Maskara zbog koje ćete zavoleti svoje trepavice

Maskara je omiljeni makeup proizvod mnogih žena. Ponekad je teško odabrati onu koja će najbolje naglasiti i istaći lepotu oka. Pronalaženje najbolje maskare nije lak posao, jer se svake godine na tržištu pojavljuju nove, unapređene formule.

Ove godine naša ponuda je bogatija za kolekciju koja obuhvata četiri Blush maskare, sa kojima ćete lako postići željeni efekat. Bez obzira da li želite samo da ispratite trendove ili da pronađete najbolju maskaru za vaše trepavice, uvek je dobro da isprobate nove proizvode.

Blush maskare
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Birajte kvalitet, koji će ispuniti vaša očekivanja

Kada se odlučujete za kupovinu maskare, preispitajte sebe šta je ono šta želite da nadoknadite i poboljšate kada su u pitanju vaše trepavice. Da li je to boja, volumen, dužina ili sve zajedno? Prilikom odabira maskare važno je da vodite računa o nekoliko detalja:

  • Intenzitet i postojanost boje (pigmenta);
  • Veličina i oblik četkice;
  • Kvalitet.

 

Ukoliko koristite kvalitetnu maskaru, dovoljno je da je nanesete u jednom ili dva sloja, kako bi vaše trepavice postale gušće i duže, a pogled zavodljiviji. Kvalitetna maskara se ne razmazuje i ne stvara grudvice, postojana je i omogućava trajanje efekta tokom celog dana.

 

Klasična maskara za prirodan izgled trepavica

Čak i kada želimo da se našminkamo tako da izgledamo prirodno, potrebna nam je maskara. U tom slučaju prioritet nije dodatni volumen, već lepo definisane trepavice i istaknute oči. Maskara za prirodan izgled trepavica Blush Let There Be Class je namenjena za svakodnevnu upotrebu i ne ostavlja grudvice. Zahvaljujući obliku četkice i rasporedu dlačica omogućava pravilno definisanje oblika trepavica, bez njihovog slepljivanja. Ujedno pruža efekat blagog izduživanja i povećanja volumena. Prilikom nanošenja, četkicom se obuhvata svaka trepavica u korenu i na taj način se boja ravnomerno nanosi u jednom potezu.

Klasična maskara
Foto: Freepik

 

Ukoliko želite da postignete jači intenzitet, ponovite postupak nanošenja maskare nekoliko puta. Za potpuniji efekat i lepši izgled, nemojte zaboraviti da definišete i donje trepavice. Kako bi izgledale prirodno dovoljno je da na njih nanesete maskaru u jednom sloju.

 

Maskara za povećanje dužine trepavica

Ukoliko imate kratke trepavice, ili samo želite da postignete efekat njihovog produženog izgleda, najbolja maskara za vas je ona koja ima dugu i tanku četkicu, ravnog oblika. Tanjom četkicom se postiže manji volumen, ali veća dužina trepavica. Maskara Blush Let There Be Chic ima tanku četkicu sa pravilno raspoređenim silikonskim vlaknima, koja omogućavaju „raščešljavanje” i „izvlačenje” trepavica. Na taj način se naglašava njihova dužina i obezbeđuje lako nanošenje maskare od korena do vrha. Zahvaljujući intenzivnom crnom pigmentu produžen izgled trepavica traje tokom celog dana.

Ako imate izuzetno duge prirodne trepavice, nanošenjem ove maskare u nekoliko slojeva naglasićete njihovu dužinu i postići dodatni volumen.

Najbolja maskara
Foto: Freepik

 

Široka četkica za povećanje volumena

Mnoge devojke i žene maskaru koriste kako bi povećale gustinu svojih trepavica. Ukoliko želite veći volumen birajte maskaru sa debelom i punom četkicom. Maskara za volumen trepavica Blush Let There Be Flare ima široku četkicu sa fleksibilnim silikonskim vlaknima, koja se sužava prema vrhu. Ovakav oblik i struktura četkice sprečavaju slepljivanje trepavica i omogućavaju zadržavanje veće količine proizvoda na njoj. Samim tim se više proizvoda nanosi na trepavice i tako se popunjavaju praznine između njih.

Maskara ima intenzivan crni pigment, uz koji će i osobe sa svetlim, retkim i tankim trepavicama imati zanosan pogled. Ukoliko su vaše trepavice prirodno guste i izražene, ovom maskarom možete dodatno da naglasite oči i da pravilno definišete trepavice.

Maskare za zavodljiv pogled
Foto: Freepik

 

Maskara za dramatičan izgled – za guste i tamne trepavice 

Za dramatičan i glamurozan pogled profesionalni šminkeri preporučuju korišćenje veštačkih trepavica. Ukoliko je nanošenje i nošenje ovih trepavica za vas isuviše komplikovan postupak, dobra vest je da to nije jedini način da postignete željeni izgled.

Maskara za dramatičan volumen trepavica Blush Let There Be Drama je dobar izbor za postizanje punog i ekstremnog volumena, veće dužine i intenzivno crne boje trepavica. Ima četkicu od gusto raspoređenih sintetičkih dlačica, koje omogućavaju ravnomerno nanošenje maskare od korena ka vrhu trepavica, bez stvaranja grudvica. Zbog svog oblika ova četkica ujedno i uvija trepavice, te se nakon ponovljenog i preciznog postupka nanošenja maskare postiže dramatičan volumen i efekat veštačkih trepavica.

Maskara za povećanje volumena
Foto: Freepik

 

Bez obzira na to da li želite prirodan ili dramatičan izgled, postići ćete ga uz Blush maskare. Dovoljno je samo da trepnete. Da li ste ih već probali? Ako bi trebalo da izaberete samo jednu, koja bi to bila?

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)