Otkačene frizure za Noć veštica uz Crazy Color

Bliži se najluđi godišnji maskenbal, a još niste pripremili kostim? Možda i ne morate, jer postoje i drugi, veoma kreativni, načini da se prerušite u omiljene likove. Originalne frizure za Noć veštica, uz strava šminku biće veoma efektna zamena za klasičan kostim.

Frizre za Noć veštica
Foto: Freepik

 

Naš predlog je da isprobate polutrajne farbe za kosu Crazy Color. „Živi život u bojama” je moto ovog britanskog brenda, a intenzivne boje zaštitni znak njihovih farbi za kosu. Uz njih ćete imati veoma upečatljivu i originalnu boju kose, a to je upravo ono što se očekuje na Halloween zabavama.

 

Zašto da izaberete Crazy Color

Zahvaljujući Crazy Color bojama za kosu izdvojićete se od drugih u masi Halloween maski i kostima. Ove boje su namenjene za kreiranje modernih, ekscentričnih i originalnih frizura. Lako se koriste i nanose se direktno na kosu, bez mešanja sa hidrogenom, što omogućava brzu promenu boje.
Za dobijanje intenzivnih boja i najboljih rezultata, preporučuje se nanošenje farbe na prethodno izbeljenu kosu.

Ukoliko imate tamnu kosu, a želite drastičnu promenu boje, najpre upotrebite plavi blanš FreeLimix koji posvetljuje kosu i do devet tonova. Tek kada isperete i osušite kosu nakon blajhanja, pređite na postupak bojenja.

„Otkačene” frizure za Noć veštica možete napraviti i na drugačije načine, i to tako da ne promenite boju vaše kose. Naš predlog: ofarbajte ekstenzije za nadogradnju kose ili kupite periku i tako kreirajte jedinstvenu frizuru.

Halloween frizure
Foto: Instagram @jabbasmakeup

 

Frizure za Noć veštica u znaku bundeve

Polutrajne farbe za kosu Crazy Color obuhvataju čitav spektar boja: od bele, preko žute, crvene, plave i zelene, do sive i najtamnije crne. Narandžasta boja u kosi će najbolje dočarati duh Halloween događaja.

Kreativne frizure za Noć veštica uz Crazy Color
Foto: Crazycolor

 

Crazy Color polutrajne farbe za kosu nisu rezervisane samo za žene, već i muškarci mogu da ih koriste. Ukoliko imate izuzetno kratku kosu, mašinicom ili trimerom možete „iscrtati” željeni oblik na glavi, pa tek onda ofarbati kosu. Takođe, ovim bojama možete ofarbati i bradu.

 

Neon UV kosa

Ukoliko želite da zasijate na zabavi, izaberite UV Neon Crazy Color farbe za kosu. Ove boje su namenjene za kreiranje jedinstvene frizure za Noć veštica, jer kosa svetli u mraku, pod UV i crnim svetlima koja postoje u diskotekama i noćnim klubovima. Zahvaljujući neon efektu na vašoj kosi, sigurno ćete biti primećeni, čak i u mraku.

Crazy Color UV neon boje za kosu Toxic UV Crazy Color boja za kosu
Foto: Instagram @sophiehannah; @tresses.bytesha

 

Ove farbe za kosu su dostupne u četiri neon boje: zelena, narandžasta, žuta i roze. Kako bismo vam što bolje dočarali efekat ovih boja, napravili smo mali eksperiment. Za testiranje smo koristili kosu na tresi od prirodne dlake i polutrajnu farbu za kosu Crazy Color Toxic UV. Najpre smo kosu izbelili, a potom ofarbali neon zelenom bojom. Rezultat je fantastičan.

 

Kosa na tresi nakon izbeljivanja

 

Ofarbana kosa na dnevnoj svetlosti

 

Ofarbana kosa pod UV svetlom

Kosa na tresi Ofarbana kosa na tresi Ofarbana kosa na tresi pod UV svetlon
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Nama se neon efekat toliko svideo da smo odmah poželeli da ponesemo pramenove koji sijaju u mraku. Ukoliko se i vama dopada, preostaje vam samo da izaberete omiljenu boju, ili više njih, i da pokažete kreativnost. Postoji neograničen broj mogućnosti, a frizure za Noć veštica bi trebalo da budu drugačije od uobičajenih.

Originalne frizure za Noć veštica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Hype pigmenti pomeraju granice u bojenju kose 

Hype pigmenti za kosu su nov proizvod u našoj ponudi i idealni su za kreiranje neobičnih frizura. Dostupni su u pet nijansi, koje mogu međusobno da se mešaju i da na taj način dobijete neograničen broj boja. Hype pigmenti najbolji rezultat i intenzivne boje daju na svetloj i izbeljenoj kosi, dok na tamnoj kosi neće napraviti veliku promenu, ali će osvežiti boju i dati joj dodatni sjaj.

Za razliku od farbi za kosu, pigmenti se ne nanose direktno na vlasi, već ih prvo morate pomešati sa drugim proizvodima za negu i stilizovanje kose. Mogu se upotrebljavati u svim frizerskim tretmanima. Pročitajte na koje sve načine možete da koristite Hype pigmente za kosu. Ukoliko već imate crvenu boju kose, naš predlog jeste da je osvežite i pojačate njen intenzitet crvenim Crazy Color Hype pigmentom. Imaćete đavolje dobru frizuru za Noć veštica. Jednostavno i efektno rešenje, koje u potpunosti odgovara zahtevima Halloween žurke.

Frizure za Noć veštica
Foto: Instagram @kimberleyannphoto

 

Pastelne nijanse za kreativne frizure za Noć veštica

Frizure za Noć veštica u pastelnim nijansama mogu se kombinovati sa skoro svim stilovima šminkanja. Polutrajne pastelne boje za kosu su dostupne u pet nijansi. Namenjene su za postizanje brze promene na plavoj kosi. Zahvaljući spreju lako se nanose, a boja se sa kose ispira nakon tri-četiri pranja.

Ukoliko već imate plavu kosu, naš predlog je da uz pastelnu grafit nijansu nakratko promenite boju. Odgovarajućom šminkom u potpunosti dočarajte izgled zavodljive veštice i bićete spremni za zabavu.

Pastelna boja za originalne frizure za Noć veštica
Foto: Crazycolor

 

Metalik sjaj u kosi 

Polutrajna metalik boja za kosu je dostupna u četiri nijanse. Ukoliko se opredelite za ove boje, naš predlog je da celu kosu obojite jednom nijansom, da je pustite da slobodno pada i dodatno raščupate za potpuniji efekat.

Frizura za Noć veštica
Foto: Instagram @shelly_cochrane

 

Koju god Crazy Color boju da izaberete nećete pogrešiti. Kosu dodatno stilizujte i oblikujte željenu frizuru. Nema razloga za brigu ako vam se ne dopadne konačni rezultat. Crazy Color je polutrajna farba za kosu, što znači da će se boja nakon nekoliko pranja isprati. Ukoliko ne možete da sačekate da se boja u potpunosti ispere, postoji i brzo rešenje: skidač polutrajne farbe za kosu.

 

Uz „otkačene” boje za kosu sigurno ćete biti primećeni i zapamćeni. Možda postanete i zvezda Halloween žurke.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)