Vam da koristite Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša, koji uklanja crne, braon i crvene nijanse do nekoliko tonova. Nakon njegove upotrebe verovatno će biti potrebno da ofarbate kosu u željenu nijansu, kako biste dobili ujednačenu boju. Kosu možete ofarbati odmah nakon primene proizvoda.
  Kao što znate, svaka farba za kosu se posle nekoliko pranja blago ispira. Da biste postigli što približniju nijansu prirodnoj, možda će za farbanje biti neophodno da pomešate dve nijanse, pa predlažemo da se konsultujete sa frizerom oko izbora.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jovana Nikolic
  25.02.2021. 18:11

  Imala sam crnu kosu, nakon ovog prozvoda imam carvenu kosu, koja nije ni priblizna mojoj kosi. Prodavacice su me ubedjivale da ce mi proizvod vratiti prirodnu boju kose, koja je onace svetlo smedja sto je meni bilo nemoguce. Dvoumila sam se, ali sam na kraju prelomila da probam. Imam savet za sve vas koje ste farbane dugi niz godina u nekoliko boja ili u tamnijim nijansama i nijansama teskim za skidanje da preskocite ovaj proizvod.

 • Alexandar Cosmetics
  26.02.2021. 09:41

  Poštovana Jovana,
  Hvala na javljanju. Žao nam je što ste imali neprijatno iskustvo sa pomenutim proizvodom. U pitanju su naši najprodavaniji skidači farbi za kosu, za koje dosad nismo imali nikakve reklamacije ni negativne komentare.
  Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša je namenjen isključivo za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Nakon njegove primene potrebno je ofarbati kosu u željenu boju ili koristiti preliv kako bi se ujednačila boja.
  Uobičajena rekacija je da prirodni pigmenti kose dođu do izražaja nakon upotrebe skidača farbe za kosu i zbog toga se preporučuje novo farbanje u željenu nijansu. U Vašem slučaju, crveni pigment je dominantan, pa je to verovatno razlog zbog kojeg ste dobili takvu boju.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Mina
  18.01.2021. 23:49

  Postovani, prirodna boja mi je tamno smedja, htela bih da predjem u plavo s’tim sto mi je pola kose vec plavo. Mislila sam da pokusam bez blansa. Moje pitanje je da li mi savetujete tako nesto i koju farbu da uzmem u tom slučaju i koliko bi mi pomogao korektor? Inace sam se farbala sa free limix kada sam bila plava. Hvala.

 • Alexandar Cosmetics
  19.01.2021. 10:32

  Poštovana Mina,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  S obzirom da imate prirodno tamnosmeđu boju kose, prelazak u plavu može biti zahtevan posao. Da biste dobili lepu nijansu, bez neželjenih tonova, najverovatnije će biti potrebno da prvo koristite blanš. Colourless skidači farbe nisu namenjeni za izbeljivanje prirodne kose, već se koriste za uklanjanje polutrajne i trajne farbe sa kose. Ukoliko biste koristili ovaj proizvod, uklonili biste plave tonove sa dela kose koji je ofarban, ali ne biste dobili ujednačenu nijansu. Samim tim farbanje kose nakon primene skidača farbe bi takođe bilo zahtevno, ako želite da postignete ujednačenu boju cele kose.
  Savetujemo Vam da se detaljno konsultujete sa Vašim frizerom oko promene boje i odabira najbolje nijanse. Ukoliko nikada niste koristili blanš, najbolje je da kompletan posao farbanja prepustite profesionalcima.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Violeta Obrenov
  11.01.2021. 15:46

  Poštovanje.
  Imam 54 godine i već dugo sam seda.Veći deo života sam se farbala u neke crvenlaste tonove,onda 3 godine u Plum/Loreal casting,pa poslednje 3 godine u Plavetno crnu,takođe Loreal.Već duže se spremam da “izađem“ iz crne i to u neku čokoladnu boju,pa možda i po neki svetliji pramen.E,tu nastaju problemo.Odjedanput,moji izrasci tj sede ne primaju boju ili se odmah isperu!Spremna sam na to da kosa koja je već ofarbana u crno sporije dobija željenu boju,ali bi izrasci bili ćokočadni.Probala sam sa Loreal casting i eccellence,Garnier olia.U vašoj radnji sam uzela farbu Freelimix br 5.00 i primile su mi sede,ali mi je ostatak kose crnji nego što je bio.Kako do željenog rezultata?

 • Alexandar Cosmetics
  12.01.2021. 09:38

  Poštovana Violeta,
  Hvala na javljanju i interesovanju za naše proizvode.
  Prelazak iz tamne, pogotovo crne boje kose u svetliju nijansu je zahtevan proces. Kako biste postigli željenu nijansu na celoj dužini kose, potrebno je prethodno da uklonite neželjenu crnu farbu sa kose.
  Naša preporuka je da najpre koristite Colourless Max Effect skidač farbe, koji ne sadrži blanš i koristi se za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose.
  Nakon toga možete odmah obojiti kosu u željenu nijansu. FreeLimix farbe za kosu u potpunosti prekrivaju sede vlasi i veoma su postojane, tako da predstavljaju dobar izbor.
  Ukoliko želite svetlije pramenove, savetujemo Vam da se konsultujete sa frizerima, jer ovaj posao zahteva posebnu veštinu.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Biljana
  04.01.2021. 10:05

  Postovani godinama se farbam u crno color samponom ii sada bih da predjem u pepeljasto plavu nijansu zamolila bih vas da mi predlozite koji vas skidac boje da koristim i da mi objasnite proces dobijanja zeljene boje.

 • Alexandar Cosmetics
  04.01.2021. 11:21

  Poštovana Biljana,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode.
  Da biste uklonili neželjenu crnu boju sa kose, predlažemo Vam da koristite Colourless Max Effect skidač farbe, koji ne sadrži blanš i namenjen je za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Koristite ga prema uputstvu i potrudite se da proizvod ravnomerno nanesete na celu kosu, kako biste efikasno uklonili sve tamne tonove. Odmah potom možete ofarbati kosu u željenu nijansu.
  Što se tiče pepeljastoplave boje koju želite da postignete, najbolje je da se konsultujete sa frizerom, jer je prelazak iz tamne tj. crne boje u plavu veoma zahtevan. U zavisnosti od Vaše prirodne boje kose i njenog pigmenta, možda će biti potrebno da prvo koristite blanš, pa tek onda da bojite kosu u platinastu nijansu.
  Važno je da znate da su platinaste nijanse zahtevne za održavanje. Pored pojačane nege i hidratacije kose, neophodno je da jednom nedeljno koristite antiyellow (tzv. ljubičasti) šampon, kako biste održavali lepu svetlu, platinastu nijansu do sledećeg farbanja i uklonili neželjene žute tonove sa kose.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Maja
  02.01.2021. 08:18

  Poštovani, pre dve godine koristila sam skidač farbe ColourlessMaxefect, imala sam tamnosmedju boju i skidačem boje dobila sam neku bakarnu boju, zbog pigmenta crvenog koji, inače dominantan (prirodna sam crnka). Poslednjih godinu i po dana, bila sam plavuša.Medjutim, pre par dana ofarbala sam se Macadamia farbom 677 sa 6% hidrogeneom i dobila gotovo crnu boju kose. Moje pitanje je da li ću ovim skidačem, kojim sam, inače, prezadovoljna, vratiti plavu boju kose (imam tj imala sam i pramenove), ili ću opet dobiti neki bakarni ton? Unapred zahvaljujem na odgovoru. Maja

 • Alexandar Cosmetics
  12.01.2021. 11:25

  Poštovana Majo,
  Hvala na javljanju i poverenju.
  Farba za kosu Macadamia 6.77 je inače veoma tamna boja, čokoladne nijanse. Malo tamniju nijansu ste verovatno dobili zbog prirodne boje Vaše kose i dominantnog pigmenta, kao i prethodne farbe koju ste imali na kosi.
  Kao što znate, Colourless Max Effect skidač farbe efikasno uklanjanja crne, braon i crvene nijanse trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Krajnji rezultat, odnosno intenzitet posvetljivanja, zavisi od kvaliteta Vaše kose, trenutnog intenziteta boje i prirodnog pigmenta. Mala verovatnoća je da ćete nakon njegove upotrebe dobiti plavu boju koju ste imali pre poslednjeg farbanja, jer to nije Vaša prirodna boja, već nijansa koju ste dobili bojenjem kose.
  Colourless skidači farbi uklanjaju boju sa kose do određenih tonova. S obzirom da je Vaša prirodna boja kose crna i da imate dosta crvenog pigmenta, najverovatnije je da ćete ponovo dobiti bakarnu nijansu, pa je nakon primene skidača neophodno da ofarbate kosu u željenu nijansu.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Aleksandra
  29.12.2020. 21:25

  Pozdrav…. Crnka sam preko 10godina,zelim skinuti crnu boju,ali ne zelim proizvode koji sadrze blans….koliko procenta sú vaši proizvodi bez blansa úspešní? Srdacan pozdrav

 • Alexandar Cosmetics
  30.12.2020. 08:40

  Poštovana Aleksandra,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode.
  Colourless Max Effect skidač farbe ne sadrži blanš i koristi se za uklanjanje crnih, braon i crvenih nijansi trajnih i polutrajnih farbi sa kose. Veoma uspešno skida tamne tonove, što potvrđuju brojna iskustva korisnika i povratne informacije koje dobijamo, kao i činjenica da je ovo jedan od naših najprodavanijih skidača farbe. Krajnji rezultat, odnosno intenzitet posvetljivanja kose, zavisi od kvaliteta Vaše kose, trenutnog intenziteta boje i prirodnog pigmenta.
  Prilikom primene proizvoda pratite uputstvo i vodite računa da proizvod ravnomerno nanesete na celu kosu. Naša preporuka je da nakon skidanja boje kosu ofarbate u željenu nijansu.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | http://www.alexandar-cosmetics.com

 • Katarina
  23.07.2020. 10:59

  Postovanje . Pre dva meseca ofarbala sam se u tamnu cokoladu koja je ispala na mojoj kosi crno(pre toga sam imala pramenove) zelja mi je da predjem u neku plavu boja meda , peska… da li je siguran ovaj skidac farbe jer u jednom lokalu kada sam pitala rekli su mi da cu ispasti narandzasta. I da li imate vi mozda lokal u nisu? Pa da mi vi to odradite?

 • Alexandar Cosmetics
  23.07.2020. 11:26

  Poštovana Katarina,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode.
  Ukoliko želite da posvetlite boju za nekoliko tonova, Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša je odličan izbor za uklanjanje farbe sa kose. Kakvu boju ćete dobiti nakon njegove upotrebe zavisi od prirodne boje Vaše kose i njenog pigmenta. Nakon upotrebe ovog skidača, neophodno je da ofarbate kosu u željenu nijansu.
  Mi nemamo frizerske, ni kozmetičke salone, bavimo se prodajom i distribucijom proizvoda za ličnu i profesionalnu upotrebu iz oblasti kozmetičke industrije. U Nišu možete kupiti naše proizvode u nekom od Alexandar Cosmetics distributivnih centara, ili ih poručiti direktno sa našeg sajta. Spisak i adrese prodajnih objekata pogledajte na ovom linku.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Ivana
  16.07.2020. 13:47

  Postovani, juce sam bila kod frizera da iz crne predjem u svetliju boju, korišćen je blans i plava farba medjutim ja sam narandzasta, sta mi predlazete da skinem tu narandzastu i postanem plava? Hvala

 • Alexandar Cosmetics
  16.07.2020. 14:49

  Poštovana Ivana,
  Hvala na javljanju.
  Osobe koje imaju dominantan crveni pigment kose neretko se susreću sa ovim problemom. Da bi se direktno sa crne kose prešlo na željenu nijansu plave, potrebna je velika veština frizera, kao i upotreba adekvatnih proizvoda. S obzirom da ne znamo koja farba i blanš su korišćeni, kao ni kako trenutno izgleda boja Vaše kose i kakav je njen kvalitet, naš savet je da se prvo konsultujete sa nekim drugim, profesionalnim frizerom i da mu detaljno objasnite šta je sve korišćeno za promenu boje. Ponekad je dovoljno sačekati da se boja malo ispere, pa ponoviti farbanje. U svakom slučaju, ukoliko niste zadovoljni bojom možete je ukloniti Colourless skidačem farbe bez blanša i nakon toga ponovo ofarbati kosu u svetliju nijansu.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Vesna
  29.06.2020. 11:24

  Postovani, htela bih da iz boje macadamia violet black predjem u neku srednje crvenu nijansu koja nije mnogo agresivna. Da li mi mozete preporuciti moderniju nijansu crvenkaste boje koja nije bakarna ni mahagoni vec deluje kao blago isprana boja sa primesom ruzicastog tona. I koji dekolorant da upotrebim za posvetljenje. Hvala!

 • Alexandar Cosmetics
  29.06.2020. 12:59

  Poštovana Vesna,
  Hvala na poverenju i interesovanju za naše proizvode.
  S obzirom da trenutno imate tamnu boju kose, da biste je posvetlili potrebno je najpre da koristite skidač farbe bez blanša COLOURLESS Max Effect. Pošto ne znamo koja je prirodna boja Vaše kose, teško je dati preciznu preporuku za odabir nijanse farbe. Ukoliko tražite neagresivne proizvode, naš predlog su Infinity farbe za kosu (nijanse 8/26 i 9/21), jer su obogaćene čistim ekstraktima arganovog i lanenog ulja, koji neguju kosu. Da biste postigli željeni efekat potrebno je pomešati više nijansi, pa je naš savet da posao farbanja prepustite svom frizeru.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jelena
  02.06.2020. 20:30

  Skida li kanu sa kose?

 • Alexandar Cosmetics
  03.06.2020. 08:00

  Draga Jelena,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Colourless skidači bez blanša uspešno uklanjaju trajnu i polutrajnu farbu sa kose. Nisu predviđeni za skidanje kane, jer je ova prirodna boja veoma intenzivna i ne ispira se.

  Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Ivana
  25.05.2020. 18:16

  Poštovani,
  Zanima me da li sa Colourless max condition setom može da se skine crna farba?
  Hvala

 • Alexandar Cosmetics
  26.05.2020. 09:26

  Poštovana Ivana,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode.
  Colourless Max Condition skidač farbe bez blanša je namenjen za uklanjanje svetlijih tonova i jačanje kose. Za uklanjanje crne trajne i polutrajne farbe sa kose potrebno je da koristite Colourless Max Effect set za skidanje farbe.

  Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Katarina
  04.05.2020. 16:58

  Da li cu imati problem sa prirodnim sitnijim loknama (ne afro), ako skinem tamno vraon boju sa Max effect-om? Kosa mi je suva..i ne zelim da izgubim lokne.

 • Alexandar Cosmetics
  05.05.2020. 12:31

  Draga Katarina,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode. Colourless Max Effect skidač farbe za kosu možete koristiti na prirodno kovrdžavoj kosi.
  S obzirom da imate suvu kosu, kako biste je nahranili i oporavili, preporučujemo Vam da u redovnu rutinu nege uvrstite Macadamia Ultra Rich Repair kolekciju za negu kovrdžave kose. Proizvodi su obogaćeni uljima makadamije i argana, koja dubinski hidriraju suvu i oštećenu kosu.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Tanja
  30.04.2020. 15:00

  Poštovani,
  Htela bih da iz bakarne boje pređem u u tamno plavu. Moja kosa je prirodno kovrdžava i brinem se da li će ovaj proizvod uticati na kovrdze?

 • Alexandar Cosmetics
  30.04.2020. 15:53

  Poštovana Tanja,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Colourless skidači farbe za kosu se mogu koristiti na prirodno kovrdžavoj kosi. Njihova upotreba se ne preporučuje na kosi sa afro frizurom.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Dijana
  29.04.2020. 20:10

  Pozdrav. Farbam se u crno vec dve godine,dugacku kosu imam , negujem je prirodno(uljima,koprivom i pantenolom). Htela bih da izadjem iz crne i predjem u moju prirodnu braon. Kanom sam se ofarbala za ove dve godine 4 puta,a farbam se svakih mesec dana. Da li smem da koristim ovaj proizvod Colourless hair color remover s obzirom da pise da se ne koristi na kosi koja je farbana kanom? Poslednja 3 farbanja su bila sa farbom bez amonijaka. I da li bi skinulo skroz ako jednom iskoristim ili ce ponovo trebati ? Hvala unapred.

 • Alexandar Cosmetics
  30.04.2020. 08:30

  Draga Dijana,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Colourless skidač farbe bez blanša skida trajnu i polutrajnu farbu sa kose, ali ne i kanu. Zbog toga se ne preporučuje upotreba ovog proizvoda na kosi koja je tretirana kanom, jer neće dati rezultate.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jovama
  22.04.2020. 03:40

  Farbam se godinama u crno ali na svakih 4-5 meseci tako da mi je dole tamnija, a gore moja boja (tamno smeđa)… Kada bih koristila skidač, da li bi skinuo svu crnu boju tj. da li bi mi kosa bila prirodne boje? I da se ne farbam nakod toga? Poz

 • Alexandar Cosmetics
  22.04.2020. 10:03

  Draga Jovana,
  Hvala što se interesujete za naše proizvode.
  Upotrebom Max Effect Colourless skidača uklonićete tragove crne farbe sa kose, ali verovatno nećete dobiti ujednačenu nijansu i onu koja je identična Vašoj prirodnoj boji kose. Međutim, nakon primene ovog proizvoda dobićete idealnu podlogu za farbanje kose u željenu nijansu. Ukoliko želite da povratite prirodnu boju kose, preporučujemo Vam da nakon ovog tretmana ofarbate kosu nijansom koja je najsličnija prirodnoj boji Vaše kose.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jadranka
  07.04.2020. 12:20

  Poštovanje. Farbam se u intenzivno crvenu boju već tri godine, ali naravno to nikad nije ta boja jer je moja prirodna srednje smeđa. Htela bih da pređem u neku boju meda, da li je to moguće sa Vašim skidačem, tj. da li će mi skinuti ovu crvenu posle koje mogu da se prefarbam bez vraćanja skinute boje. Hvala unapred.

 • Alexandar Cosmetics
  07.04.2020. 12:33

  Poštovana Jadranka,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Colorless Max Effect skidač farbe bez blanša će ukloniti sve tragove crvene trajne ili polutrajne farbe sa kose. Nakon toga možete odmah ofarbata kosu na uobičajen način, željenom nijansom farbe.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Tamara Djordjevic
  01.04.2020. 18:42

  Pozz, iskoristila sam vaš proizvod za skidanje crne boje, da li sme da se posle dva tri dana odradi ponovo tretman za još neku nijansu svetlije?

 • Alexandar Cosmetics
  02.04.2020. 10:27

  Draga Tamara,
  Hvala što koristite naše proizvode.
  Colourless skidači farbe ne posvetljuju boju, oni se koriste za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Pravilnom upotrebom možete ukloniti sve tragove farbe. Ukoliko ste to već postigli sa prvim tretmanom, ponovljeni postupak neće imati efekta.
  Ako želite da posvetlite kosu, najbolje je da se detaljno konsultujete sa Vašim frizerom i da ofarbate kosu željenom nijansom.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Dajana
  31.03.2020. 19:37

  Caos,farbam se godinama u crno,obicne farbe su u pitanju.. Resila sam pre par meseci da predjem u svetle nijase… Med plavu zelim i u salonu su mi vec 2x blansom skidali boju i razlicitim preparatima ispirali… Kosa je trenutno uzas – blago receno imam i zute boje i crvene i narandzaste.. Sta povodom toga da koristim da nije agresivno?kosa nije ostecena ali ne bih vise przila ako ne moram.

 • Alexandar Cosmetics
  01.04.2020. 12:25

  Draga Dajana,
  Hvala na javljanju.
  Colourless skidači farbe ne sadrže blanš i amonijak, tako da su manje agresivni za kosu od drugih sličnih proizvoda. Koriste se za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Njihovom pravilnom primenom moguće je ukloniti sve tragove farbe.
  Da biste dobili željenu boju, nakon ovog tretmana potrebno je da ofarbate kosu na uobičajen način. Konačni rezultat i boja koju ćete dobiti zavisi od mnogo faktora: prirodne boje i pigmenta Vaše kose, njenog kvaliteta, načina pripreme za tretman, kao i od proizvoda koje koristite za farbanje.

  Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Tara
  30.03.2020. 13:35

  Postovani, farbam se u crvenu boju vec godinu i 4 meseca, htela bih da predjem u plavu ili u red blonde boju. Da li je to moguce sa vasim produktima?

 • Alexandar Cosmetics
  31.03.2020. 13:29

  Poštovana Tara,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Colorless Max Effect skidač farbe bez blanša se koristi za uklanjanje trajne i polutrajne farbe sa kose. Pravilnom primenom uklonićete crvene tonove, a nakon toga možete ofarbati kosu na uobičajen način. U zavisnosti od prirodne boje Vaše kose, da biste dobili željenu nijansu nakon farbanja, možda će biti potrebno da prethodno koristite blanš. Ne zaboravite da dodatno negujete i hranite kosu odgovarajućim maskama, kako biste sprečili preterano pucanje i isušivanje vlasi.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Saška
  22.03.2020. 10:01

  Poštovani, kosa mi je prirodno smedja i ima zlatast odsjaj, ali sam je pre nekoliko meseci ofarbala u kanu, jednom u braon, a jednom u svetliju kanu, ali svakako oba puta mi je kosa bila mnogo tamna, sa ljubičastim i bakarnim odsjajem. Kosu sam posle toga pustila i uopšte je nisam farbala. Kako mogu skinuti već postojeću boju kane na svojoj kosi i vratiti zlatast odsjaj, a da mi se kosa pritom ne ošteti jer je sklona pucanju krajeva i lomljenju pojedinih vlasi?

 • Alexandar Cosmetics
  23.03.2020. 14:44

  Poštovana Saška,
  Hvala na javljanju.
  Kana za kosu je prirodna i veoma intenzivna boja koja se ne ispira, pa se zbog toga teško skida. Colourless skidači farbe uklanjaju trajnu i polutrajnu farbu sa kose, ali ne i kanu. Ukoliko želite da povratite prirodnu boju kosu, najbolje je da sačekate da ona izraste.
  Kako biste ubrzali proces rasta kose, naš predlog je da se pridržavate osnovnih pravila nege kose za brži rast.

  Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Aleksandra
  20.03.2020. 23:02

  Pozdrav. Imala sam platinasto plavu kosu, prefarbala sam je u prirodniju plavu nijansu, zlatkasti ton. Sada bih zelela da se vratim na platinasto plavu, pa me zanima da li je ovaj proizvod dovoljan? Bojim se opet koristiti blans, jer sam ga koristila pre farbanja u prirodniju nijansu.

 • Alexandar Cosmetics
  23.03.2020. 13:46

  Draga Aleksandra,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode.
  Ukoliko ste već koristili blanš, najbolje je da se o planiranoj promeni detaljno konsultujete sa frizerom koji dobro poznaje Vašu kosu. Rezultat farbanja u velikoj meri zavisi od kvaliteta i prirodne boje Vaše kose, ali i od same pripreme.
  Colourless Max Effect se koristi za uklanjanje crnih, crvenih, braon i tamnoplavih tonova farbe sa kose. Pravilnom primenom možete ukloniti boju farbe sve do prirodne nijanse Vaše kose. Ovaj proizvod nije namenje za posvetljivanje kose. Za neutralisanje neželjenih žutih tonova na kosi nakon farbanja, koristite šampone sa anti-yellow efektom.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • marija
  18.03.2020. 20:46

  Postovani,kosa mi je od farbanja nekim smedjim farbama do temena svetlija nego na sredini i krajevima .Sta mi predlazete da uradim kako bih ujednacila boju i da to ako je moguce bude neka karamel svetla boja al bez crvenog odsjaja tj. zutila kog sada imam.Hvala.

 • Alexandar Cosmetics
  19.03.2020. 13:07

  Poštovana Marija,
  Hvala na javljanju. Nakon više tretmana farbanja, može se desiti da izrastak bude drugačije boje u odnosu na ostali deo kose. Upotrebom Colourless skidača farbe možete delimično korigovati neželjeni efekat. Važno je da ujednačeno i ravnomerno nanesete proizvod na celu kosu. Nakon ovog postupka, ofarbajte kosu farbom željene nijanse. Za svaku drastičnu promenu boje kose, najbolje je da se konsultujte i sa Vašim frizerom.

  Za dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jelena
  04.03.2020. 13:25

  Postovani, kosu farbam u plavo vec dugi niz godina, oduvek imam zuti pigment i odsjaj, pa sam pozelela da izvucem pramenove blansem, kako bih je posvetlila. Obzirom da sam saznala za ovu liniju proizvoda kod vas, interesuje me da li mogu ubiti zutilo u kosi primenom Colourless max conditiona umesto blansa? Unapred hvala

 • Alexandar Cosmetics
  05.03.2020. 10:54

  Poštovana Jelena,
  Hvala na interesovanju za naše proizvode. S obzirom da imate plavu kosu, Colourless Max Effect skidač farbe bez blanša neće dati željene rezultate, jer je ovaj proizvod kreiran za uklanjanje crne, braon i crvene nijanse. Da biste eliminisali neželjene žute tonove, u Vašem slučaju je verovatno potrebno da koristite blanš. Naš predlog je da izaberete plavi blanš za kosu Free Limix, koji posvetljuje boju i do devet tonova. Nakon toga se možete ofarbati željenom svetlom nijansom ili koristiti samo preliv za kosu. Posle farbanja obavezno u redovnu negu uvrstite proizvode sa anti-yellow efektom, poput šampona, balzama i maske za kosu.
  Ukoliko do sada niste koristili blanš, naš savet je da se najpre detaljnije konsultujete sa frizerom.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jelena
  16.02.2020. 10:31

  Postovani,
  Zelela sam da izadjem iz crne u predjem u neku cokoladnu braon.Koristila sam skidac farbe bez blansa i nista…cak ni jedna nijansa svetlija?Da li.mora to vise puta da se koristi?

 • Alexandar Cosmetics
  17.02.2020. 08:43

  Poštovana Jelena,
  Hvala Vam na javljanju.
  Molimo Vas da nam javite koji skidač farbe ste koristili i da li ste za prethodno bojenje kose upotrebljavali crnu kanu ili farbu za kosu?

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Anastasija
  30.11.2019. 10:08

  Ja želim da se ofarbam iz tamno braon skoro crne u sivu i ne znam koji je najbolji način za to da li je bolje da kući eksperimentišem sama ili ipak da odem kod frizera i koliko ce mi kosa zaista biti ostecena posle toga

 • Alexandar Cosmetics
  02.12.2019. 09:12

  Draga Anastasija,
  Hvala Vam na javljanju. Kada su u pitanju promene boje kose, a naročito prelazak iz tamnije u svetliju nijansu, ukoliko nemate dovoljno iskustva, uvek je bolje da odete kod frizera ili da se barem kosultujete sa frizerom koji već poznaje Vašu kosu.
  Svaki tretman farbanja utiče na vlasi, a da li će i koliko Vaša kosa biti oštećena nakon tretmana zavisi od njenog prirodnog kvaliteta, kao i od trenutnog stanja Vaše kose i proizvoda koje koristite.
  Svaka farbana kosa zahteva dodatnu i posebnu negu. Nabavite šampon, masku i balzam za negu farbane i oštećene kose, kako biste oporavili vlasi nakon tretmana.
  Colourless skidači farbe ne sadrže blanš, što ih čini manje agresivnim za kosu u odnosu na druge skidače farbe. Njima možete da posvetlite kosu do nekoliko tonova. U zavisnosti od toga koju nijansu sive želite da postignete (tamniju ili svetliju), možda će biti potrebno da pored farbe koristite i blanš.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com (edited)

 • Marija
  26.11.2019. 15:48

  Pozdrav. Imam pramenove i plavu farbu na kosu, da li ovim proizvodom mogu da se vrarim u svoju prirodnu boju?

 • Alexandar Cosmetics
  27.11.2019. 10:22

  Draga Marija,
  Hvala Vam na javljanju.
  S obzirom da imate pramenove na kosi, vraćanje boje u prirodnu nijansu nije tako jednostavno, pa Vam preporučujemo da se prvo konsultujete sa frizerom.
  COLOURLESS skidači farbe bez blanša uklanjaju farbu i posvetljuju kosu. Nakon primene ovih proizvoda, zbog pramenova koje imate, nećete dobiti potpuno ujednačenu boju kose, pa će verovatno biti potrebno da se potom i ofarbate.

  Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Sladjana Topic
  24.11.2019. 00:40

  Postovani imam klipse u crnoj boji vase iz Alexandra, zelela bih da ih prefarbam u 3-ku tamno hladnu braon boju.
  Koje farbe da uzmem kod Vas?
  Koji hidrogen 3,6,9?

 • Alexandar Cosmetics
  25.11.2019. 09:33

  Poštovana Slađana,
  Hvala Vam na interesovanju za naše proizvode.
  S obzirom da je Vaša kosa za nadogradnju crna, a želite svetliju nijansu, savetujemo Vam da se prvo konsultujete sa Vašim frizerom. Posvetljivanje crne kose je jedan od najzahtevnijih zadataka i možda će Vam osim farbe i hidrogena biti potrebni i dodatni proizvodi.
  Pojedine kose za nadogradnju nije preporučljivo posvetljivati, dok je prirodnu kosu na tresi moguće farbati maksimalno do dva tona razlike.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jovana
  18.11.2019. 22:07

  Zdravo, farbam se braon kanom, zanima me da li ovi skidaci mogu da skinu kanu, ili makar prosvetle kosu? Ps. Bez zelenog efekta, sto bi bio slucaj sa blansom

 • Alexandar Cosmetics
  19.11.2019. 08:49

  Poštovana Jovana,
  Hvala na javljanju.
  Colourless skidači farbe uklanjaju trajnu i polutrajnu farbu sa kose, ali ne i kanu. Kana za kosu je prirodna boja koja ima mnoge blagodeti na našu kosu. Međutim, teško se skida, jer je boja veoma intenzivna i ne ispira se. Kosu koja je tretirana kanom uspešno možete prefarbati samo tamnijom nijansom kane.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Zorica
  13.11.2019. 02:25

  Ja Sam Zorica. Postovani posto mi je kosa smedja i ostecenja koji imate proizvod da skinem ovu boju i da budem bas biserno plava ili siva. Hvala Vam na odgovoru

 • Alexandar Cosmetics
  13.11.2019. 10:54

  Poštovana, Zorice,
  Hvala Vam što se interesujete za naše proizvode.
  S obzirom da imate smeđu kosu trebalo bi najpre da koristite COLOURLESS Max Effect skidač farbe bez blanša za crne, braon i crvene nijanse. Nakon toga, za dobijanje bisernoplave nijanse, potrebno je da dodatno posvetlite kosu, pa tek onda da je ofarbate željenom nijansom. S obzirom da ne znamo kakav je kvalitet i prirodna boja Vaše kose, najbolje bi bilo da se oko ove promene detaljnije konsultujete i sa Vašim frizerom.
  Ukoliko je Vaša kosa oštećena, naš savet je da pre promene boje, kosu prvo oporavite i ojačate. U tu svrhu Vam preporučujemo masku za rekonstrukciju kose sa keratinom FREE LIMIX Kerayonic i masku za oštećenu kosu REVUELE Total Repair. Ove proizvode možete nastaviti da upotrebljavate i nakon farbanja.
  Postizanje bisernoplave i sive nijanse kose je najzahtevnije, ali trud se na kraju isplati.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Maja
  07.05.2019. 01:44

  Postovani zelim da izadjem iz crne boje pa me interesuje imate li skidac boja i koja je cena i da li imate radnju u Borci ili okolini hvala unapred

 • Alexandar Cosmetics
  07.05.2019. 13:39

  Poštovana Majo,
  S obzirom da su distributivni centri odvojene poslovne jedinice, nemamo informaciju da li je u Borči dostupan traženi proizvod.
  Budite slobodni da ih kontaktirate i direktno se raspitate.
  Njihove podatke pronađite na našem sajtu: https://www.alexandar-cosmetics.com/distributeri.

  Traženi proizvod možete poručiti i putem našeg online shop-a, u nekoliko jednostavnih koraka, klikom na sledeći link: https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/skidac-farbe-bez-blansa-crne-braon-i-crvene-nijanse-colourless-max-effect-3x60ml.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Sandra
  05.05.2019. 18:32

  Kako ukloniti sivo ljubicaste pramene sa plave kose,dobijene od pogresne plave farbe?

 • Alexandar Cosmetics
  07.05.2019. 14:01

  Draga Sandra,
  Hvala na javljanju.
  S obzirom da su ljubičasti pramenovi neželjeni rezultat, pretpostavljamo da ste hteli nijansu plave kose sa zlatnim podtonom.
  U tom slučaju, naš predlog za neutralisanje tih pramenova bila bi neka od plavih farbi iz grupe prirodnih tonova (10.0, 11.0., 12.0).
  Naš predlog su FreeLimix farbe za kosu. Posetite naš sajt, kako biste pogledali sve farbe za kosu i pronašli najbolju nijansu iz bogate palete boja.
  Svakako, naša preporuka je da se konsultujete sa frizerom koji će vam dati najbolji savet kako da postignete željenu boju kose.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Milena
  02.05.2019. 13:50

  Postovani, farbam se crnom kanom vise godina. Htela bih da predjem u svetlije nijanse. Da li se mogu koristiti skidaci iz vase ponude? i da li vi imate salon?
  Hvala unapred!
  Milena

 • Alexandar Cosmetics
  03.05.2019. 10:05

  Poštovana Milena,
  Hvala na javljanju.
  S obzirom da je u pitanju jedna od najzahtevnijih promena, savetujemo Vam da se, pre svega, konsultujete sa Vašim frizerom o tretmanu promene boje koji će biti najpogodniji za Vašu kosu.
  Naša kompanija se bavi isključivo prodajom i distribucijom proizvoda za frizerske i kozmetičke salone, ali ne i pružanjem kozmetičkih i frizerskih uslugama.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Melinda
  28.04.2019. 19:51

  Postovani dali imate prodavnicu u Pancevu?

 • Alexandar Cosmetics
  03.05.2019. 09:57

  Poštovana Melinda,
  Hvala na interesovanju.
  Imamo dva distributivna centra „Lady Corner“ u Pančevu, na adresi Zmaj Jove Jovanovića 5a i u AVIV parku.
  Za detaljne informacije i njihove kontakt podatke potražite na našem web sajtu, klikom na link: https://www.alexandar-cosmetics.com/distributeri.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Andrea
  02.04.2019. 12:17

  Poštovani da li vaši proizvodi imaju da se kupe i u Nemačkoj? Volela bih da skinem farbu sa kose i predjem u svetliju nijansu..

 • Alexandar Cosmetics
  08.04.2019. 11:40

  Poštovana Andrea,
  Hvala na javljanju.
  U ovom momentu nemamo prodajne objekte u Nemačkoj.
  Budite slobodni da posetite naš online shop i u nekoliko jednostavnih koraka poručite željene proizvode, koji će Vam zatim biti isporučeni na adresu u Nemačkoj.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Jelena
  27.03.2019. 20:56

  Koristila sam prvi put color sampon svetliji od moje prirodne moje kose(smedja), sad boja nikako da se ispere i ima narandzast odsjaj,zelim da vratim svoju prirodnu boju bez ostecenja,da li je to moguce uz colourless max?

 • Alexandar Cosmetics
  08.04.2019. 11:36

  Poštovana Jelena,
  Hvala na javljanju.
  S obzirom da ne raspolažemo sa dovoljno informacija da bismo mogli da Vas posavetujemo, predlažemo Vam da se, konsultujete sa Vašim frizerom o tretmanu promene boje koji će biti najpogodniji za Vašu kosu.

  Srdačan pozdrav,
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Nina
  20.03.2019. 19:17

  Postovani, u kojoj prodavnici u BG mogu da kupim colourless max?

 • Alexandar Cosmetics
  21.03.2019. 11:29

  Poštovana Nina,
  S obzirom da su distributivni centri odvojene poslovne jedinice, nemamo informaciju gde je dostupan traženi proizvod.
  Budite slobodni da kontaktirate najbliži distributivni centar i direktno se raspitate.
  Njihove podatke pronađite na našem sajtu: https://www.alexandar-cosmetics.com/distributeri.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Tamara
  17.03.2019. 13:14

  Hoce li uskoro biti na stanju skidac Colourless Max Effect ?

 • Alexandar Cosmetics
  18.03.2019. 08:54

  Poštovana Tamara,
  Hvala što se interesujete.
  Pratite naš veb sajt, jer se ponovni uvoz Colorless Max Effect skidača farbe očekuje krajem meseca.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Tatajna
  16.03.2019. 12:41

  Ofarbala sam se pre skoro 10 dana iz plqve u crno ,mada mi kosa kratka i onda bih ponovo vratila svoju boju!?Sta mi preporučujete a da je ne uništim!?Hvala

 • Alexandar Cosmetics
  18.03.2019. 09:31

  Poštovana Tatjana,
  Hvala na javljanju.
  S obzirom da ste se skoro ofarbali i da je u pitanju jedna od najzahtevnijih promena, savetujemo Vam da se, pre svega, konsultujete sa Vašim frizerom o tretmanu promene boje koji će biti najpogodniji za Vašu kosu.

  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com

 • Ibolja
  15.02.2019. 12:34

  Poštovani gde ima da se kupi skidam farme za kosu? Dali ima negdje u Beču? Hvala

 • Alexandar Cosmetics
  18.02.2019. 08:40

  Poštovana,
  Hvala na javljanju i interesovanju.
  Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da u nekoliko jednostavnih koraka možete poručiti na našem online shop-u: https://www.alexandar-cosmetics.com i porudžbina će Vam biti poslata na adresu u Beču.

  Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.
  Srdačan pozdrav,
  ———————
  ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
  info@alexandar-cosmetics.com | https://www.alexandar-cosmetics.com