Prelazak iz tamnijih nijansi kose u svetlije nikada nije bio brži i bezbolniji

U životu skoro svake žene dođe trenutak kada mora pod hitno da promeni boju kose. I to ne samo da je promeni, već da je promeni drastično.

Ali to nije kraj spiska naših zahteva! Ne samo da hoćemo da pređemo iz, na primer, crvene u svetlosmeđu, već želimo i da nam kosa pri tom bude zdrava i negovana.

 

Dajte svojoj kosi ono što joj je potrebno

Zamislite da postoje skidači farbe za kosu koji to čine brzo, jednim korišćenjem. I koji, uz to, ne da ne oštećuju kosu, već je i neguju!

Zvuči nestvarno, ali odgovor na sve naše muke sa menjanjem boje kose je: COLOURLESS skidač farbe.

Skidači farbe za kosu - Colourless
Foto: Alexandar Cosmetics

 

O čemu se radi? O liniji proizvoda koji nude različita rešenja za isto tako različite potrebe u domenu skidanja postojeće farbe sa kose. Svako rešenje skrojeno je uzimajući u obzir stvarne potrebe kose.

 

1. Optimalna priprema kose za novo farbanje

Potrebno je da pripremite svoju kosu za farbanje, tako što ćete iz nje ukloniti ostatke stare farbe, kako bi se nova boja savršeno primila i prilagodila svojoj podlozi. U tom slučaju vaš izbor treba da bude Colourless Pre Colour set za skidanje trajne i polutrajne farbe. On dubinski čisti kosu i čini je spremnom za novo farbanje. Efikasan je i nežan na svim tipovima kose, pa ako nemate velike zahteve u pogledu skidanja farbe, on je sve što vam je potrebno.

 

2. Kosa koja je već izložena izazovima

Međutim, ako je vaša kosa već oštećena, pa vas brine kako će reagovati na blanš, skidač ili novo farbanje, pravo rešenje je Colourless Max Condition set. On obiluje ekstraktima argana i keratina koji jačaju kosu, čineći ovaj efekat vidljivim odmah nakon farbanja. Sa njim nema čekanja da se kosa oporavi, već se skidanje boje i nega odvijaju istovremeno! 

 

3. Skidanje najtamnijih tonova sa kose

Ako biste, u nameri da iz crvene ili riđe, pređete u toplu smeđu nijansu, posegnuli za blanšom, dobra vest je da vam on uopšte nije potreban. Colourless Max Effect efikasno uklanja crne, crvene, braon i tamnoplave tonove. I najpostojaniji tragovi tamnih boja sa njim se uklanjaju iz kose, zahvaljujući prisustvu 25 odsto više aktivnih sastojaka. Odmah nakon upotrebe ovog skidača, možete se ofarbati željenom nijansom i uživati u novoj boji kose.

 

4. Za kosu kojoj je ipak potrebnija ekstremnija promena

Sve ovo zvuči lepo, ali vama bi trebalo nešto jače, ekstremnije? Iz zift crne kose prešli biste u plavu, i to do ponedeljka? Nema problema. U tom slučaju, za vas je Go Blonde set za izbeljivanje kose koji će vam dati željeni rezultat u samo jednom tretmanu. On sadrži blanš i hidrogen od 12 procenata – sastojke koji su neophodni za efikasno izbeljivanje kose.

 

Najbolja strana COLOURLESS linije za posvetljivanje kose jeste to što nema čekanja na sledeći deo tretmana – farbanje. Nema dana i nedelja koje provodite kod kuće ili sa kosom skupljenom u rep ili sakrivenom kapom ili maramom. Za jedan dan možete preći iz crvenokose u plavušu i to na način koji će prema vašoj kosi biti nežan.

Kakva su vaša iskustva sa prelaskom iz tamnijih nijansi u svetlije? Da li ste imale prilku da isprobate COLOURLESS skidače farbe? Podelite sa nama svoja iskustva o posvetljivanju kose.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)