Blushing Hearts – hajlajteri kojima nije moguće odoleti

Makeup Revolution stigao je na naše tržište sa idejom da napravi revoluciju u svetu šminke. Sudeći po tome kako su ovi neodoljivi proizvodi dočekani na Sajmu kozmetike „Dodir Pariza”, revolucija je već uveliko počela! Predstavljamo vam Blushing Hearts hajlajtere za lice.

Reč je o najpopularnijem britanskom brendu šminke, koji se vodi idejom da kvalitetna šminka ne mora biti skupa. Atraktivna pakovanja, raskošne palete boja, savršena pigmentacija, samo su neki od kvaliteta koje Makeup Revolution poseduje.

Neodoljivi hajlajteri

 

Blushing Hearts sa kojima ćemo vas detaljnije upoznati deo su I Heart Revolution brenda za kojim je poludelo milione devojaka i žena širom sveta.

 

Neodoljivi hajlajteri – Blushing Hearts

Peachy Pink Kisses predstavlja harmoničnu kombinaciju roze, kao i tonova u boji breskve i kajsije. Izuzetno dobre pigmentacije i dugotrajnosti, njegov šimer efekat učiniće da doslovno zablistate.

Blushing Hearts bronzer

 

Bursting with Love je kombinacija svetle, zagasite i intenzivnije pink nijanse, visoke pigmentacije i sa šimerom, ali bez previše sjaja. Trio od dva hajlajtera i bronzera doneće Vašem licu nežne ružičaste nijanse. Može se, kao i većina ovih hajlatera, koristiti i kao rumenilo.

 

Iced Hearts je sačinjen od zlatne, bronzane i nijanse u boji breskve. Dva hajlajtera i bronzer podariće tople nijanse vašem licu.

Blushing Hearts

 

Candy Queen of Hearts doneće vašem licu kombinaciju roze, koralnih i svetloroze tonova. Ako tražite nijanse koje ćete moći da koristite svakodnevno, uz prirodan izgled, onda je ovo proizvod koji mora biti deo vaše makeup kolekcije.

 

Peachy Keen Heart nudi diskretno svetlucave nijanse breskve, bakra i roze tonova. Finiš donosi zlatan sjajn koji se posebno ističe na bakarnoj nijansi.

Revolution hajlajter
Blushing Heart čini selekcija odabranih pink tonova, u tri nijanse, koje variraju po tome koliko su svetle, odnosno tamne. Gliter koji sadrži učiniće da dodatno zablistate, onda kad vam je to potrebno.

Revolution Blushing Hearts

Kada pronađete svoje nijanse, veoma brzo će vam postati jasno zašto su ova srca apsolutno neodoljiva.

Blushing Hearts hajlajter

 

Ako ste ih već probali, podelite sa nama svoja iskustva! Koje vam je omiljeno srce? I da li je uopšte moguće odlučiti se za samo jedno?

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)