EXIT Universe: Festival podržali Alexandar Cosmetics i NYX Professional Makeup

Alexandar Cosmetics i NYX Professional Makeup će i ove godine podržati EXIT festival, koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula. To znači samo jedno: očekuje vas lud i nezaboravan provod, uz pregršt iznenađenja i lepih poklona.  

EXIT Universe festival
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Lako ćete nas pronaći preko puta Fusion Stage-a, a nBeauty Space će biti otvoren za posetioce tokom sva četiri dana Festivala. Aktivacionu zonu smo dizajnirali po motivima univerzuma i Velikog praska, jer se EXIT festival ove godine ogranizuje pod sloganom „Univerzum – gde si najsjajnija zvezda ti”.

Želimo da zajedno sa nama uživate u brojnim zabavnim sadržajima koje smo osmislili ovim povodom. 

 

MAKEUP TOUCH-UP:  brzinsko šminkanje za EXIT festival

Zvezdice, planete, komete, leteći tanjiri, rakete, šljokice… svi motivi koji asociraju na svemir i kosmos su dobra opcija za EXIT Universe makeup look. Ako nemate vremena da se sami našminkate u ovom stilu, slobodno se prepustite veštini naših šminkera, koji će, potpuno besplatno, iscrtati kreativne detalje na vašem licu. Za potrebe brzog, festivalskog šminkanja koristiće NYX Professional Makeup proizvode

Zablistajte u punom festivalskom sjaju, jer uz ovakav makeup ćete sigurno biti najsjajnije zvezde EXIT univerzuma. 

 

BEAUTY TOČAK SREĆE: najlepši pokloni za srećne dobitnike

Svake večeri moći ćete da okušate svoju sreću i osvojite vredne beauty nagrade. Zakoračite hrabro u naš EXIT Universe Beauty Space i otkrijte koje poklone smo pripremili za vas u saradnji sa kompanijom L’oreal.

Zavrtite naš točak sreće i saznajte da li ste rođeni pod srećnom zvezdom EXIT univerzuma.

 

SELFIE ZONE: nezaboravno fotografisanje za ljubitelje društvenih mreža

Sigurni smo da će jednako zabavno i euforično biti i ispred našeg Beauty Space foto kutka. Za sve ljubitelje Instagram-a i TikTok-a pripremili smo nekoliko selfi zona. Dođite da zabeležite magične trenutke sa najznačajnijeg letnjeg muzičkog festivala i podelite ih sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ne zaboravite da nas tagujete u svojim objavama: @alexandarcosmetics i @nyxcosmetics_serbia

Napravite najlepše fotografije sa najboljom ekipom u celom univerzumu i pokažite svima ko su glavne zvezde Festivala. 

 

Kad smo već kod fotografisanja, pogledajte kako smo se proveli na EXIT Tribe festivalu.

EXIT festival - zabava u Alexandar Cosmetics zoni EXIT festival i Alexandar Cosmetics nagrade
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Naravno, ovde nije kraj našeg Beauty univerzuma! Obavezno posetite NYX Professional Makeup i Alexandar Cosmetics Beauty Space na ovogodišnjem EXIT-u, jer vas očekuju i druga lepa iznenađenja. Sigurni smo da će ova četiri festivalska dana biti za pamćenje. 

Dođite da zajedno osvojimo univerzum! Vidimo se na Tvrđavi!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)