Buđenje kože uz brzinsku kafu

Tokom zime, naša koža izložena je raznim nepovoljnim vremenskim uslovima, koji dovode do perutanja, pucanja, isušivanja. Potrebna je dodatna nega kože kako bismo je održali mekom, glatkom i hidriranom.

Upravo su to razlozi zašto vam na vreme, uz prvo prolećno sunce, upućujemo poziv na kafu. Sigurno ste zbunjene i postavljate pitanje, kakve veze ima kafa sa vašom kožom. Dozvolite nam da vas upoznamo sa čarobnim Body Boom pilingom od kafe.

Buđenje kože uz brzinsku kafu
Foto: Instagram @bodyboom_official

 

Body Boom piling za telo, na bazi kafe i prirodnih ulja, eliminiše toksine iz kože, pospešuje cirkulaciju, skida površinski sloj mrtvih ćelija, umanjuje celulit i vidljivost strija. Pretpostavljamo da vam ovo deluje kao nemoguća misija i još jedan proizvod koji obećava čuda, ali skoro je nemoguće zamisliti početak dana bez jutarnje kafe. Ako kafa tako snažno i stimulativno deluje na naš organizam, zašto ne bi i na kožu. Uz savršenu kombinaciju sledećih sastojaka, ovaj delotvorni piling pružiće vašoj koži izvanredne rezultate.

Kafa visokog kvaliteta

Kafa je odličan antioksidant, sadrži kofein koji umiruje crvenilo kože, razbija masne naslage i podstiče površinsku mikrocirkulaciju. Piling od kafe posebno je koristan u proleće, jer tada želimo da osvežimo umoran ten i probudimo ga nakon hladnih zimskih dana.

Braon šećer

Šećer, a posebno braon šećer, usporava isparavanje vode sa kože i održava vašu kožu hidriranom. Na taj način, uspostavlja se ravnoteža vode u telu, eliminiše se perutanje kože i stvaranje sebuma. Nežnim masiranjem stimulišu se receptori što kožu čini glatkom i nežnom.

Body Boom - piling za telo
Foto: Instagram @bodyboom_official

Ulje makadamije

Ovo ulje ne moramo posebno hvaliti, njegovo snažno dejstvo uveliko vam je poznato. Najveći doprinos ovog ulja jeste u usporavanju procesa starenja kože, smanjenju bora, kao i učvršćivanju kože. Zahvaljujući njegovim regenerativnim svojstvima, ovaj sastojak je skoro neizostavan u kozmetičkim proizvodima. Ulje makadamije uklanja toksine i bakterije, čineći površinu kože čistom i negovanom.

Ulje argana

Poznato i kao marokansko ulje, stanovnici severne Afrike nazivaju ga još i „drvetom života“, a sve to zahvaljujući njegovom bogatom sastavu hranljivih nutrijenata.
Antioksidanti iz ovog prirodnog sastojka pomažu u smanjivanju bora, kao i u rešavanju problema sa suvom i iziritiranom kožom.

Ulje badema

Primena ovog ulja odlična je u sprečavanju pojave strija, ili u lečenju postojećih. Ekstrat badema pomaže u odražavanju kože glatkom, smanjuje svrab, iritaciju i zapaljenje kože.

Himalajska so

Ovo je definitivno najzdravija, najdragocenija i najčistija so na Zemlji. Sadrži 84 minerala, elektrolite, kao i tragove joda, magnezijuma, cinka, gvožđa i kalcijuma. Najučinkovitija je u čišćenju kože od toksina i teških metala, pospešujući na taj način cirkulaciju i prokrvljenost. Himalajska so snažan je protivnik u borbi protiv celulita, a fantastično se pokazala i u lečenju kožnih bolesti, kao što su akne, psorijaza i svrab.

Piling za telo
Foto: Instagram @bodyboom_official

 

Zaljubite se u ovaj savršeni spoj sastojaka, vaša koža će vam sigurno biti zahvalna. Potrebno vam je samo 5 minuta dnevno za ovaj magičan piling, a svi znamo koliko znači jedna (brzinska) kafa.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)