Alexandar Cosmetics Crna Gora – godine uspešne saradnje

Alexandar Cosmetics već nekoliko godina uspešno posluje u Crnoj Gori, zahvaljujući kompaniji Elle Cosmetics koja je naš jedini, zvanični distributer za ovu teritoriju. Kao i na svim drugim lokacijama, ovde ćete pronaći vrhunske proizvode renomiranih svetskih brendova. Kako bi korisnicima obezbedili dostupnost najkvalitetnijih proizvoda, Alexandar Cosmetics Crna Gora distributivni centri redovno proširuju svoj asortiman.

Alexandar Cosmetics Crna Gora
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Alexandar Cosmetics Crna Gora – prodavnice

Alexandar Cosmetics Crna Gora distributivni centri u potpunosti su opremljeni najkvalitetnijim proizvodima za negu i ulepšavanje. Ovde ćete pronaći sve što vam je neophodno za kozmetički i frizerski salon ili spa centar, kao i proizvode za kućnu upotrebu. 

U nastavku pogledajte spisak lokacija na kojima se nalaze naši distributivni centri u Crnoj Gori.

 

Alexandar Cosmetics Podgorica – velika ponuda proizvoda svetskih brendova 

Elle Cosmetics, naš zvanični distributer, trenutno ima svoje prodajne objekte na dve veoma atraktivne lokacije u Podgorici: 

Obe lokacije su izuzetno dobro povezane sa svim delovima grada i do njih lako možete doći sopstvenim ili gradskim prevozom.

 

Elle Cosmetics – Podgorica, centar

 

Elle Cosmetics – Podgorica, Central Point

Alexandar Cosmetics Podgorica - centar Alexandar Cosmetics - Podgorica Central Point
Foto: Alexandar Cosmetics

 

U ovim moderno opremljenim lokalima lako ćete pronaći željenu kozmetiku za negu lica i tela, šminku, profesionalne makeup četkice, kozmetičke kofere i nesesere, ogledala, preparate za negu i stilizovanje kose, aparate, makaze, četke i farbe za kosu, pribor za manikir i nadogradnju noktiju (LED/UV lampe, lakove, gelove i trajne lakove za nokte, turpije, makazice, cangle…), aparate, trake, voskove i šećerne paste za depilaciju, ulja za masažu, proizvode za pedikir i još mnogo toga. U njihovoj raznovrsnoj ponudi ćete pronaći proizvode brendova: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Galaxy Professional, IBD, Infinity, KYO, Macadamia, Insight, Hask, FreeLimix, Ikoo, Diva, Amika, Novex, Andis, Oster, Arco Cosmetici, Kiepe, Spa Natural, Cala… 

Takođe, na ovim lokacijama možete kupiti i poklon vaučere za vama drage osobe. Ovakav poklon će istinski obradovati svakog ljubitelja kozmetike, jer će mu omogućiti da sam izabere željene proizvode. Poklon vaučeri su dostupni u vrednostima od 20, 30, 50, 70 i 100 evra i mogu se iskoristiti za kupovinu bilo kojih proizvoda u nekom od Elle Cosmetics prodajnih objekata. 

 

Dodatne pogodnosti

Za više informacija o dostupnosti određenih artikala u vama najbližem prodajnom mestu u Crnoj Gori, kontaktirajte direktno distributere na željenoj lokaciji. Ukoliko neki artikli iz našeg asortimana trenutno nisu dostupni u Alexandar Cosmetics Podgorica distributivnim centrima, zatražite od prodavaca da ih poruče za vas, kako biste izbegli potencijalne dodatne troškove online kupovine (dostava, carina i sl.). Obavezno se sa njima dogovorite o svim detaljima vezanim za vreme i način preuzimanja željenih proizvoda.

 

Briga o kupcima – prioritet

U Alexandar Cosmetics Crna Gora prodavnicama, kao i u svim našim prodajnim i distributivnim objektima, kupci su uvek na prvom mestu. Ljubazno, izuzetno profesionalno i stručno osposobljeno osoblje je ono po čemu su dobro poznate i lokacije u Podgorici. Ukoliko imate bilo kakve dileme oko odabira proizvoda, budite slobodni da zatražite savet od prodavaca.  

Kako bi svim kupcima omogućili što povoljnije uslove kupovine, distributivni centri Alexandar Cosmetics Podgorica redovno organizuju akcije i promotivne ponude. Za više informacija o popustima i drugim pogodnostima za kupovinu, kontaktirajte direktno najbliži distributivni centar.  

Zapratite i Alexandar Cosmetics Crna Gora zvaničnu Instagram stranicu, kako biste bili u toku sa svim promotivnim ponudama, novitetima i dešavanjima koja organizuju.

A Cosmetics Podgorica
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Alexandar Cosmetics radno vreme

Radno vreme svih Alexandar Cosmetics Crna Gora distributivnih centara je radnim danima i subotom od 8 h do 21 h. Nedelja je neradni dan. 

Posetite Alexandar Cosmetics Crna Gora lokacije kako biste obogatili svoju beauty kolekciju i uverili se da ćete baš ovde dobiti najbolji odnos kvaliteta, cene i usluge. 

 

Alexandar Cosmetics Crna Gora – dostava 

Opremanje frizerskog ili kozmetičkog salona, makeup studija ili spa centra na teritoriji Crne Gore nikad nije bilo lakše. Za sve kupce u ovoj državi Elle Cosmetics ima posebnu ponudu – brza dostava robe na kućnu adresu. Sve artikle koji su dostupni u prodavnicama, možete poručiti direktno od našeg distributera za teritoriju Crne Gore. 

Porudžbine se isporučuju u roku od 1 do 2 radna dana na teritoriji Crne Gore, odnosno u roku od 24 h na teritoriji Podgorice. Cena dostave za Podgoricu je 2 evra, a za isporuku proizvoda na teritoriji Crne Gore platićete 3 evra po paketu. Dostava je besplatna za sve porudžbine veće od 50 evra. 

 

Alexandar Cosmetics Budva – uskoro

Redovno ažuriramo listu distributivnih centara širom Srbije i regiona. Na našem sajtu, na stranici Distributeri, uvek možete proveriti sve Alexandar Cosmetics lokacije u Crnoj Gori.

Sa željom da vam svi proizvodi koje volite i koji su vam neophodni za profesionalni rad ili ličnu negu i ulepšavanje budu dostupni na što više lokacija, stalno proširujemo našu mrežu distributera. Iako trenutno imamo naše distributivne centre samo u Podgorici, u planu je otvaranje novih prodajnih mesta u drugim gradovima. 

Alexandar Cosmetics Budva je jedan od sledećih ciljeva. Verujemo da ćemo na taj način korisnicima sa crnogorskog primorja naš asortiman učiniti još dostupnijim. 

Pratite redovno naš sajt i društvene mreže kako biste se na vreme informisali o novim Alexandar Cosmetics lokacijama u Crnoj Gori.

  • Ostavite komentar
  • |
  • 2 komentar(a)

Komentari

  • Dzerardina
    25.11.2023. 09:28

    Postovanje kako kogu da narucim cetkice za sminkanje u Podgorici

  • Alexandar Cosmetics
    27.11.2023. 08:54

    Poštovana,
    Hvala na javljanju.
    Ukoliko želite da poručite i preuzmete proizvode u distributivnim centrima u Podgorici, molimo Vas da direktno kontaktirate distributere i sa njima se dogovorite o svim detaljima. Na sledećem linku možete pronaći kontakt podatke Alexandar Cosmetics distributera u Podgorici: https://www.alexandar-cosmetics.com/distributeri/crna-gora/podgorica.
    Takođe, sve naše proizvode možete poručiti online, preko našeg sajta. Rok isporuke za Crnu Goru je 3-7 radnih dana.

    Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
    Srdačan pozdrav!
    ———————
    ALEXANDAR d.o.o. | Cara Dušana 69 | 21000 Novi Sad, SRBIJA | +381 21 455 558
    [email protected] | http://www.alexandar-cosmetics.com