Srpski/RSD
Prijavite se
Dobro veče

UDRUŽENI U BORBI PROTIV RAKA DOJKE.
Oktobar je mesec podrške ženama obolelim od raka dojke.

Od svake ONLINE porudžbine kreirane u oktobru, doniramo 50 dinara Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Korektor za farbu za kosu KYO 100ml

Crveni
  • Šifra: 32879

KYO korektori za farbe za kosu su bez amonijaka, obogaćeni morskim kolagenom i keratinom. Koriste se kao dodatak farbi za kosu, za eliminisanje neželjenih tonova, postizanje intenzivnije boje kao i za dobijanje međutonova i pastelnih nijansi. 

Koriste se u kombinaciji sa redovnim bojama za kosu i razvijačem (hidrogenom) u odgovarajućoj razmeri. U zavisnosti od tona koji se želi postići, dodaje se određena količina korektora u već napravljenu smesu farbe i razvijača u razmeri prema priloženom uputstvu.

Napomena: Ukoliko se korektori primenjuju samostalno (bez farbe), neće pružiti maksimalan intenzitet i brzo će se isprati sa kose.

 

Crveni - koristi se za matiranje neželjenog maslinastog tona sa smeđe ili tamnoplave kose i za intenziviranje purpurnih, narandžastih i crvenih tonova.

Prikaži više

Prikaži manje

  • U nemetalnu posudu, u kojoj smo prethodno napravili smesu farbe i hidrogena, dodati određenu količinu korektora u zavisnosti postizanja željenog tona
  • Za jači intenzitet boje dodati veću količinu korektora od uobičajene

INCI-UE Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethanolamine, Polysorbate-80, Laureth-3, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Betaine, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Cocamidopropyl Betaine, Oleth-4 Phosphate, Oleyl Alcohol, Sorbitan Oleate, 1-Hydroxyethyl, 4,5-Diamino Pyrazole Sulfate, Glycol Palmitic, Acrylates/Ceteth-20 Itaconate Copolymer, Cera Alba (Beeswax), Pentasodium Pentetate, Ceteareth-20, Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Sodium Sulfite, Ascorbic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Simethicone, M-Aminophenol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Parfum