Novogodišnja inspiracija: Vreme je za šljokice

Novogodišnji praznici predstavljaju savršenu priliku za mnoge stvari: da donesemo nove odluke, posložimo prioritete i isprobamo sve one stvari koje donosi jedan tako karakterističan praznik kao što je Nova godina.

 

Praznična atmosfera, raznobojni ukrasi i lampice koje svakodnevne prizore čine magičnim imaju posebnu draž, a možete ih ispratiti dozom glamura koja priliči novogodišnjim praznicima. Ona bi se običnim danima smatrala neprikladnom, kao svečane cipele koje se ne nose na posao, ili ona posebna haljina koja strpljivo čeka svoju priliku.

Tako je i sa šljokicama. Njih ne nosimo svakodnevno, ali volimo prilike kad su dobrodošle.

 

Doza glamura na vašem licu

Šljokice se u raznim formama mogu naći na licu, u zavisnosti od toga koliko želite svoj izgled da učinite ekstravagantnim. Ako ste za mirnije varijante, pametno odabran hajlajter ili bronzer daće vam sjaj koji želite, a senke sa šimerom istaći će vaš pogled.

Ako vam je potrebno više sjaja za izgled kakav želite da postignete, gliter na licu, u senci, na usnama ili trepavicama je takođe među opcijama.

Šljokice se mogu naći i na vašim usnama – u karminima i sjajevima sa gliterom.

 

Iako su neodoljive i mame nas da se sa njima osećamo kao princeze, sa šljokicama ipak treba imati meru. Zato, neka se one nađu strateški raspoređene na vašem licu: na usnama ili očima, ne istovremeno oba, posebno ako su intenzivnog sjaja.

 

Gliter kao deo novogodišnje toalete

Nokti, naravno, moraju da isprate novogodišnji izgled. Da li će celi biti šljokičavi ili samo u detaljima, stvar je izbora. Svako može pronaći svoju kombinaciju boja i glitera, i tako ispratiti novogodišnji duh čak i u svakodnevnim prilikama.

Lice i nokti svakako nisu jedini na kojima glamurozno možete izneti šljokice. Novogodišnja žurka i sve one pre i posle nje su savršeni i za odeću koja zanosno svetluca. Sa druge strane, odeća mirnijih tekstura i boja može elegantno biti spojena sa šljokicama na koži – losion sa gliterom može biti baš taj savršeni detalj koji će učiniti da se osećate zanosno.

Podelite sa nama kakvo su mesto našle šljokice u vašem prazničnom raspoloženju i izgledu! ✨

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)