Beauty Concept

Beauty Concept se nalazi u strogom centru Čačka, u ulici Kneza Miloša 1B, u blizini glavne pošte i šetališta.

Veliki izbor opreme i nameštaja za kozmetičke i frizerske salone, parfeme, korejsku kozmetiku, kao i profesionalnu šminku, kozmetiku za negu lica, tela i kose možete pronaći u ovom distributivnom centru. U ponudi se nalazi preko 20.000 proizvoda: kozmetički i frizerski aparati i oprema, pribor za šišanje, četke, prese, figara i fenovi sa kosu, mašinice za šišanje, materijal za manikir, negu i nadogradnju noktiju, pribor za pedikir, materijal i aparati za depilaciju, profesionalna šminka, sredstva za održavanje kuće i dr.

Na ovoj lokaciji ćete pronaći sve što vam je neophodno za posao ili kućnu negu, vodećih svetskih brendova: Blush, Galaxy Professional, IBD, Ardell, Cala, GiGi, Arco, Spa Natural, FreeLimix, Macadamia, KYO, Kiepe, Revolution Beauty London, Andis, Oster, Tecno Elettra, Infinity, Revuele, Bielenda, Totex, Ronney, Insight, Novex, Bioblas, Ikoo...

U neposrednoj blizini objekta nalazi se javni parking (crvena zona).

Izuzetno ljubazni i uslužni zaposleni u ovom objektu će uvek, vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa prodajnim asortimanom. Za informacije o dostupnosti proizvoda, kontaktirajte direktno distributera. 

Kontakt podaci

  • Kneza Miloša 1B, Čačak
  • Ponedeljak - petak: 9 h - 20 h

    Subota: 9 h - 15 h

Get directions