Otkačene frizure za Noć veštica uz Crazy Color

Bliži se najluđi godišnji maskenbal, a još niste pripremili kostim? Možda i ne morate, jer postoje i drugi, veoma kreativni, načini da se prerušite u omiljene likove. Originalne frizure za Noć veštica, uz strava šminku biće veoma efektna zamena za klasičan kostim.

Frizre za Noć veštica
Foto: Freepik

 

Naš predlog je da isprobate polutrajne farbe za kosu Crazy Color. „Živi život u bojama” je moto ovog britanskog brenda, a intenzivne boje zaštitni znak njihovih farbi za kosu. Uz njih ćete imati veoma upečatljivu i originalnu boju kose, a to je upravo ono što se očekuje na Halloween zabavama.

 

Zašto da izaberete Crazy Color

Zahvaljujući Crazy Color bojama za kosu izdvojićete se od drugih u masi Halloween maski i kostima. Ove boje su namenjene za kreiranje modernih, ekscentričnih i originalnih frizura. Lako se koriste i nanose se direktno na kosu, bez mešanja sa hidrogenom, što omogućava brzu promenu boje.
Za dobijanje intenzivnih boja i najboljih rezultata, preporučuje se nanošenje farbe na prethodno izbeljenu kosu.

 

Frizure za Noć veštica u znaku bundeve

Polutrajne farbe za kosu Crazy Color obuhvataju čitav spektar boja: od bele, preko žute, crvene, plave i zelene, do sive i najtamnije crne. Narandžasta boja u kosi će najbolje dočarati duh Halloween događaja. Asocira na bundevu, koja je, nesumnjivo, jedan od glavnih simbola ovog događaja.

Kreativne frizure za Noć veštica uz Crazy Color
Foto: Crazycolor

 

Crazy Color polutrajne farbe za kosu nisu rezervisane samo za žene, već i muškarci mogu da ih koriste. Ukoliko imate izuzetno kratku kosu, mašinicom ili trimerom možete „iscrtati” željeni oblik na glavi, pa tek onda ofarbati kosu. Tako ćete postići mnogo bolji efekat.

 

Neon UV kosa

Ukoliko želite da zasijate na zabavi, izaberite UV Neon Crazy Color farbe za kosu. Ove boje su namenjene za kreiranje jedinstvene frizure za Noć veštica, jer zahvaljujući njima kosa svetli u mraku, pod UV i crnim svetlima koja postoje u diskotekama i noćnim klubovima. Zahvaljujući neon efektu na vašoj kosi, sigurno ćete biti primećeni, čak i u mraku.

Crazy Color UV neon boje za kosu Toxic UV Crazy Color boja za kosu
Foto: Instagram @sophiehannah; @tresses.bytesha

 

Ove farbe za kosu su dostupne u nekoliko neon boja. Kako bismo vam što bolje dočarali efekat ovih boja, napravili smo mali eksperiment. Za testiranje smo koristili kosu na tresi od prirodne dlake i polutrajnu farbu za kosu Crazy Color Toxic UV. Najpre smo kosu izbelili pomoću blanša, a potom ofarbali neon zelenom bojom. Rezultat je fantastičan.

 

Kosa na tresi nakon izbeljivanja

 

Ofarbana kosa na dnevnoj svetlosti

 

Ofarbana kosa pod UV svetlom

Kosa na tresi Ofarbana kosa na tresi Ofarbana kosa na tresi pod UV svetlon
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Nama se neon efekat toliko svideo da smo odmah poželeli da ponesemo pramenove koji svetle u mraku. Ukoliko se i vama dopada, preostaje vam samo da izaberete omiljenu boju, ili više njih, i da pokažete kreativnost. Najbolje od svega je što zbog jedne večeri ne morate ofarbati celu kosu. Postoji neograničen broj mogućnosti, a frizure za Noć veštica bi trebalo da budu drugačije od uobičajenih. Predlažemo da za ovu promenu koristite pramenove za nadogradnju kose na samolepljivoj traci i da ih obojite u željenu nijansu.

Originalne frizure za Noć veštica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Pigmenti za kosu pomeraju granice u bojenju  

Pigmenti za kosu su idealni su za kreiranje neobičnih frizura. Dostupni su u pet nijansi, koje mogu međusobno da se mešaju i da na taj način dobijete neograničen broj boja. Najbolji rezultat i intenzivne boje daju na svetloj i izbeljenoj kosi, dok na tamnoj kosi neće napraviti veliku promenu, ali će osvežiti boju i dati joj dodatni sjaj.

Za razliku od farbi za kosu, pigmenti se ne nanose direktno na vlasi, već ih prvo morate pomešati sa drugim proizvodima za negu i stilizovanje kose. Mogu se upotrebljavati u svim frizerskim tretmanima. Pročitajte na koje sve načine možete da koristite pigmente za kosu. Ukoliko već imate crvenu boju kose, naš predlog jeste da je osvežite i pojačate njen intenzitet crvenim Crazy Color pigmentom. Imaćete đavolje dobru frizuru za Noć veštica. Jednostavno i efektno rešenje, koje u potpunosti odgovara zahtevima Halloween žurke.

Frizure za Noć veštica
Foto: Instagram @kimberleyannphoto

 

Pastelne nijanse za kreativne frizure za Noć veštica

Frizure za Noć veštica u pastelnim nijansama mogu se kombinovati sa skoro svim stilovima šminkanja. Polutrajne pastelne boje za kosu su dostupne u nekoliko nijansi. Namenjene su za postizanje brze promene na plavoj kosi. Zahvaljujući spreju lako se nanose, a boja se sa kose ispira nakon tri-četiri pranja.

Ukoliko već imate plavu kosu, naš predlog je da nakratko promenite boju, uz pastelnu grafit nijansu. Odgovarajućom šminkom u potpunosti dočarajte izgled zavodljive veštice i bićete spremni za zabavu.

Pastelna boja za originalne frizure za Noć veštica
Foto: Crazycolor

 

Metalik sjaj u kosi 

Polutrajna metalik boja za kosu je dostupna u četiri nijanse. Ukoliko se opredelite za ove boje, naš predlog je da celu kosu obojite jednom nijansom, da je pustite da slobodno pada i dodatno raščupate tapiranjem, za potpuniji efekat. Neobaveznim potezima iscrtajte boje po licu i bićete spremni za žurku i ludi provod.

Frizura za Noć veštica
Foto: Instagram @shelly_cochrane

 

Kao što smo već rekli, Crazy Color boje su veoma efektne, mogu se mešati do postizanja željene nijanse, ali najbolje rezultate daju na svetloj, izbeljenoj kosi. Ukoliko imate tamnu kosu, a želite drastičnu promenu boje, predlažemo da najpre upotrebite plavi blanš FreeLimix koji posvetljuje kosu i do devet tonova. Tek kada isperete i osušite kosu nakon blajhanja, pređite na postupak bojenja.

Koju god Crazy Color boju da izaberete nećete pogrešiti. Kosu dodatno stilizujte i oblikujte željenu frizuru. Nema razloga za brigu ako vam se ne dopadne konačni rezultat. Crazy Color je polutrajna farba za kosu, što znači da će se boja nakon nekoliko pranja isprati. Ukoliko ne možete da sačekate da se boja u potpunosti ispere, postoji i brzo rešenje: skidač polutrajne farbe za kosu.

„Otkačene” frizure za Noć veštica možete napraviti i na drugačije načine, i to tako da ne promenite boju vaše kose. Naš predlog: ofarbajte ekstenzije za nadogradnju kose ili kupite periku i tako kreirajte jedinstvenu frizuru.

Halloween frizure
Foto: Instagram @jabbasmakeup

 

Uz „otkačene” boje za kosu sigurno ćete biti primećeni i zapamćeni. Možete postati i zvezda Halloween žurke.

Kako vam se dopadaju naši predlozi frizura za Noć veštica? Ukoliko imate ideje koje biste rado podelili sa nama, pišite nam u komentarima. Fotografije vašeg najboljeg izdanja za Noć veštica podelite sa nama na Instagramu, uz obavezan hashtag #alexandarcosmetics.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)