Russian Volume – 3D trepavice za kraljevski pogled

Kada se kaže „nadogradnja trepavica”, većina nas najpre pomisli na klasičnu nadogradnju, koja povećava dužinu trepavica. Međutim, Russian Volume ili 3D trepavice, nude sasvim drugačiji rezultat. One daju efekat znatno gušćih i dužih trepavica, zahvaljujući čemu će vaš pogled sigurno biti primećen.

Russian Volume 3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kompromis između dužine i volumena trepavica – stvar prošlosti

Izbor između dužine i volumena trepavica sada je, zahvaljujući Russian Volume tehnici, prošlost. Raskošan volumen, kao nedostajući element mnogim starijim tehnikama nadogradnje, sada je lako dostupan. 3D trepavice ne zahtevaju teške ekstenzije, koje su mnogima nepraktične i neprijante za nošenje. Više nema brige oko toga da li će vam trepavice otpasti, niti osećaja da na svojim kapcima nosite oklop.

Russian Volume je inovativna metoda nadogradnje trepavica. Podrazumeva nanošenje od najmanje dve do šest veoma laganih ekstenzija na jednu prirodnu trepavicu. Na taj način se postižu gustina i baršunast izgled. Kako bi se dobio pravi efekat i maksimalan učinak, na oko se, u proseku, aplicira oko 200 individualnih trepavica.

Da bi to bilo moguće, ova tehnologija je obezbedila kreiranje veoma tankih i laganih ekstenzija, čiji prečnik (debljina dlake) iznosi samo 0,07 mm. Savršeno uklapanje sa prirodnim trepavicama i konstitucijom kapka postiže se kroz odabir prave dužine (9, 11, 13 ili 15 mm), dok se stepen uvijenosti određuje kroz B ili C krivu.

3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Za pravilnu aplikaciju, pored 3D trepavica potreban je lepak, odgovarajući pribor za rad i pinceta sa špicastim vrhom, koja olakšava razdvajanje prirodnih trepavica.

 

Kako da znate da li su 3D trepavice pravi izbor za vas

Trepavice za nadogradnju su neizostavan deo svakog profesionalnog šminkanja. Iako se mogu koristiti svakodnevno, najčešće ih koristimo za posebne, svečane prilike.

Osnovna prednost Russian Volume trepavica u odnosu na druge je njihova lakoća. Ne stvaraju osećaj težine na kapcima. Ako imate retke ili proređene prirodne trepavice, ili želite da postignete dramatičan i vamp izgled bez upotrebe teške maskare, one mogu biti baš ono što vam je potrebno.

Kreirane su od strane ruske stilistiknje za kozmetiku Olge Dobronvarove i nude neograničen broj stilskih mogućnosti. Upravo iz tih razloga ove trepavice su postale favorit mnogih svetskih makeup artista i poznatih ličnosti.

3D trepavice
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Reći da Russian Volume tehnika poboljšava volumen prirodnih trepavica, bilo bi potcenjivanje njenog efekta. Zahvaljujući ovoj tehnici pogled dobija glamuroznu dimenziju, a od načina aplikacije trepavica zavisi krajnji rezultat.

Njihova aplikacija zahteva malo vežbe i mirnu ruku, a pravilan odabir i nadogradnja su ključni elementi u postizanju željenog efekta. Važno je znati da, jednom postavljene, ove trepavice traju i do sedam nedelja. To znači da ćete manje vremena potrošiti na šminkanje, a istovremeno ćete imati pogled kakav želite.

Kako bi aplikacija 3D trepavica bila što lakša i brža, tu smo da vam pomognemo. Redovno organizujemo obuke za nanošenje ovih trepavica. Kontaktirajte nas za više informacija.

nadogradnja trepavica - ruski volumen
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Da li ste probale Russian Volume trepavice? Ili se ipak držite starih, dobrih jednokratnih trakica za nadogradnju? Podelite sa nama svoja iskustva!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)