Fluorescentne boje – promeni rutinu feniranja kose

Fluorescentne boje su apsolutni hit ove sezone. Upravo one će, pomalo dosadnu, rutinu feniranja učiniti zabavnijom.

Našem bogatom asortimanu pridružio se i novi brend proizvoda za stilizovanje kose. U pitanju je italijanski brend GETTIN’FLUO, koji je, sa posebnom pažnjom, dizajnirao trendi liniju proizvoda.  

Gettin'Fluo narandžasti fen za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

GETTIN’FLUO je nastao kao moderna i mladalačka kolekcija aparata i pribora za stilizovanje kose, sa karakteristikama urbanog stila. Namenjen je svima koji žele da unesu svetlost, boje i živost u svoju svakodnevicu. Fluorescentne boje su zaštitni znak ovog brenda, i to: narandžasta, žuta, zelena i roze.

 

Stilizovanje kose nikad nije bilo lakše i zabavnije nego sad. 

Gettin'Fluo
Foto: Instagram: @undiavoloxcapello87

 

Vesele boje više nisu rezervisane samo za odeću, obuću, nakit i nokte. Sada možeš da uneseš vedrinu u sva tri koraka za stilizovanje frizure:

1. Raščešljavanje mokre (i suve) kose;

2. Sušenje i feniranje;

3. Oblikovanje (ispravljanje i uvijanje) kose.

 

GETTIN’FLUO master kolekcija sadrži aparate i pribor za celokupan tretman stilizovanja. Počev od češljeva za raščešljavanja mokre kose, preko četki za feniranje, fenova i presa za kosu.  

 

1. Raščešljavanje (češljevi i četke za kosu)

Kolekcija GETTIN’FLUO češljeva za kosu sadrži tri modela, svaki u četiri različite boje. Svi češljevi su napravljeni od posebne, kvalitetne plastike.

Gettin'Fluo češljevi za kosu
Foto: Instagram: @labor_pro

 

Češalj sa drškom, koja ne klizi u ruci, namenjen je svim tipovima kose. Zbog šireg rasporeda zubaca, koristi se za raščešljavanje mokre kose. Lagano prolazi kroz vlasi, ne kida ih i ne čupa. 

 

Češalj za kovrdžavu kosu

Češalj za raščešljavanje kovrdžave i talasaste kose, dužine 157 mm, pogodan je za korišćenje i na mokroj i suvoj kosi. Plastični zupci su široko raspoređeni, tako da lako prolazi i kroz najgušće kovrdže. 

Mini češalj, dužine 95 mm, specijalno je dizajniran za kovrdžavu i talasastu kosu. Raščešljavanje zamršenih lokni više nije problem, zahvaljujući široko raspoređenim zupcima. Može se koristiti i na mokroj i na suvoj kosi. Dimenzije ovog češljića čine ga najboljim prijateljem svake torbice. Praktičan, kompaktan i lagan. Zahvaljujući upadljivim bojama, večiti problem – „preturanje po ženskoj torbici” – odlazi u zaborav.     

 

Četke za kosu

Četvrtasta četka za kosu namenjena je za raščešljavanje srednje duge i duge kose. Izuzetno je lagana i može se koristiti i za suvu i za mokru kosu. Zahvaljujući iglicama sa zaobljenim vrhom, prilikom svakog češljanja lagano masira kožu glave i daje dodatni volumen kosi. Zaobljeni zupci sprečavaju grebanje skalpa i kidanje kose, a pneumatski jastučić omogućava prilagođavanje pritiska prilikom češljanja.    

Drvena drška je presvučena specijalnom gumom i dizajnirana tako da sigurno i čvrsto leži u ruci. Zbog specifičnog materijala od kojeg je napravljena, na njoj se ne skupljaju i ne zadržavaju prašina i druge nečistoće. Kao i svi GETTIN’FLUO proizvodi, široke četke su dostupne u četiri mat fluorescentne boje. 

Fluorescentne boje
Foto: Instagram @labor_pro

 

2. Feniranje (četke i fenovi za kosu)

Okrugla četka za feniranje kose

Okrugle četke za feniranje dostupne su u četiri veličine, koje zadovoljavaju potrebe svih vrsta stilizovanja kose. Svaku od ovih četki možeš pronaći u svojoj omiljenoj boji. Mladalačke nijanse su ono što ove proizvode posebno izdvaja od drugih, sličnih. Fantastične boje ih čine atraktivnim i primamljivim za upotrebu. 

Četke za feniranje:

Gettin'Fluo narandžasta četka za feniranje Gettin'Fluo žuta četka za feniranje Gettin'Fluo zelena četka za feniranje
fluorescentna narandžasta žuta fluorescentna zelena fluorescentna

 

Ali to nije sve! GETTIN’FLUO četka za feniranje zadovoljava profesionalne standarde. Napravljena je od metalne tube, sintetičkih iglica, koje su veoma otporne na toplotu, i plastične drške. Tuba četke olakšava i ubrzava proces feniranja, zahvaljujući ravnomernom i dugotrajnom zagrevanju metalne podloge koja zadržava toplotu. Na taj način se ne oštećuje struktura vlasi i sprečava lomljenje kose.

Nežna drška je izuzetno pogodna za rad i ne klizi iz ruke. Napravljena je od plastike i presvučena antistatičkom gumom, koja čini četku ergonomski pogodnom za upotrebu.

Fluorescentne boje
Foto: Instagram @labor_pro

 

Fen za kosu fluorescentne boje

GETTIN’FLUO aparati su odličan izbor ukoliko želiš kod kuće da stilizuješ frizuru kao profesionalac. Njihove karakteristike će pozitivno iznenaditi svakog korisnika. Ono što ih čini jedinstvenim jeste prelep dizajn i lakoća korišćenja.

GETTIN’FLUO fen za kosu, sa AC motorom snage 1.800 W, daje optimalne rezultate uz minimalnu potrošnju električne energije. Uređaj ima tri stepena za regulaciju temperature, dve brzine i dugme za hladan vazduh. Presvučen je gumiranim neklizećim materijalom u fluorescentnim bojama.  

Gettin'Fluo fen za kosu - žute fluorescentne boje
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Zadnji filter fena sa mrežicom može da se skine, radi čišćenja aparata. Zajedno sa fenom, u paketu se dobijaju i dva usmerivača vazduha različitih širina.

 

Mini fen za kosu – idealan fen za putovanje

Mini fen za kosu namenjen je za ličnu upotrebu. Ima AC motor i dve brzine rada. U prodaji je dostupan u setu koji sadrži: mali fen, usmerivač vazduha i mini difuzor. 

Mini fen za kosu fluorescentne boje
Foto: Instagram @lara_missk

 

Uređaj je sklopiv, te je zbog svoje veličine pogodan za putovanja. Sa njim možeš otići na bilo koji kraj sveta, jer je projektovan za različite režime rada (raspon napona od 110 V do 220 V). Fluorescentne boje ovih aparata će biti pravi saveznik tvog letnjeg odmora. Naš predlog: neka se fen za kosu slaže sa noktima. 

 

3. Oblikovanje kose

Difuzor za kosu

Univerzalni difuzor za fen je nastavak koji je pogodan za gotovo sve tipove aparata za sušenje kose. Koristi se za kreiranje volumena i blagih talasa u kosi. Umanjuje intenzitet strujanja vazduha prilikom sušenja.

Izrađen je od silikona, plastike i gume i otporan je na visoke temperature. Mekani gumeni vrhovi osiguravaju bezbednu upotrebu blizu kože glave. Lako se održava; središnji plastični deo može da se izvadi, kako bi se očistila nakupljena kosa prilikom tretmana.

Difuzor za fen za kosu
Foto: Instagram @testemattemonterotondo

 

Difuzor je sklopiv, što omogućava uštedu prostora. Upravo ta karakteristika čini ovaj proizvod pogodnim, ne samo za odlaganje na polici, već i za kofer.   

 

Presa za kosu

GETTIN’FLUO presa za kosu namenjena je za pravljenje različitih stilova frizura. Sadrži plutajuće keramičke ploče zaobljenih ivica, sa turmalinskom prevlakom, koje dobro provode toplotu. Ova presa ima dve funkcije. Uz nju možeš lako i brzo da ispraviš kosu, a zahvaljujući zaobljenim, plutajućim pločama moguće je oblikovati i lokne.

Gettin'Fluo presa za kosu - fluorescentne boje kao zaštitni znak
Foto: Instagram @vesus.vesus

 

Tehničke karakteristike čine ovaj uređaj profesionalnim. Inovativna tehnologija obezbeđuje brzo zagrevanje i konstantno održavanje željene temperature. Temperaturni opseg od 140 °C do 220 °C omogućava korišćenje prese na svim tipovima kose. Preporučena temperatura za stilizovanje tanke, oštećene i izbeljene kose je između 150 °C i 170 °C, dok se za zdravu, normalnu kosu preporučuje temperatura od 170 °C do 200 °C. Za grubu kosu, koja se teško oblikuje, savetuje se podešavanje temperature u rasponu od 200 °C do 235 °C.

 

Putna pegla za kosu

Mini presa za kosu namenjena je za završno stilizovanje. Pogodna je za ispravljanje manjih pramenova kose, kao i za formiranje lokni i kreiranje dodatnog volumena u korenu. Keramičke ploče, presvučene turmalinom sa antistatičkim dejstvom, kosi pružaju dodatni sjaj i zaštitu.

Mala, ali moćna, presa za kosu biće dobar saputnik na svakom putovanju. Malih dimenzija i težine od svega 140 g, ova pegla za kosu staće u svaku, pa i najmanju, putnu torbu. Uz ovaj aparat tvoja kosa će uvek i svuda biti uredna i lepo stilizovana.  

Presa za kosu fluorescentne boje
Foto: Instagram @undiavoloxcapello87

 

Zašto bi trebalo da izabereš GETTIN’FLUO

Razloga je mnogo, a mi navodimo samo nekoliko.

  • Na prvom mestu, reč je o proizvodima koji će kućno stilizovanje kose podići na profesionalni nivo.
  • Lagani materijali od kojih su izrađeni, olakšavaju rad korisnicima koji nisu navikli na glomazne i teške alate i aparate koje koriste frizeri.
  • Atraktivne boje su ono što ove uređaje i pribor čine jedinstvenim. Fluorescentne boje unose u proces stilizovanja kose razigranost, veselost i živahnost.
  • Svi proizvodi iz ove kolekcije su bezbedni za rad i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.
  • Zadovoljavaju mnogo više od ličnih potreba korisnika. Odličan su izbor za poklon.
  • Neklizajuće drške su izrađene od specijalnog materijala i nežne su na dodir.     
  • Zahvaljujući GETTIN’FLUO imaćeš lepu frizuru i na godišnjem odmoru. Zbog malih dimenzija, zauzimaju malo prostora i dobri su saputnici na putovanjima.  
Gettin'Fluo četka za kosu
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Kako ti se dopadaju ovi proizvodi? Da li si ih već isprobala? Koje su tvoje omiljene fluorescentne boje?

Rado ćemo objaviti komentare, zato nam piši svoje utiske. Osmeli se i pokaži svoju najdražu kombinaciju fluorescentnih GETTIN’FLUO proizvoda. Unesi u svoj pribor za feniranje kose najlepše boje leta!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)