Russian Volume – 3D trepavice za kraljevski pogled

Kada se kaže „nadogradnja trepavica”, većina nas najpre pomisli na klasičnu nadogradnju, koja povećava dužinu trepavica. Međutim, Russian Volume ili 3D trepavice, nude sasvim drugačiji efekat – one daju efekat znatno gušćih trepavica, zahvaljujući čemu će vaš pogled biti primećen.

Russian Volume 3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kompromis između dužine i volumena trepavica sada je stvar prošlosti

Izbor između dužine i volumena trepavica je, zahvaljujući Russian Volume tehnici, prošlost. Sada je tu nedostajući element – raskošan volumen, koji ne zahteva teške ekstenzije koje su mnogima nepraktične i neprijante za nošenje. Više nema brige oko toga da li će vam trepavice otpasti, niti osećaja da na svojim kapcima nosite oklop!

Russian Volume je inovativna metoda koja se sastoji od nanošenja dve do šest veoma laganih ekstenzija na Vašu prirodnu trepavicu, čime se postižu gustina i baršunast izgled. Kako bi se postigao pravi efekat i maksimalan učinak, na oko se, u proseku, aplicira oko 200 individualnih trepavica.

Kako bi se to postiglo, ova tehnologija je obezbedila kreiranje veoma tankih i laganih ekstenzija čiji prečnik iznosi samo 0,07 mm. Savršeno uklapanje sa prirodnim trepavicama i konstitucijom kapka postiže se kroz odabir prave dužine (9, 11, 13 ili 15 mm), dok se stepen uvijenosti određuje kroz B ili C krivu.

3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kako da znate da li su ovo prave 3D trepavice za Vas?

Osnovna prednost Russian Volume trepavica u odnosu na druge je njihova lakoća. Ako imate retke ili proređene prirodne trepavice, ili želite da postignete dramatičan i vamp izgled bez upotrebe teške maskare, one mogu biti baš ono što vam je potrebno. Upravo iz ovih razloga ove trepavice su postale favorit mnogih svetskih makeup artista i poznatih ličnosti.

Kreirane od strane ruske stilistiknje za kozmetiku Olge Dobronvarove, ove trepavice nude neograničen broj stilskih mogućnosti. Njihova aplikacija zahteva malo vežbe i mirnu ruku, a pravilan odabir i nadogradnja su ključni elementi u postizanju željenog efekta.

3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Reći da Russian Volume poboljšavaju volumen prirodnih trepavica, bilo bi potcenjivanje njihovog efekta. One pogledu daju glamuroznu dimenziju, a od načina njihove aplikacije zavisiće i krajnji rezultat.

Kako bi njihova primena bila što lakša i efektnija, organizujemo obuku za apliciranje ovih trepavica. Kontaktirajte nas za više informacija i pratite naše društvene mreže.

Važno je znati da, jednom postavljene, ove trepavice traju i do sedam nedelja. To znači da ćete manje vremena potrošiti na šminkanje, a istovremeno ćete imati pogled kakav želite.

nadogradnja trepavica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Trepavice su neizostavan deo svakog profesionalnog makeup-a. Da li ste probale Russian Volume trepavice? Ili se ipak držite starih, dobrih jednokratnih trakica za nadogradnju? Podelite sa nama svoja iskustva!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)