„Dodir Pariza” u Beogradu – lepota na svakom koraku

Na nedavno završenom sajmu kozmetike „Dodir Pariza”, održanom u Beogradu, posetioci su imali prilike da se upoznaju sa novitetima iz Alexandar Cosmetics ponude. Takođe su mogli da uživaju u mnogobrojnim eksluzivnim dešavanjima koje je naš tim organizovao specijalno za ovaj beauty događaj.

 

Fantastična atmosfera je vladala širom Alexandar Cosmetics štanda. Mnogobrojni ljubitelji šminke i kozmetike bili su oduševljeni gostovanjem popularnih makeup blogerki i šminkerki na Revolution Beauty Meet&Greet zoni. Ovom prilikom svoje savete i trikove za perfektan makeup su sa nama podelile Mirjana Delić (@makeupbybellezza), Milica Lukaja (@_djumbir_), Ilona Radoičić (@ilonarah), Nađa Stevanović (@nakiiiiiiiii) i Ivana Tadić (@ivanay).

 

Ove devojke su nas upoznale sa najnovijim Revolution Beauty London proizvodima. Posetioci nisu krili svoje oduševljenje njihovim pojavljivanjem, te su u nekoliko navrata formirali dugačak red u kojem su nestrpljivo čekali da se upoznaju i slikaju sa svojim omiljenim blogerkama i šminkerkama.

 

Ali, tu nije bio kraj iznenađenjima!

 

Naši gosti na Sajmu kozmetike „Dodir Pariza”

Sa nama je bila i fenomenalna Sandra Nikoletić, pobednica NYX Face Awards Balkan 2018. Svoj neverovatan talenat i makeup veštine prikazala je upravo šminkajući posetioce Alexandar Cosmetics štanda!

 

Ni muški deo posetioca nije ostao uskraćen za dešavanja. Na Oster zoni je gostovao popularni britanski muški frizer i berber, Kilian Medison. On je svoju vrsnu tehniku šišanja i oblikovanja muških frizura, uz pomoć Oster aparata, predstavio šišajući posetioce, koji su vrlo rado prihvatili ponudu da se kući vrate sa modernom i vrhunski oblikovanom frizurom.

 

Na Sajmu kozmetike predstavljeni su i noviteti iz ponuda mnogobrojnih brendova čije proizvode možete pronaći u Alexandar Cosmetics-u, a ako niste bili u mogućnosti da nas posetite na Sajmu kozmetike u Beogradu – ne brinite, svi proizvodi su vam dostupni na našoj online prodavnici.

 

I ovaj put smo zabeležili rekordan broj posetioca na našem štandu. Vaša nasmejana lica pri odlasku su nam samo motivacija da budemo svaki put sve bolji. To nam je motiv da pronađemo nove načine da vam sledeću posetu Sajmu kozmetike učnimo što zanimljivijom i zabavnijom.

 

Koji su vaši najjači utisci sa nedavno održanog Sajma kozmetike u Beogradu? Da li ste već isprobali neki od novih proizvoda iz naše ponude? Pišite nam i podelite svoje impresije sa nama!

 

Hvala vam na ukazanom poverenju!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)