Počela je Revolution Skincare akcija

U toku je Revolution Skincare akcija koju smo posvetili nezi kože lica. Pripremili smo Dane nege i popuste na popularne proizvode britanskog brenda Revolution Skincare, od najmanje 20%. Akcija traje od 5. do 19. aprila

Revolution Skincare akcija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Početak proleća je pravo vreme da se posvetimo čišćenju, ne samo garderobera i prostora u kom boravimo, već i čišćenju, ali i dodatnoj nezi naše kože. Iskoristite priliku i potražite svoje omiljene proizvode za negu lica, koji su sada dostupni po nižoj ceni. Revolution Skincare Dani nege vas očekuju u našem online shop-u i prodajnim objektima u Novom Sadu: 

  • Maloprodaja – Miše Dimitrijevića 1,
  • Veleprodaja – Cara Dušana 69.

Za informacije o radnom vremenu, akciji i dostupnosti proizvoda u drugim gradovima u Srbiji i regionu, kontaktirajte najbližeg distributera.

 

Nega ispred svega

Ukoliko češće i duže ostajete u kući u ovom periodu, iskoristite ove dragocene trenutke da unapredite tretmane nege i ulepšavanja. Vaša koža zaslužuje da se povremeno odmori od česte upotrebe šminke. Ovo je idealno vreme za to. Jednom do dva puta nedeljno temeljno očistite i „nahranite” kožu vitaminima i mineralima koji su joj neophodni. 

Redovnom upotrebom Revolution Skincare maske za detoksikaciju kože lica rešićete jedan od najčešćih problema kombinovane i masne kože – višak sebuma i nečistoće na T zoni. Ova maska sadrži aktivni ugalj koji izvlači prljavštine iz pora i na taj način reguliše lučenje sebuma. Nakon tretmana koža postaje čista, glatka i sveža.

Svakodnevna nega i hidratacija kože lica su obavezni tokom cele godine, a posebno u toku proleća kada je našoj koži potrebna dodatna „hrana”. Ukoliko želite da povratite neophodnu vlažnost i blistavost dehidriranoj koži, preporučujemo da u spisak proizvoda koje svakodnevno koristite dodate gel kremu Revolution Skincare Hydration Boost. Krema je namenjana za dubinsku hidrataciju svih tipova kože, a naročito suve. Brzo se apsorbuje i ne ostavlja masne tragove na koži, pa je možete koristiti svakodnevno, pre nanošenja drugih kozmetičkih proizvoda na lice. Bogata je hijaluronskom kiselinom zbog koje ćete osetiti trenutni efekat hlađenja na koži. Zahvaljujući tome smanjuje se umor, ublažavaju sitne bore i posledice dehidratacije kože. Sada je dostupna po 25 odsto nižoj ceni.

Hidratacija kože lica
Foto: Freepik

 

Revolution Skincare serumi za lice

Serumi za lice su poslednjih godina stekli veliku popularnost u svakodnevnoj rutini nege žena širom sveta. Ovi proizvodi ne zamenjuju klasične kreme i maske za lice, već predstavljaju dodatni korak u nezi kože lica. Serumi za lice su obogaćeni moćnim sastojcima i zahvaljujući tome, redovnom primenom u malim količinama proizvoda, daju velike rezultate za poboljšanje izgleda i zdravlja kože. 

Ukoliko se još niste upoznali sa svim prednostima ovih preparata, sada je pravi trenutak da izaberete Revolution Skincare proizvode koji odgovaraju potrebama vaše kože. Serumi za lice sa kolagenom i peptidima usporavaju starenje kože i omogućavaju intenzivan anti-aging efekat. Najbolje rezultate, koji podrazumevaju smanjenje vidljivih bora, postići ćete redovnom upotrebom ovih seruma ujutru i uveče.

Serumi za lice - Revolution Skincare
Foto: Revolutionbeauty

 

Vitamin C za revitalizaciju kože

Vitamin C je dobro poznat antioksidans koji ima pozitivna dejstva na ceo organizam. Ovaj dragoceni sastojak je nezamenjiv u procesu obnove i revitalizacije kože. Ima umirujuće i protivupalno dejstvo i utiče na smanjenje fleka koje nastaju nakon neadekvatnog sunčanja. Osim toga, vitamin C pospešuje i sintezu kolagena, zbog čega je dragocen u borbi protiv starenja kože.  

Iskoristite popust za kupovinu Revolution Skincare seruma za lice sa vitaminom C i uverite se u sve njegove prednosti. Osim popusta, dodatni razlog za početak upotrebe ovih kozmetičkih proizvoda jeste trenutna situacija, zbog koje veći deo vremena provodimo u kući. Ukoliko koristite kozmetiku sa vitaminom C na koži koja je sklona alergijama i iritaciji, veoma je važno da izbegavate direktno izlaganje sunčevim zracima. Odnosno, ako se izlažete UV zracima nakon primene ovih proizvoda, obavezno zaštitite kožu kremom sa odgovarajućim SPF. Druga opcija je da serum sa vitaminom C koristite samo uveče, pre odlaska na spavanje. 

 

Izaberite odgovarajuću dnevnu dozu vitamina C za vašu kožu

Serum za lice - vitamin C 12,5% Serum za lice - vitamin C 3%
Revolution Skincare 12.5% Vitamin C Revolution Skincare 3% Vitamin C
 

Serum za revitalizaciju i blistavost kože lica, koja ima izgrađenu toleranciju na vitamin C

 

Serum za revitalizaciju kože lica kojoj je potrebno da izgradi toleranciju na vitamin C

 

Proizvodi brenda Revolution Skincare su odavno postali sinonim za zdravu i lepu kožu. Predlažemo da već danas napravite revoluciju u dnevnoj rutini nege. Potražite proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože. Iskoristite online popust i slobodno vreme na najbolji način – poboljšajte izgled i zdravlje kože.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)