Upoznajte Revox B77 Zitcare proizvode koje vole sve generacije

Ako imate bubuljice, crvene tačkice, flekice i proširene pore na licu, REVOX B77 Zitcare kolekcija proizvoda može postati vaš najbolji prijatelj. I to za samo četiri nedelje. Ovi proizvodi su specijalno kreirani da pruže brze i efikasne rezultate u rešavanju brojnih izazova sa kojima se susreću različiti tipovi kože. Da biste postigli besprekoran izgled lica (ujednačen i blistav ten), kreatori kolekcije savetuju pravilno korišćenje proizvoda tokom 28 dana. U nastavku otkrivamo kako.

Revox B77 Zitcare kolekcija za negu lica
Foto: RevoxB77

 

Pre nego što pojasnimo svaki pojedinačni proizvod iz REVOX B77 Zitcare kolekcije i pravilan način njihovog korišćenja, hajde da malo popričamo o njihovom sastavu i tome kome su namenjeni. Sama kolekcija se sastoji od pet proizvoda, namenjenih za kompletnu rutinu nege lica: od čišćenja, do hidratacije. Najbolji rezultati se postižu ukoliko se proizvodi koriste udruženo tokom četiri nedelje. 

Svi proizvodi iz ove kolekcije sadrže AHA, BHA i PHA kiselne, koje pomažu u uklanjanju odumrlih ćelija i nečistoća, te smanjuju vidljivost flekica i ožiljaka, čineći ten ujednačenim, a teksturu kože zaglađenom. O efikasnosti AHA kiselina u tretmanima nege lica pisali smo ranije u tekstu „Zašto je sada pravo vreme za AHA kiseline”Osim ovih kiselina, koje efikasno deluju na uklanjanje bubuljica, manjih ožiljaka i hiperpigmentacija, svi proizvodi sadrže i ekstrakt čajevca. Ovaj prirodni, biljni sastojak je poznat po svojim umirujućim dejstvima. Smanjuje upalne procese na koži i vidljivost crvenila, dok ujedno sprečava gubitak vlažnosti kože. Svaki pojedinačni proizvod je obogaćen i dodatnim sastojcima, koji pospešuju efikasnost tretmana. O njima ćemo više reći u nastavku. 

Dakle, možemo zaključiti da se prilikom osmišljavanja ovih proizvoda, posebna pažnja posvetila odabiru sastojaka. Ne samo da se vodilo računa o izboru sastojaka koji efikasno deluju na uklanjanje bubuljica, već se vodilo računa i o potrebi kože da ostane hidrirana i nežna. 

 

Kome je namenjena REVOX B77 Zitcare kolekcija

Iako je promotivna kampanja bazirana na mlađim generacijama (video u nastavku), proizvodi nisu namenjeni samo za tinejdžere. Zapravo, ne postoje starosna ograničenja kada je u pitanju primena ove kozmetike. Takođe, primena se ne ograničava ni na jedan konkretan tip kože. Ipak, REVOX B77 Zitcare kolekcija je namenjena, pre svega, osobama koje imaju kožu sklonu pojavi bubuljica. Iako je ovo najčešće karakteristično za masnu kožu, akne mogu imati apsolutno svi. Zato, slobodno možemo reći da svi mogu koristiti ove proizvode, bez obzira na tip kože, ten, godine… 

 

Kako se pravilno koriste ovi proizvodi

Da biste u potpunosti transformisali izgled kože, potrebno je da koristite ove preparate najmanje 28 dana. Za pravilnu primenu, postepeno uvodite proizvode u svakodnevnu rutinu nege. 

Prva nedelja je namenjena za umirivanje upaljene kože. Tokom ovog perioda, svakodnevno koristite samo proizvode za čišćenje i toniranje kože. 

Druga i treća nedelja su predviđene za intenzivno obnavljanje površine kože. U ovom periodu, u ritinu nege se uvode proizvodi za tretiranje bubuljica. Nakon čišćenja i toniranje kože, na celo lice nanesite serum. Ukoliko postoje upaljene crvene tačke ili bubuljice, samo na ove regije nanesite REVOX B77 Zitcare Spot tretman.

Četvrta nedelja je namenjena za pojačavanje i održavanje postignutog efekta. Završni period se razlikuje od prethodnih, utoliko što se nakon čišćenja i toniranje kože koristi samo krema za lice. 

Evo kako da pravilno primenjujete svaki pojedinačni proizvod. Za početak uradite preliminarni test osetljivosti. S obzirom da ovi proizvodi sadrže kiseline, pre same primene, poželjno je testi ih na koži podlaktice. Ukoliko se pojavi bilo koja neželjena reakcija (iritacije, crvenilo, svrab…), nemojte koristiti proizvode, odnosno konsultujte se sa dermatologom. 

 

Prvi korak – čišćenje kože pomoću REVOX B77 Zitcare gela

Započnite svoju rutinu nege REVOX B77 Zitcare gelom za čišćenje lica. Pored pomenutih sastojaka, gel sadrži i ekstrakt centele, odnosno gotu kole. Ovaj prirodni sastojak je poznat po svojim protivupalnim i antioksidativnim svojstvima. Ublažava iritacije, smanjuje crvenilo i jača njene odbrambene mehanizme, sprečavajući gubitak vlažnosti. Takođe sadrži i hijaluronsku kiselinu, koja hidrira i zaglađuje kožu i daje joj blistavost.

Ovaj proizvod je na bazi vode i stvara nežnu, laganu penu. Zahvaljujući pakovanju sa dozerom, lako se koristi, a za jednu primenu je dovoljno da jednom, do dva puta pritisnete pumpicu. Nanesite malu količinu gela na vrhove prstiju i umasirajte ga u vlažnu kožu lica kružnim pokretima. Potom isperite lice mlakom vodom.

 

Drugi korak – toniranje 

Nakon čišćenja, obavezno koristite REVOX B77 Zitcare toner, koji dodatno čisti lice i uspostavlja pH ravnotežu kože. Toner sadrži niacinamid, koji obnavlja kožu, kao i ureu i hijaluronsku kiselinu – sastojke zadužene za dodatnu hidrataciju i glatkoću kože.

Nanesite toner na pamučni tupfer i njime nežno prebrišite lice. Na taj način će se ukloniti eventualni ostaci nečistoća, kao i tragovi kamenca od prethodnog umivanja vodom. Nakon korišćenja tonera nije potrebno ispiranje.

 

Treći korak – tretiranje

Posle čišćenja kože, vreme je za tretiranje bubuljica, odnosno delovanje na ublažavanje vidljivosti postojećih i sprečavanje pojave novih. Na lice nanesite REVOX B77 Zitcare serum, u tankom sloju, laganim, tapkajućim pokretima. Pošto je u pitanju dvofazna formula, pre upotrebe je neophodno promućkati bočicu.

Ovaj multi serum sadrži skvalan, niacinamid, ekstrakt gotu kole i vitamin C, kako bi što efikasnije i brže dao vidljive rezultate. Deluje tako što najpre uklanja odumrle ćelije, čisti kožu i pore i kontroliše lučenje sebuma. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, uklanja postojeće i sprečava pojavu novih bubuljica i drugih neželjenih pojava na licu. Kao krajnji rezultat, vidljivo deluje na pospešivanje zdravlja kože, zaglađuje lice, daje koži mat izgled i ujednačen ten.

Tretiranje bubuljica, fleka, ožiljaka od akni i drugih promena na koži mora da bude sistematično i uporno. Da bi se postigli maksimalni rezultati, savetuje se kombinovanje seruma sa drugim Zitcare proizvodima. Pre nego što pređete na sledeći korak, sačekajte 5-10 minuta, dok koža u potpunosti ne upije aktivne sastojke iz seruma. I obavezno, u jutarnjoj rutini nege kože, na lice (pre izlaska napolje) nanesite kremu sa odgovarajućim UV zaštitnim faktorom (minimum SPF 30).

Zitcare proizvodi za čišćenje kože Revox B77 Zitcare serum za lice ciljani tretman protiv bubuljica
Foto: RevoxB77

 

Četvrti korak – REVOX B77 Zitcare Spot ciljani tretman

REVOX B77 Zitcare Spot tretman snažno deluje na ublažavanje vidljivost akni. Ako imate aktivne i vidljive bubuljice ili crvene tačkice, koristite ovaj tretman za njihovo „isušivanje”.  Osim ekstrakta čajevca, AHA, BHA i PHA kiselina, sadrži negujuće i umirujuće sastojke: šea puter, niacinamid, hijaluronsku kiselinu, pantenol i aloju. Ovako izbalansiran sastav pomaže koži da ostane hidrirana i nežna, bez prevelikog isušivanja i narušavanja njene prirodne barijere. Iako je sam proizvod spakovan u malu tubu od 25 ml, ova količina je više nego dovoljna za ceo mesec. 

Zahvaljujući većoj koncentraciji aktivnih sastojaka (pre svega kiselina), koji intenzivno deluju na isušivanje bubuljica i eksfolijaciju kože, tretman je namenjen za ciljano delovanje na manja područja na kojima se nalaze akne. Ovaj proizvod se ne koristi u svakodnevnoj rutini nege, već samo po potrebi (kada se pojave bubuljice). Nemojte tretman nanositi na celo lice, već samo na tačkicu (spot) – bubuljicu koje želite da uklonite. 

Nanesite malu količinu proizvoda na željeno mesto, najbolje u toku večernje rutine nege lica. Ostavite da proizvod deluje preko noći. Ukoliko je potrebno, ponavljajte postupak i narednih dana, sve dok se bubuljice ne isuše. 

Savet stručnjaka

S obzirom da je proizvod namenjen za ciljano delovanje, odnosno precizno nanošenje na bubuljice ili flekice, poslužite se malim trikom. Za jednostavno nanošenje tretmana na targetirano područje, koristite štapiće sa vatom (klasične štapiće za uši). Nanesite malu količinu proizvoda na štapić i njime, tapkajućim pokretima, prekrijte bubuljice. Na koži može (nekoliko sekinudi dok se ne osuši) ostati blago lepljiv, bezbojni sloj.  

 

Završni korak – hidratacija

Nakon intenzivnog tretiranja kože u cilju uklanjanja bubuljica, potrebno je „potvrditi” postignute rezultate. Završite svoju rutinu nege nanošenjem REVOX B77 Zitcare kreme na lice. Ona pomaže da koža ostane hidrirana i negovana. Namena ove kreme je da zagladi i poboljša teksturu kože, kao i da pojača prethodno postignuti efekat seruma. Sadrži šea puter koji intenzivno hidrira i obnavlja ćelije kože, niacinamid, ekstrakte aloje i gotu kole, hijaluronsku kiselinu i kokosovo ulje. 

Kako biste se rešili neželjenih bubuljica i drugih tačkica na licu, Zitcare tretman morate sprovesti do kraja. Ne zaboravite da svako jutro koristiti i SPF kremu, da biste sprečili oštećenja kože usled delovanja štetnih sunčevih zraka.

Obnovite i oporavite svoju kožu, uz jednostavnu dvadesetosmodnevnu rutinu nege i jedinstvenu REVOX B77 Zitcare kolekciju. 

 

Isprobajte sve Zitcare proizvode i javite nam svoje utiske. Ukoliko se, ipak, niste prepoznali u prethodnim redovima, ali znate nekoga ko želi da se reši upornih bubuljica, slobodno mu pošaljite ovaj tekst. Verujemo da će biti od koristi.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)