„Dodir Pariza” u Beogradu – lepota na svakom koraku

Na nedavno završenom sajmu kozmetike „Dodir Pariza”, održanom u Beogradu, posetioci su imali prilike da se upoznaju sa novitetima iz ponude Alexandar Cosmetics-a, ali su takođe mogli da uživaju u mnogobrojnim eksluzivnim dešavanjima koje je naš tim organizovao specijalno za ovaj beauty događaj.

 

Fantastična atmosfera je vladala širom Alexandar Cosmetics štanda, a mnogobrojni ljubitelji šminke i kozmetike bili su oduševljeni gostovanjem popularnih makeup blogerki i šminkerki na Revolution Beauty Meet&Greet zoni. Ovom prilikom svoje savete i trikove za perfektan makeup su sa nama podelile Mirjana Delić (@makeupbybellezza), Milica Lukaja (@_djumbir_), Ilona Radoičić (@ilonarah), Nađa Stevanović (@nakiiiiiiiii) i Ivana Tadić (@ivanay).

 

Ove devojke su nas upoznale sa najnovijim Revolution Beauty proizvodima, a posetioci nisu krili svoje oduševljenje njihovim pojavljivanjem, te su u nekoliko navrata formirali dugačak red u kojem su nestrpljivo čekali da se upoznaju i slikaju sa svojim omiljenim blogerkama i šminkerkama.

 

Ali, tu nije bio kraj iznenađenjima!

Sa nama je bila i fenomenalna Sandra Nikoletić, pobednica NYX Face Awards Balkan 2018, koja je svoj neverovatan talenat i makeup veštine prikazala upravo šminkajući posetioce Alexandar Cosmetics štanda!

 

Ni muški deo posetioca nije ostao uskraćen za dešavanja, pa je tako na Oster zoni gostovao popularni britanski muški frizer i berber, Kilian Medison, koji je svoju vrsnu tehniku šišanja i oblikovanja muških frizura uz pomoć Oster aparata predstavio šišajući posetioce, koji su vrlo rado prihvatili ponudu da se kući vrate sa modernom i vrhunski oblikovanom frizurom.

 

Na Sajmu kozmetike predstavljeni su i noviteti iz ponuda mnogobrojnih brendova čije proizvode možete pronaći u Alexandar Cosmetics-u, a ako niste bili u mogućnosti da nas posetite na Sajmu kozmetike u Beogradu – ne brinite, svi proizvodi su vam dostupni na našoj online prodavnici.

 

I ovaj put smo zabeležili rekordan broj posetioca na našem štandu, a vaša nasmejana lica pri odlasku su nam samo motivacija da budemo svaki put sve bolji i pronalazimo nove načine da vam posetu Sajmu kozmetike učnimo što zanimljivijom i zabavnijom.

 

Koji su vaši najjači utisci sa nedavno održanog Sajma kozmetike u Beogradu? Da li ste već isprobali neki od novih proizvoda iz naše ponude? Pišite nam i podelite svoje impresije sa nama!

 

Hvala vam na ukazanom poverenju!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)