Budući frizeri se takmičili za vredne ANDIS nagrade

U okviru obeležavanja stogodišnjice postojanja brenda Andis, kompanija Alexandar Cosmetics je u saradnji sa Tehničkom školom „Pavle Savić” iz Novog Sada organizovala takmičenje budućih frizera. Svoje umeće i praktične veštine pokazali su učenici treće (završne) godine, smera muški frizeri. 

Budući frizeri na takmičenju
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Budući profesionalci su se takmičili u kategoriji muško šišanje kose i oblikovanje frizure slobodnim stilom. Učenici su imali 45 minuta za šišanje i još 5 minuta za dodatno stilizovanje frizure. Celokupan proces i rad takmičara pratile su profesorice Tehničke škole, koje su ujedno bile i glavni članovi žirija. Modeli na takmičenju su, takođe, bili učenici pomenute srednje škole.

 

Mladi frizeri dobili vredne nagrade

Prvo mesto osvojio je Željko Fan, koji je prema oceni stručnog žirija pokazao najbolje umeće i veštine frizerskog zanata. Kao nagradu dobio je komplet proizvoda, koji će mu biti alat u daljem radu:

Budući frizeri - Željko Fan 1. mesto
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Druga nagrada pripala je Stefanu Brajkovu, koji je koristeći Andis pribor i alat uspešno kreirao modernu, kratku frizuru. Za osvojeno mesto dobio je: 

Stefan Brajkov, 2. mesto
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Trećeplasirani Bojan Kalaković, veoma vešto je ošišao svog mlađeg kolegu u ulozi modela i, prema oceni žirija, zaslužio treću nagradu. Kao poklon dobio je paket proizvoda:

Bojan Kalaković, 3. mesto
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kompanija Alexandar Cosmetics, kao regionalni zastupnik i distributer brenda Andis, obezbedila je opremu i pribor za rad tokom takmičenja. Po završetku, korišćeni alati su poklonjeni Školi za dalje obučavanje učenika na smeru ženski/muški frizer.

Pored vrednih nagrada za najbolje učenike, svi takmičari su dobili popust u iznosu od 10% za kupovinu proizvoda brenda Andis u Alexandar Cosmetics prodajnim objektima i online shop-u. 

 

Nova školska takmičenja u najavi

Ovo takmičenje je bilo odlična prilika da se budući profesionalci upoznaju sa aparatima i alatima vrhunskog kvaliteta, koje će, sigurni smo, rado koristiti u daljem radu. Ujedno, ovo je veoma lep način da pred samu maturu učenici testiraju svoja znanja, međusobno odmere umeća i veštine i pokažu koliko uspešno su savladali tajne svog zanata.

Najbolji učenici Tehničke škole „Pavle Savić”, smera lične usluge – muški frizeri, svojim radom i kreativnošću pokazali su da su spremni za samostalan rad, a pokloni koje su dobili su prema oceni profesora i te kako dovoljni za početak perspektivne karijere.

Takmičenje u kojem su učestvovali budući frizeri
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Događaj je realizovan kao deo aktivnosti u sklopu obeležavanja veka postojanja kompanije Andis. S obzirom na činjenicu da su profesori, učenici, modeli ali i supervizori iz kompanije Alexandar Cosmetics izuzetno zadovoljni organizacijom i rezultatima prvog takmičenja ovog tipa, najavljen je niz sličnih promocija tokom naredne školske godine. 

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)