4 razloga zašto morate da isprobate CRNU MASKU za lice

Verovatno ste primetili ovaj kozmetički trend – crnu „peel off” masku za lice. Doneti odluku da se isproba novi proizvod – posebno za lice – nije jednostavno, a mi vam donosimo 4 razloga zašto bi ovom proizvodu trebalo da poklonite svoju pažnju.

  1. Zbogom, mitiseri i akne

Osnovni sastojak crne maske je aktivni ugalj, koji dubinski čisti lice. Kao posledica toga, uklanjaju se akne i mitiseri, a visoka moć upijanja aktivnog uglja intenzivira efekat čišćenja. Isto tako, joni cinka i srebra poseduju snažna antibakterijska svojstva i na taj način, sa druge strane, sprečavaju pojavu akni mitisera.

  1. Nema više „prosijavanja”

Jedini put za postizanje dugotrajnog matirajućeg tena jeste dubinsko čišćenje i nega lica. Time što čisti pore i uklanja višak nečistoće, mrtve ćelije i masne naslage koje začepljuju pore, crna maska je prijatelj dubinski čiste i negovane kože.

  1. Svilenkasta, dubinski čista koža

Redovnim čišćenjem lica postiže se da koža može da „diše”. Korišćenjem ove maske jednom do dva puta nedeljno Vaša koža će biti čista i svilenkasta. Njenim korišćenjem reguliše se i lučenje masti iz lojnih žlezda, što je glavni uzorčnik pomenutih akni, mitisera i „prosijavanja”. Sve to postaje prošlost kad crnu masku uvrstite u svoju beauty rutinu.

  1. Sastojci nežni prema vašoj koži

Kod odluke da isprobate crnu masku veoma je važno da znate šta stavljate na svoje lice. Pošto je crna maska svojevrstan kozmetički trend, možete naići na recepte koji kazuju na koji način možete da je napravite u kućnim uslovima. Međutim, kako biste bili sigurni da na svoje lice stavljate proverene sastojke, izaberite masku čiji sastav poznajete, kako biste bili sigurni da je bezbedna za upotrebu.

REVUELE No problem crna maska sa aktivnim ugljem i jonima cinka i srebra jedan je od onih proizvoda koji su brzo osvojili poverenje svojih korisnika. Zato je već nekoliko meseci jedan od naših najprodavanijih artikala.

Važno je da znate da se ona koristi u tankom sloju, izbegavajući regije oko očiju i usana. Kada se osuši, masku uklonite nežnim pokretima od brade nagore. Nemojte je predugo držati na licu, pošto će se osušiti i biće teško skinuti je.

Da li ste isprobale crnu masku za lice? Recite nam kako Vam se čini, podelite sa nama svoje utiske!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)