Alexandar Cosmetics - Elle Cosmetics

Zvanični Alexandar Cosmetics distributivni centar za Crnu Goru - Elle Cosmetics, nalazi se u centru Podgorice, u ulici Kralja Nikole 1/8 (Hotel „Nikić”), između Hotela „Hilton” i „Sat kule”.

Na policama ovog moderno opremljenog prostora možete pronaći proizvode za negu i ulepšavanje, vodećih svetskih brendova, među kojima se posebno izdvajaju: Revolution Beauty London, Blush, Ardell, NYX Professional Makeup, Galaxy Professional, Infinity, KYO, Macadamia, Insight, Hask, FreeLimix, Ikoo, Amika, Novex, Andis, Oster, Agrado, Roial, Spa Natural, Dieffetti, Cala… Ovde ćete naći sve za negu, stilizovanje i nadogradnju kose (frizerski pribor i aparate, šampone, balzame, maske, četke, makaze, farbe za kosu…), kozmetiku za lice i telo, profesionalnu šminku i makeup pribor, sve za depilaciju, masažu i spa tretmane, kao i pribor za manikir i pedikir.

U ovom distributivnom centru možete kupiti i poklon vaučere, kako biste obradovati drage osobe najlepšim poklonima. 

Ova lokacija je izuzeto posećena zbog široke ponude kozmetičkih proizvoda vrhunskog kvaliteta, ali i zbog dobre saobraćajna povezanosti, zahvaljujući linijama gradskog prevoza. Autobusi saobraćaju više puta u toku dana, a neposredno ispred samog objekta se nalazi i autobusko stajalište. 

Ukoliko imate kućnog ljubimca koji ne voli da vas čeka dok obavljate kupovinu, slobodno ga povedite sa sobom. Ovaj objekat je pet-friendly, tako da su kućni ljubimci dobrodošli.

Ljubazno i profesionalno osoblje je tu da pruži odgovore na sva pitanja u vezi sa našim proizvodima, kao i da pomogne oko eventualnih nedoumica prilikom njihovog odabira.

Za više informacije o dostupnosti, rezervaciji ili preuzimanju proizvoda u ovom objektu kontaktirajte direktno distributera.

Kontakt podaci

Get directions