Italijanski frizer predstavio JJ´s proizvode za farbanje i negu kose

Početkom ove nedelje, u novootvorenom prostoru Alexandar Cosmetics Edukativnog centra u Novom Sadu, održana je prezentacija italijanskog brenda JJ´s. Događaj je organizovan sa ciljem da se posetioci upoznaju sa svim mogućnostima i prednostima koje pružaju JJ´s farbe i proizvodi za negu kose.

JJ´s prezentacija italijanskih proizvoda za farbanje kose
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Na događaju su se okupili frizeri i zaljubljenici u vrhunske proizvode za negu i ulepšavanje kose, kako bi čuli savete od iskusnih kolega i eksperata iz inostranstva. Prisutni su imali ekskluzivnu priliku da sa njima razmene iskustva i informacije vezane za negu, farbanje i stilizovanje kose. 

Predstavljanje JJ´s farbi i proizvoda za negu kose
Foto: Alexandar Cosmetics

 

U moderno opremljenom prostoru, gostujući predavači iz Italije su najpre predstavili najznačajnije informacije o proizvodima JJ´s brenda, koji je od prošle godine deo našeg redovnog asortimana. Potom je poznati italijanski frizer Rudy D´amico prikazao nekoliko tehnika farbanja kose, koristeći različite vrste farbi na modelima. Ono što je posebno oduševilo sve prisutne, jeste činjenica da JJ´s proizvodi koji se koriste za farbanje kose nemaju uobičajen intenzivan i često neprijatan miris. 

JJ´s promocija - Alexandar Edukativni centar
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Prezentacija je zamišljena kao informativno-edukativni program za frizere, kroz demonstraciju proizvoda i načina njihove primene. Ipak sa ovog događaja nisu izostali ni zabavni elementi. Posetioci nisu krili oduševljenje postignutim rezultatima, lakom upotrebom i praktično neograničenim mogućnostima primene i kombinovanja različitih farbi. Rado su postavljali pitanja i razmenjivali iskustva, tako da se prezentacija pretvorila u zanimljivo, interaktivno predavanje.

JJ´s farbe za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Zabeležili smo najznačajnije momente sa ovog događaja, kako bismo ih podelili sa vama. Na našoj video prezentaciji pogledajte kako je protekla promocija. 

 

JJ´s proizvodi – vrhunski kvalitet za najefikasnije rezultate

JJ´s brend je poznat po ekološki prihvatljivim ambalažama, veganskim formulama i proizvodima koji su obogaćeni organskim biljem i PLEX-om, koji štiti kosu i obezbeđuje ujednačenu i dužu postojanost boje. Svi proizvodi koji su predstavljeni posetiocima dostupni su za poručivanje preko našeg sajta. O dostupnosti željenih artikala u vašem gradu, savetujemo da kontaktirate najbližeg distributera. Tokom JJ´s prezentacije najavljeni su i noviteti ovog brenda, koji će se uskoro naći i u našoj ponudi.

Rudy D´amico - Alexandar Cosmetics prezentacija
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Po završetku prezentacije, posetioci su dobili vredne poklon pakete sa JJ´s proizvodima, kako bi mogli što pre da ih isprobaju i sami se uvere u sve prednosti o kojima su slušali na promociji. 

Alexandar Cosmetics Novi Sad - edukacije
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Ovim događajem otvorili smo sezonu novih predavanja, prezentacija, seminara i obuka iz oblasti frizerskih i kozmetičkih usluga. Obećavamo da je to samo početak, te da ćemo do kraja godine, u duhu širenja znanja i deljenja iskustva, organizovati niz stručnih edukacija iz beauty industrije. Pratite redovno naš sajt i društvene mreže, putem kojih ćemo na vreme najavljivati sva dešavanja ovog tipa. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 4 komentar(a)

Komentari

  • Frizer
    08.02.2023. 05:39

    Zao mi je sto nisam bila informisana o ovom desavanju, volela bih da sam mogla da prisustvujem 🙁

  • Alexandar Cosmetics
    08.02.2023. 08:11

    Poštovana,
    U narednom periodu planiramo da organizujemo prezentacije sličnog tipa. Pratite redovno naš sajt i društvene mreže putem kojih ćemo najavljivati edukativne događaje.
    Hvala na iskazanom interesovanju.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com

  • Snežana Stanišić
    04.02.2023. 00:14

    Poštovani kako da dobijem narandžastu boju , trenutno sam tamno bakar, a ja bih bas onako svetlo da bude? Farbam se Macadamiom 7 44 i lepa je ali tamna mi dosta bude, nije kao na slici, pa ne znam da li da dodajem kapi pigmenta sto imate u ponudi ili možda imate neki predlog od ovih novih JJ farbi. Bila bih vam veoma zahvalna, sobziron da sam teško pokretno lice i ne mogu kod frizera, a retko kad dobijem tu svetlo tj zlatno bakar. Mesala sam i sa zlatno plavom i menjala jačine hidrogena, ali uvek dobijem bas onako bakar tamnu…da li bi tu pomoglo dodavanje tog pigmenta il tih nekih JJ sas farbi , korektora…zahvaljujem I izvinjavam se ako nisam na dobrom mestu postavila pitanje. Srdačan pozdrav

  • Alexandar Cosmetics
    06.02.2023. 09:56

    Poštovana Snežana,
    Hvala na javljanju i poverenju.
    Da biste dobili svetliju i intenzivniju narandžastu boju, potrebno je da posvetlite kosu. Kako biste to postigli predlažemo najpre da ofarbate kosu Macadamia farbom, nijansa 12.0 pomešanom sa 9% hidrogena. Nakon toga pomešajte 50 grama Macadamia boje 9.34 i 20 grama Macadamia farbe 7.444 sa hidrogenom 9% i ponovo se ofarbajte.
    Korišćenje pigmenata na tamnoj podlozi može biti zahtevno, jer je potrebno najpre koristiti blanš, pa Vam savetujemo da željenu nijansu pokušate postići klasičnim farbama.
    Ono što bi možda bilo najbolje jeste da kontaktirate frizerske salone i raspitate se da li mogu da dođu u kućnu posetu i kod Vas obave tretman farbanja (pojedini frizeri praktikuju ove vrste usluga), kako biste bili sigurniji da ćete dobiti željenu nijansu.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav,
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com